Sevgilimi anneme söyleyemiyorum

ela celik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2025
1
0
1
18
Anneme daha önceki ilişkilerimi rahatça söyledim hatta söylemek için can atardım en başında şuan bir ilişkim var ama anneme söylemek istesemde birşey beni geri itiyo içimden hiç gelmiyo. Bir yandan da erkek arkadaşım söylemem için ısrar ediyo ortada kaldım ne yapabilirim?

Yaş kaç?
Söylememe sebebinin altında yatan sebep nedir

sizi muhakkak söyleyememeye iten bir sebep vardır. örneğin içinize sinmeyen bir ilişki mi? yada ailenizin onay vermeyeceğini mi düşünüyorsunuz? veya ilişkiniz hakkında problemleriniz mi var? gibi. biraz muhakeme yaparsanız bulursunuz elbet. Detay bilmediğimiz için de akıl vermek mantıklı olmaz.

Erkek arkadaşına mi guvenmiyorsun ?

Yani durduk yere böyle bir his gelmez illaki altında yatan bir şey var iç sesinize güvenin ve söylemeyin bence ilişkiyi de bir düşünün

Kaç yaşındasın? Neden söylemiyorsun? Önceki ilişkinde ailen kabul etmedi mi? Kaç yıllık ilişkiniz var ?

yasin 18 gozukuyor eger dogruysa yani annene soyleyecegin iliskiden nasil bir beklentin var ki canim yani.aa bak ben ne kadar seviliyorum anne gor bunu.demek icinmi yani evlilik olmayacagina gore. bence bu tarz islerle ugrasma.senin o yasta yaptigin iliski cok degerli degil yani .gozunde buyutmussun yasin kucuk bos streslere girme

Neden ısrar ediyor ? Beklesen iyi olur bence biraz daha gözlemle sevgilini yaşlar kaç acaba..

Onay vermeyecek demekki söyleme o zaman

bence de söyleme. tum iliskilerini bilmek zorunda degil. benim bir arkadaşım var. kotu konusmak istemiyorum ama mal gibi tüm ilişkilerini annesine anlatti durdu. hepsinde de adamlar b.k gibi cikti kötü ayrildilar. bu yirmilerde bir sekilde gecti gitti ama kiz simdi 33 yasinda ve bekar. ailesi - ve cogu insan kizi "onun buldugu adamdan bir halt olmaz" diye yaftalamis halde.
bence söyleme, bilmesinler:)
ayrica sen hazir olmadigin halde annene söyle diye darlayan erkegi de payla, sussun. ona ne sana baski yapiyor? yuzuk gelmeden evet demeden kimseyi ailene söyleme gibi bir zorunlulugun yok. ne bu baski?
sevgilimle evlilik planliyoruz ama simdilik ailemin en büyükleriyle ve küçükleriyle tanisti. ortada olan anne baba kismina daha sira gelmedi. ki kac senedir beraberiz. hic de baskisini vs hissetmiyorum çünkü ne zaman soyleyecegim benim tasarrufumda olan bir sey. Kimse beni zorlayamaz. siz de bu manipülasyonlarq gelmeyin

Aynısını yazacaktım 18 yasindaki ilişkiyi söylesen ne söylemesen nd...

Müneccim degilim ki nerden bilelim? Annenize neden söylemek istemediginizi. 18 yaşındasınız sanırsam söylesen ne söylemesen ne bu yaşlarda üniversitene bak tabi ki erkek arkadaşın olacak ama erkek arkadaşın sabıkalı mı veya başka bir şey mi varda annenize söylemek istemiyorsunuz bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…