Arkadaşlar kendime gerçekten anlam veremiyorum ve çok kızıyorum bu duruma. Ben şu an bir ilişki icerisindeyim ama kafam çok karışık. Sevgilimi bir gün bağrıma basasım geliyor ertesi gün hiç konuşmayasım geliyor ki mesajlarına geç cevap veriyorum. Sevgilimle daha önce ayrılmıştık 2 yıl sonra tekrar barıştık ki bu adımı da ben attım yani aklıma çok gelmeye başlamıştı. Yıllardır bana aşık, ama ben bir türlü bağlanamıyorum gerçekten halime çok üzülüyorum. Bu kadar bana tutuklu insana benim böyle hissetmem bana kötü hissettiriyor. Sürekli uzun uzun paragraflar yazıyor ama ben çok bunalıyorum. Yardımcı olun bana lütfen neden böyleyim bir seviyorum bir soğuyorum?
Her şeyin farkındayım yüzüme vurmasaydın iyiydiSana acı çektiren seni sevmeyen değer vermeyen kufur eden sokağın ortasında rezil eden biri olsa çooooookkkk seversin
Herkes neden bunu soruyor ki ikizler burcu hep böyle mi yapıyor? Ben terazi burcuyum sevgilimde aslanİkizler burcu musun?
Kendimi çok kötü hissediyorum zaten soğumuyor da bendenbelki de hiç sevmiyorsun
arada ilgisi, sevgisi hoşuna gidiyor sadece
bence bu duygular içindeysen her an başkasına ilgi duymaya başlayıp şu anki sevgilini üzebilecek potansiyeldesin (kötü anlamda yazmadım, gerçekten olabileceği için yazdım)
Aslında birbirimze çok benziyoruz ama bilemiyorumSeviyorsunuz ama aşık değilsiniz. Ortak noktanız az. Ruh eşiniz değil, hayat arkadaşınız değil. O sizi sevdiği için sevmişsiniz. Evlenmeyi düşünüyorsanız ayrılın bence.
Yemin ediyorum beni anlattınBen de şu sıra senin gibiyim.
Pardon ben en başından beri böyleyim.
Çünkü ben severek değil mantık ile yola çıkarak başladım.
Zamanla severim dedim ama olmadı.
Yani sevdim sevmedim değil ama dost gibi sevdim.
Benim bir öyle bir böyle olmam normal diye düşünüyorum.
O zaman sen de bence sevmiyorsun. Bunun tek açıklaması bu. Bi sevip bi sevmemen bu yüzden.
Seviyosun ama dost olarak.
Diğer anlamda sevseydin, net olurdu her şey. Çünkü sevgi nettir. Bir öyle bir böyle olmaz diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?