Sevgilimi çok özlüyorum

disardayagmurvar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2016
768
402
10 yıllık ilişkim bomboş sebeplerle bitti. Barışmak istedim ama o istemiyor. Çok özlüyorum. Çok üzülüyorum. Nasıl geçecek? Her gün rüyamda görüyorum. Her şey bana onu hatırlatıyor. Çocukluğum, her şeyimdi. Gelecek hayallerimiz vardı. Her şey tepetaklak oldu. Bir başkası nasıl sevilir onu bile bilmiyorum. Yapayalnız öleceğim sanırım.

10 yıllık ilişkim bomboş sebeplerle bitti. Barışmak istedim ama o istemiyor. Çok özlüyorum. Çok üzülüyorum. Nasıl geçecek? Her gün rüyamda görüyorum. Her şey bana onu hatırlatıyor. Çocukluğum, her şeyimdi. Gelecek hayallerimiz vardı. Her şey tepetaklak oldu. Bir başkası nasıl sevilir onu bile bilmiyorum. Yapayalnız öleceğim sanırım.
Ayrıldıktan sonra bilet falan almıştın onun için gelmemişti o günden sonra hiç görüştün konuştun mi tekrar 😕

Son cümleye kadar aşk acısı çekiyorsunuz okey derim de. Bana son cümleyle ağlayan arkadaşım olsa sen sevgilini özlemiyorsun yalnız kalmaktan korkuyorsun derim.

Belki de böylesi hayırlıdır. 10 sene sonrası ufak bir şeyden bitmemiştir. Birikmiştir siz görmezden gelmişsinizdir, yaşlara bağlı olarak farklı şekillerde büyümüşsünüzdür, yollarınız ayrılmıştır. Hayırlısı

Bilemezsiniz hayat size neler gosterir. Tekrar beraber olur musunuz bilemezsin ama baskasida girebilir hayatina insallah sevgini hakeden biri girer o zaman tepetaklak dedigin hersey dumduz gorunur guzel gorunur gozune . Umutla bak hayata ❤️

Son cümleye kadar aşk acısı çekiyorsunuz okey derim de. Bana son cümleyle ağlayan arkadaşım olsa sen sevgilini özlemiyorsun yalnız kalmaktan korkuyorsun derim.

Belki de böylesi hayırlıdır. 10 sene sonrası ufak bir şeyden bitmemiştir. Birikmiştir siz görmezden gelmişsinizdir, yaşlara bağlı olarak farklı şekillerde büyümüşsünüzdür, yollarınız ayrılmıştır. Hayırlısı
Hayır yalnız kalmaktan değil. Onsuz kalmaktan korkuyorum. Başkasını seversem diye bile korkuyorum. Çünkü istemiyorum. İstediğim sadece o.

Hayır yalnız kalmaktan değil. Onsuz kalmaktan korkuyorum. Başkasını seversem diye bile korkuyorum. Çünkü istemiyorum. İstediğim sadece o.
Neden sadece o? Onu geçirdiğiniz zaman dışında vazgeçilmez kılan şeyler nedir mesela? 10 sene çok uzun bir zaman, alışkanlık ve hatta düzen haline gelmesi çok çok normal. Ama yeniden sevmenizi engelleyecek ne olabilir? Hem yebi birini sevmeyi dusunmek için de çok erken. Önce bi duygularinizi, düşüncelerinizi toplayın.

Neden sadece o? Onu geçirdiğiniz zaman dışında vazgeçilmez kılan şeyler nedir mesela? 10 sene çok uzun bir zaman, alışkanlık ve hatta düzen haline gelmesi çok çok normal. Ama yeniden sevmenizi engelleyecek ne olabilir? Hem yebi birini sevmeyi dusunmek için de çok erken. Önce bi duygularinizi, düşüncelerinizi toplayın.
İstemiyorum çünkü. Barışmak istiyorum. Böyle olmamalıydı.

İki ihtimal var:

1) Sudan sebeplerle bitmedi. Gayet büyük problemler vardı ve artık anlaşamıyordunuz.

2) Sudan sebeplerle bitti. Eski sevgiliniz de bitirmeye bahane aradı ve artık sevmiyordu.

İki durumda da unutup yolunuza bakmanız gerekir. Eski ve ergen bir laf olacak ama:

“Giden gitmiştir,
Gittiği gün bitmiştir.
Ben gideni değil,
Giden beni kaybetmiştir.”

İstemiyorum çünkü. Barışmak istiyorum. Böyle olmamalıydı.
Sizin önce bir kabullenmeniz, hazmetmeniz lazım galiba. Büyük bir boşluğa düştünüz, kolay değil. Ama zaman gerçekten pek çok şeye ilaç. İnsanlar evladını kaybediyor, acıları geçmiyor belki ama yokluğunu kabullenebiliyorlar. Yeryüzünde daha büyük bir acı olacağını da sanmıyorum.

İki ihtimal var:

1) Sudan sebeplerle bitmedi. Gayet büyük problemler vardı ve artık anlaşamıyordunuz.

2) Sudan sebeplerle bitti. Eski sevgiliniz de bitirmeye bahane aradı ve artık sevmiyordu.

İki durumda da unutup yolunuza bakmanız gerekir. Eski ve ergen bir laf olacak ama:

“Giden gitmiştir,
Gittiği gün bitmiştir.
Ben gideni değil,
Giden beni kaybetmiştir.”
Konu sahibi çocuk ilgilensin diye sürekli ayrılmış çocukta hep peşinden koşup yalvarmis , en sonunda çocuk ayrılmak istemiş

Önceki konunuzda barışma fikri vermiştim şimdi kişisel fikrimi söyleyeyim, bence bitmesi daha iyi olmuş. İlişki kendi içinde toksikleşmişti anlattığınız kadarıyla.
Şu an en taze hâli üzülmeniz, bir daha kimseyi sevemem demeniz normal. Üzüntünüzü yaşayın elbet engel olmayın ancak ileride iyi ki bitmiş diyeceğinizi düşünüyorum. (toksikleşme konusunda sizin daha hatalı olduğunuz kanısındayım)

Bir başkası sevilir hem de öyle çok sevilir ki, zamanla azalacak, iki kez ben bir daha sevemem dediğim ayrılık acısı yaşadım, ölüyorum sandım, nefessiz kaldım ama yeniden aşık oldum, yine çok sevdim hem de bir önceki gidene teşekkür edecek kadar çok sevdim, iyi ki gittin de ben de senden sonra bu adamı tanıdım diyerek bir önceki gidene teşekkür ettim içimden, ama maalesef hiç birine de kavusamadim hep ayrılık oldu hayatımda... Umarım siz kavuşup ömür boyu çok mutlu olacağınız bir aşk yaşarsınız ❤️

X