Sevgilimin 1 yıldır süren yalanı

Bende öyle düşündüm astro ama arkadaşını işin içine kadar sokup, yalan söylemesi de pek sağlıklı bir durum değil.

Biz kadınlar çok sorun çıkaran yaratıklar gibi görünüruz kendimizden emin ilup karşı tarafı istemediğinizi inanıp yeniden karşı tarafın laflariyla pişmanlık duyup geri döneriz ama kadınlar gerçekten algıları açık varlıklar. Bir sorun olduğunu düşünüyorsanız orada mutlaka bı sorun vardir

Benim sevgilim hem beni terkedecek, hem de onsuz olduğum zaman kiminle yattigima , kiminle görüştüğüme dair hesap soracak
Oha!
Bence hatanın büyüğü sizde. Eğer kaybetmek istemiyorsaydiniz ne demeye terkettiniz? Siz onu terkettiginiz anda ne yaparsa yapsın, sizi ilgilendirmez asla. Tutup da 6 ay yasınızı mi tutsun? Bu süreçte sizin karşınıza kendi şehrinizden harika bir adam çıksaydı 'ay alti ay önce biraktigim biri vardı,ya yine onla barisirsak' mi diyecektiniz??? Hiç sanmıyorum.
Ha bu olay benim başıma gelseydi, adamı terkederdim ama bensizken kız arkadaş edindiği için değil. Sefası olsun,ne diyim. Terketmeseymisim:) ben ayrılırdim , çünkü adam kaypak. Bir oyle diyor bir böyle. Yaptıklarının arkasında duramiyor.
Kadın olsun erkek olsun, yaptığının arkasında duramayan adamla isim olmaz.
Siz de yol verin gitsin.
Ha sonra tekrar barisacaksaniz aman diyim ayrilmayin şimdi burnu sürtsün diye. Sonra takildiginiz kadın sayısı birken ikiye cikar, bir ömür didişir durursunuz

Arkadaşıyla ilgili detayı vermeyi unutmuşum. O kızla görüştüğünü ilk öğrendiğimde kademeli kademeli yalan söyleyerek; önce hiç tanımadığını, sonra arkadaşının kız arkadaşı olduğunu ve arkadaşının telefonu bozuk olduğu için bizimkinin telefonundan yazıştıklarını söylemişti. Arkadaşını da organize etmiş, çocuk işyerime gelip 3 saat dil döktü, benim kız arkadaşımdı diye. Sonra biraz daha sıkıştığında diğer detaylar çıktı. Bunları baştan yazmam gerekiyordu aslında. Ve bunlar olduğunda affetmemem gerekiyordu, bu kısmına ne deseniz haklısınız...

Bende öyle düşündüm astro ama arkadaşını işin içine kadar sokup, yalan söylemesi de pek sağlıklı bir durum değil.

ilişkilerinin içine sızmışş bir durum varsa haklı. ama en başta ayrıyken yaşadığı bir durum için de gereksiz fazla sıkıştırmış. adamın bu yüzden de biraz bu yola sapmış olabileceğini düşündüm.
doğru bulmuyorum ama baskı insanlara böyle yanlış şeyler yaptırabiliyor.

Aslında ona dediğim şey gerçekten de şuydu; senden ayrılıyorum, ben yokken başkasıyla görüştüğün için değil. Bana en başından beri yalan söylediğin için. Yalan söylenen konudan ziyade, ısrarlı ve organize yalanlar rahatsız etti beni de. Keşke bu kadar uzatmasaydım ama orası tamamen benim aptallığım...

Siz hatalısınız, ayrıyken ne yaptığı sizi ilgilendirmez.

O hatalı, ayrıyken ne yaptığım seni ilgilendirmez diyememiş.
Yok onu söyledi tabi, ayrıyken yaptığından ziyade yalan eylemi çok rahatsız edici.. buna göz yummak da bireysel tercih, bireysel mallık; kimse demeden ben diyorum...

Sizden başkası için ayrılsa ya da yine o sizden ayrılsa başkalarıyla takılıp size geri dönse bu kadar sorgulasanız anlayacağım ama sizin hem terk edip hem de dönünce bu kadar sorgulamanızı inanın anlamsız buldum.
Aylarca terk edildim diye kahrolmasını beklediniz galiba.
Ne olduysa olmuş siz zaten ayrılıp yolunuza bakmışsınız işim öncelikli demişsiniz, sonradan birleşince de gayet emek sarfettiğini yazmışsınız.
Bana sanki onunla olmak içinize sinmiyor döndükçe deniyorsunuz ama içinizde bir yerlerde de sorgulamanız devam ediyor kendinize sebep arıyorsunuz gibi geldi. Tamamen yanlış olabilir ama bu ben öyle hissettim.

Evet, ayrılığın isabetli olmuş. Çünkü güvenilir değil... Kadınlar kulübünde aldattığı öğrenilince colugunun çocuğunun üstüne yalan yemin eden, tüm eşini dostunu,hatta ailesini kendi yalanına ortak edip kadını inandırmaya çalışan insanlardan biri olurdu,evlenseydiniz de.
Ama bitmiş gitmiş bir şey için bir sene boyunca kavga çıkarmanız da yanlış. Ben tahammul edemez, ayrılırdim benim geçmişimi didip duran erkek olsa. Çöplük eşeleyen çöp bulur yani, ne umud ediyordunuz ki ısrarla eski sevgilisi hakkında sorular sorup dururken. Ömür torpusu gibi. Hiç hoş bir davranis değil. Onun bunca zaman size 'kizim terketmeseydin madem' diyip sizi susturmamasi da tamamen TC erkeğinin klasik omurgasizligina bir örnek. Kendisine saygısı olsaydı, bu kadar özel hayatını deşmenize izin vermezdi
Size saygısı olsaydı, gözünüze baka baka yalan söylemezdi.
Bitmis gitmiş, iyi olmuş.
Size erkek mi yok?
Valla piyasa otuz yaşında iş güç sahibi , tatlı erkek kaynıyor

Aslında yanlış değil sanırım, baştan beri soru işaretleri olan bir ilişkiydi.
Sonradan sevdim, sonradan alıştım, çok sonra aşık oldum diyebilirim. O zamana kadar da acabalarla, gel gitlerle sık ayrılıklar oldu. Yapılan şey hem bir haksızlık, hem de derinlerde oturmayan birçok şeyin göstergesi olabilir.

Sonradan organize yalan söylemesi saçmalıkların daniskası ona ben de katılıyorum ama sizle ayrıyken ne yaptığının hesabını vermek zorunda da değil bence. Orası haksızlık değil yani.
Ama ne olursa olsun zaten varmış içinize sinmeyen şeyler. İç sesiniz huzursuzmuş bitirdiğiniz iyi olmuş bence. Kafanızda soru işaretinin bulunmadığı bir ilişkide olmak en iyisi

Evet, annesinin babasının üzerine defalarca yemin etti zaten. Bugün ilk defa şunu da yaptı ve şoke oldum; sen niye günahsız annenin babanın üstüne yemin ediyorsun dediğimde artık ciddi mi söyledi, yoksa beyni iyice allak bullak oldu saçmaladı mı bilmiyorum ama 2 ve 3.parmağını kitleyince yemini geçerli olmuyormuş. Şu an bunu yazarken bir başkası yerine utanmak ne demek onu hissettim ve gerçekten beyin yanmasının saçma bir sonucu olduğuna inanmak istiyorum. Nolur gülmeyin, çünkü ben de ağlamak ve gülmek arasında gidip geliyorum.

Minareyi çalan kılıfını hazırlamış
Bacım, şükret kurtuldugun için. Allah'ın sevgili kuluymussun. Nice kadın yoldaki işaretleri goremeyip evleniyor bu tip erkeklerle, üç sayfa BDV okusan görürsün sen de çektikleri çileyi.
Genç yaşta kendi işini kurmuşsun, belli ki akıllı bir kadinsin. Bu gerizekalıyaa aslaaaaa geri dönme. Bırak, ağlasın dursun. Sen daha iyilerine layıksın.

Bence buradaki olay aldatma değil zaten, adamın yaşadığı şeyin arkasında duramaması ve bir yıl gibi bir sürede başkalarını da işin içine katarak organize olarak yalan söylemeye devam etmesi, baştan adam gibi karakterli davransa bu olay buralara gelmezdi. Konu sahibi ya baştan hiç başlamazdı, başlasa da olay orada kapanırdı. Burada sevgilisi konu sahibinden sonra bir tercih yapmış , başkasıyla denemiş, bunu açık yürekli davranıp yaptığını kabullense bence sorunda yok, ama hayatındaki insana bu kadar organize yalan söyleyebilen adam, her konuda yalan söyler.

Kusura bakmayin ama sehir degistirdigim icin ayrildim nasil bir dusunce???? İnsan sevgilisinden, sevdiginden sirf sehir degisti diye ayrilir mi?
Önce bir duruma gidişata bakilir surdurmek için, goruşmek için zaman yaratilmaya calişilir. Bu ilişkiye emek vermeye değmeyecegini dusunup deger vermemissiniz.

Adamin yaptiği normal bisey, oturup sizi bekleyecek degildi ama keşke yaptiklarinin arkasinda durup evet oyle oldu "işine gelirse" diyebilseymiş.

“Evet öyle oldu işine gelirse” deseydi olay bu noktaya kadar gelmezdi elbette. Biz de gururumuzla bitirirdik. Ha yalan söylemiş, neden devam ettirdin derseniz de o da benim aymazlığım, boşluğum, salaklığım; yerine ne koymak isterseniz. Burada kendi hatalarımı defalarca kendi yüzüme vurdum ama asıl konu bu değildi. Yalan söylenen konunun önemi yok, ısrarlı yalan girişimleri sıkıntıydı.

Yani o kadar sürede hayatina biri girmiş olabilecegi tahmin edilir bisey ki birinin girdigini en başta biliyormuşsunuz ee biri girdiyse biseyler de yaşanmiş olabilir. Bu kadar taksit taksit kurcalamak yerine ona göre devam edip etmemeye karar verebilirdiniz elbet. Sonucta siz ayriyken olan seyler.

Zaten karşinizdaki net duruşlu bir adam olsaydi sehirdisina giderken kendisini terkeden birine geri dönmezdi. Öylesi anca bunu yapar.

iyi de beraberken gidip aldatmamış ki neden vicdan rahatlatsın ? bence sizin problem çıakracağınızı anlamış ve siz ayrıyken yaşanan birşey büyümesin diye anlatmak istememiş.
Aynen ayrı oldukları dönemde olmuşç bu durumda konu sahibini ilgilendireimemesi lazım.
Bir de erkeklerin grup mesajları hep bu tarz oluyor. Yani hepsi erkek yaptıkları muhabbet belli. Bir araya gelip atoğm parçalayan erkek topluluğu hiç görmedim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…