Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaş kaç?Anneme daha önceki ilişkilerimi rahatça söyledim hatta söylemek için can atardım en başında şuan bir ilişkim var ama anneme söylemek istesemde birşey beni geri itiyo içimden hiç gelmiyo. Bir yandan da erkek arkadaşım söylemem için ısrar ediyo ortada kaldım ne yapabilirim?
sizi muhakkak söyleyememeye iten bir sebep vardır. örneğin içinize sinmeyen bir ilişki mi? yada ailenizin onay vermeyeceğini mi düşünüyorsunuz? veya ilişkiniz hakkında problemleriniz mi var? gibi. biraz muhakeme yaparsanız bulursunuz elbet. Detay bilmediğimiz için de akıl vermek mantıklı olmaz.Anneme daha önceki ilişkilerimi rahatça söyledim hatta söylemek için can atardım en başında şuan bir ilişkim var ama anneme söylemek istesemde birşey beni geri itiyo içimden hiç gelmiyo. Bir yandan da erkek arkadaşım söylemem için ısrar ediyo ortada kaldım ne yapabilirim?
Erkek arkadaşına mi guvenmiyorsun ?Anneme daha önceki ilişkilerimi rahatça söyledim hatta söylemek için can atardım en başında şuan bir ilişkim var ama anneme söylemek istesemde birşey beni geri itiyo içimden hiç gelmiyo. Bir yandan da erkek arkadaşım söylemem için ısrar ediyo ortada kaldım ne yapabilirim?
Kaç yaşındasın? Neden söylemiyorsun? Önceki ilişkinde ailen kabul etmedi mi? Kaç yıllık ilişkiniz var ?Anneme daha önceki ilişkilerimi rahatça söyledim hatta söylemek için can atardım en başında şuan bir ilişkim var ama anneme söylemek istesemde birşey beni geri itiyo içimden hiç gelmiyo. Bir yandan da erkek arkadaşım söylemem için ısrar ediyo ortada kaldım ne yapabilirim?
Neden ısrar ediyor ? Beklesen iyi olur bence biraz daha gözlemle sevgilini yaşlar kaç acaba..Anneme daha önceki ilişkilerimi rahatça söyledim hatta söylemek için can atardım en başında şuan bir ilişkim var ama anneme söylemek istesemde birşey beni geri itiyo içimden hiç gelmiyo. Bir yandan da erkek arkadaşım söylemem için ısrar ediyo ortada kaldım ne yapabilirim?
yasin 18 gozukuyor eger dogruysa yani annene soyleyecegin iliskiden nasil bir beklentin var ki canim yani.aa bak ben ne kadar seviliyorum anne gor bunu.demek icinmi yani evlilik olmayacagina gore. bence bu tarz islerle ugrasma.senin o yasta yaptigin iliski cok degerli degil yani .gozunde buyutmussun yasin kucuk bos streslere girme