Sevgilimin abisinin kız arkadaşının yaptığı şey kafama çok takıldı ben mi yanlış düşünüyorum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu ayrı tuhaf, konu sahibi ayrı tuhaf, yorumlar tuhaf ötesi. KK kafa mı yapıyor nedir? @Mune son güncellemede ne koydunuz bu sitenin içine ya? Son zamanlarda konular bir sakilleşti sanki.
Tuhaf olan kısmı hangisi mesela?Tuhaf olmayan nesi var ki diye banel bir cevap vermeyin :))) Baya sakil makil diye hakaretler uçuşmuş menapozda mısınız anlamadım ki ben :)

Sakinleşmezseniz yine yolculuğa çıkma ihtimaliniz var, haberiniz olsun
Valla inanın hiç umurumda değil yönetimde olan kişiler buradaki bazı hanımefendilerin kaba saba yorumlarını görmezden gelip ban atıyorlarsa silerim üyeliğimi olur biter dünyanın sonu da değil :)

Lisede bi geometrici vardi bizim a lı b li soruyu çözemeyip durun çocuklar durun şöyle yapalım a ya x diyelim b ye de y diyelim bi demisti ahahha yazdi bi de a=x, b=y ahaha o geldi aklima ya.

Kapıyı kapasa olmuo mu zorla mi girio içeri zombi gibi de kilitlio sevgilin allah askina ya.. Future eltinle iyi ol ayarına inme he he de gec hic normal gelmedi bana :)

Ablacığım ya sen çiğdem çitleyip kime sarsam kime sataşsam diye bekleyen bir tipsin herhalde :))
Saginda yada solunda dönüşün muhteşem olmuş . Ban yediğin sırada yorumları cevaplayamamak baya doldurmuş seni sanırım bu arada senin ablalıcığın falan da değilim , nefret ediyorum bu kelimeden ne o pazarcılar gibi ablacığım falan

Son düzenleme:
13-15 yaş arası bunlar normal.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…