Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gücü var amaYani ben olsam gücü varken yapıyor demek ki gücü yok şu an diye düşünürdüm
Ben biraz detaylı düşünürüm:) herşey yolunda mı aranızda tutarsızlık yada çelişki fark ettiniz miArkadaşlar uzak mesafe ilişkisi geçen yıl 6-7 binlik hediye almıştı. Para mevzu değil ama yine de insan şaşırıyor. Bu yıl ise 300 tl lik basit bir kupa göndermiş malum siteden. Ne denir bu durumda bilmiyorum? Bu durumdan rahatsız olur musunuz başınıza gelse ne dersiniz?
Başka dertlerimde var amin haklısınızAllah başka dert vermesin bacım gerçekten![]()
İlişki dinamiğine göre değişir tabii bu durumlar ama ben de bozulurdum, özensiz gelirdi bana doğum günümde kupa hediyesi, normalde alsa çok sevinirim ama doğum günlerini önemsiyorum, daha ince ve düşünülmüş bir hediye beklerim.Arkadaşlar uzak mesafe ilişkisi geçen yıl 6-7 binlik hediye almıştı. Para mevzu değil ama yine de insan şaşırıyor. Bu yıl ise 300 tl lik basit bir kupa göndermiş malum siteden. Ne denir bu durumda bilmiyorum? Bu durumdan rahatsız olur musunuz başınıza gelse ne dersiniz?
Ya konudan bağımsız nickinizi ne zaman görsem aklıma bi video geliyor yaaaaönemsememiş, sizi cepte görmüş artık ne yazık ki
Bu da doğru6 7 binlik alırken neden tepki vermedinde 300 tl lik olunca tepki veriyorsun demek ki mevzu para![]()
Bak şöyle yazsaydın geçen sene çok güzel birsey aldı bu sene kupa o zaman mevzu para demezdik belkiBu da doğru
Kız dur hemen sendeÇok haklısın adamdan ayrılda senden kurtulsun