Sevgilimi seviyorum ancak artık onunla beraber olmak istemiyorum.

Humilia

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2023
1
0
23
Ben 21 yaşındayım sevgilimse 20, 7 aydır süren bir ilişkimiz var ve daha önce birçok kez beraber olduk. İlişkimiz boyunca çok sık bir şekilde istedi beraber olmayı, ben istemediğimi söylesem bile ısrar etti ve bir şekilde beraber olduk genelde. Artık beraber olmak istemediğimi, canımın çekmediğini söylediğimdeyse, cinselliğin ilişkiler için önemli olduğunu ve aynı zamanda da kendisi için önemli olduğundan bahsetti. Ben yapmadan duramam vs demeye başladı. Sorun bende mi acaba? İlk kez bu ilişkimde cinsel birlikteliğim oldu ve bu konuları o kadar bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Psikolojik bir sorundan mı kaynaklanıyor istememem çünkü sevgilimi seviyorum sadece cinsel birlikteliği o kadar arzulamıyorum.

Son düzenleme:
Tecrübesiz olmanız sebebiyle sizi kullanıyor. Sevmekle birini arzulamak, ten çekimi aynı şey değil. Ayrılın kendinizi kullandirmayin.

Ben yapmadan duramam ne demek? Ayrıl gitsin.

Tavrı çok kaba. Ben de benzer bir problem yaşıyorum ilişkimde. Libidon onunkinden düşük olabilir, yani iki insanın bire bir aynı arzu seviyesine sahip olması olası mı ki, birinizden biri daha istekli olacak diğerine göre, normal. Esas konu sana olan tutumunun saygısızca olması, bence bu ilişkiyi artık sürdürmemelisin.

Sevgilinizin tavrı kaba fakat haklı olduğu konular var. Evet cinsellik bir ilişkide/evlilikte önemli. Anlaştığınız biriyle bir ilişki yürütmek çok daha kolay ve güzel. Mesela sevgiliniz çok gezmek isteyen, barlarda takılmayı seven bir tipse ve sen daha evcimen bir tipsen ilişki pek yürümez. Aynısı seks için de geçerli. Libido veya zevk konusunda bizimle aynı seviyede olan biriyle daha mutlu bir ilişki yaşarız. Bu konuda uyuşmadığınız ve sıkça tartışma konusu olacağı aşikar. Yol yakınken ayrılmak daha mantıklı olabilir.

Evlenmeden neden böyle birşey yaptın ?

Evlenmeden neden böyle birşey yaptın ?
Niye,herkes senin gibi evlenip beraber olmasın mı? En doğrusu kendi yasadigin mi?

Konuya gelince kimsenin şeyinin keyfiyle iş yapma konu sahibi. İstememenin binlerce sebebi olabilir , bence en önemlisi kendini ilişkiye hazır hissetmemen. Onun zoruyla/ o küsmesin diye yaşadığın her seyden ayrılıktan sonra pişman olman çok olası. Ama kendi isteğinle , egrisine doğrusuna kendin karar verip yasasan kötü hissetmezsin ayrilsan bile.arkasinda durabilirsin.
O yüzden benim önerim, kendini hazır hissedene kadar böyle bir şey yaşama. Çok memnun değilse de ayrılsın gitsin. Kimse seni bir şeye mecbur birakamaz

Sen neden isteksizsin bence bir cok seyin sende farkindasin ama kabullenemiyorsun..

Sevgilin seni sevmiyor ama, abazanın önce gideni. Sadece bamyasını seviyor. Bilgin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…