- Konu Sahibi mavisaclikiz35
-
Bunlar hicbirsey ifade etmez. Huyu bozuksa ayni şekilde devam eder emin olun. Can çıkmadıkça huyda çıkmaz unutmayın. Yol yakınken bitmiş isabet olmuş. Siz önünüze bakın ve şükredin bukadar da kaldığını.Evet, o dönemde ben kestirip atmıştım ve bitti gözüyle bakıyordum. Aldatma değil ama sonrasında ben ilk öğrendiğimde bana adam gibi her şeyi anlatma cesaretinde bulunsaydı belki bu kadar büyümezdi. Son 1 yıldır bu kadar yapıcı, bu kadar verici, mutlu etmek için bu kadar çaba sarfedici davranışlarında, pahalı hediyelerinde içten içe vicdan rahatlatma ve kendini aklama görüyorum...
Çok haklısınız... ilişkimiz son 1 yıldır yavaş yavaş rayına oturuyordu. Ailemle bile tanıştı, sürekli işyerime gelirdi, evimize yemeğe bile geldi. Hayatımızın tam merkezine oturdu, kendini sevdirdi ve kabul ettirdi. Ama bu yalanı hazmedemiyorum. Savunması da çok alçakça geliyor...Ya cok karışık. Iliskiniz hic düzenli bir şekil almamis. Hep kopuk olmus. Oda tabi bos durmamış hemen o boşluğu doldurmaya başlamış. Bana göre pek saglam bir ilişki değil. Zaten eger kafanız karışırsa ve icine baska bir ilişki girdiyse zor olur diye düşünüyorum. Sizin hep kafanızda olacak herzaman bi şüphe olacak en ufak tartışmada acaba ona gider onunla birseyler yasarmi korkusu olur. Bence stabil bir ilişkiye ihtiyacınız var ve bunu gerçekleştirmek için sizin ilk önce kendi is ve özel yaşamınızı stabil bir hale koymanız ve nerde kalacağınıza emin olmanız gerek. Bir ilişki başlayınca bagzi şeylerin yerine oturmuş olması gerek. Umarim anlatabildim. Acele etmeyin derim.
Kendisinin açıklamasına göre tam da böyle. Benim problem çıkarıp yine onu bırakmamdan korkmuş.iyi de beraberken gidip aldatmamış ki neden vicdan rahatlatsın ? bence sizin problem çıakracağınızı anlamış ve siz ayrıyken yaşanan birşey büyümesin diye anlatmak istememiş.
Neden seviştiklerine kadar ayrıntı versin ki?Evet, o dönemde ben kestirip atmıştım ve bitti gözüyle bakıyordum. Aldatma değil ama sonrasında ben ilk öğrendiğimde bana adam gibi her şeyi anlatma cesaretinde bulunsaydı belki bu kadar büyümezdi. Son 1 yıldır bu kadar yapıcı, bu kadar verici, mutlu etmek için bu kadar çaba sarfedici davranışlarında, pahalı hediyelerinde içten içe vicdan rahatlatma ve kendini aklama görüyorum...
Haklısınız belki de... neden aşamadığımı inanın ben de bilmiyorum... en başta sorduğumda yalan söylemesi beni çok huylandırdı galiba. O kızla tanışmasına vesile olan arkadaşı da işyerime gelip bana yalan söylemişti. O kızın kendi sevgilisi olduğunuNeden seviştiklerine kadar ayrıntı versin ki?
Aldatma olarak görmüyorsanız, ne yaşadıklarini 1 yıl boyunca sorgulamanız normal değil.
bu da yeni bir seks türü müymüş?kızla seviştiğini ama birlikte olmadığını söyledi.
Kendisinin açıklamasına göre tam da böyle. Benim problem çıkarıp yine onu bırakmamdan korkmuş.
Bu şekilde bir yalanı asamamak normal ama.Haklısınız belki de... neden aşamadığımı inanın ben de bilmiyorum... en başta sorduğumda yalan söylemesi beni çok huylandırdı galiba. O kızla tanışmasına vesile olan arkadaşı da işyerime gelip bana yalan söylemişti. O kızın kendi sevgilisi olduğunubelki de bunlardan huylandım sürekli ama bırakamadım, yapamadım; hatanın biri ondaysa onu bende...
Estagrifullah, sorun değil. Haklısınız düşüncenizde. Sanırım 2013 te üye olmuştumKusura bakmayın ama trollmusunuz diye yeni üye olup olmadığınıza baktım. Çok kıymet vermiş çok değer vermiş ama habire ayrılip durmussunuz. Çok kıymet vermiş ama boynuzu takmış vs... Uzaktan bakan biri olarak siz ne düşünürsünüz bu konu hakkında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?