• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilime rezil oldum.. :(

sevgiliye bak.

Canım hiç bişey aileden daha önemli değildir. Erkek arkadaşınız haddini aşmış !

Sevgilinin isteği çok garibime gitti çok tuhaf istekleri var ne yapacakmış annenle senin konuşmalarını dinleyip:26:

sende her isteğini yerine getiriyorsun anladığım kadarıyla çok yanlış.

Sen hatalısın
İnsan ev hali rahat konuşur hele de ağzı bozuksa, niye kalkıştın ki böyle bir işe ?
Ve tabi müsterih ol, erkek arkadaşın sizin aileden daha acayip, kadın temizlik yapıyor, canı burnunda telefonda dinlemeye uğraşıyor hadsiz
Annen acayip falan değil, geçen bende temizlik yaparken süpürgeyi sehpaya çarptım, üzerindekiler devrildi öyle sinirlendim ki a.. a.. dedim bağıra bağıra ne var bunda, evimde küfürde mi edemeyeceğim.
Onun soğumaya gönlü varmış, güvenemezmiş hay haspam ya !!! Ağzına sağlık anneciğinin öyle kaçak göçek insan dinlersen duyduklarını sindireceksin

Sevgiliniz önce kendi isteklerine bir baksın, saçma bir istek olmuş, çok çocukça.
Sizinde her istediğini yerine getirmeniz çok gereksiz ve saçma.
Anneniz istediği gibi konuşur, sevgilinize ne, kadın aile içinde rahat konuşuyor olabilir,
sevgilinizin yanında küfür edecek değil ya, kadını gizli gizli konuşturursanız olacağı bu :)
Kendi ailesi sultanlardan heralde, soğumuşmuş.
Ailenizi bu kadar ezdirmeyin, olmuyorsa zorlamayın.

Ayyy çok pardon ama ben konuyu okuyunca istemsiz bi kahkaha attım :1: Sizin annenizin ağzı bozukmuş benim babaannemin. Eşimde babaannemin bu huyunu bilir adeta küfür etmesi için kışkırtır. Kayınvalidemin de olduğu bi ortamda gene böyle bir girişimde bulundu ve babaannem bastı küfrü ama bizimkinde herkes gülme krizine girmişti :52:

Son düzenleme:
:1:senden bu sebebden soğuduysa yatağını ayrı sersin o ne be ay çok soğudummm :52:okuyunca kendi yaşadığım aklıma geldi :9: ilk zamanlardaydık webcam açık odamdayım ,sevdiceğimle sohbet ediyoruz ama baya da kaptırmışız,1-2 saat falan değil yani , bir anda annem odama girdi

- aferin kızım aferin,totonu yayaa yayaa otur! hiç deme evde iş mi var falan
ben panikle sesi kapama derdindeyim
annem- bak hala oturuyor kalk kız bari soğan doğra :47:
ben- yaa :43:tamam ( iç sesim allahım rezil oldum),annem çıktı
erkek arkadaşım nasıl gülüyor ama sandalyeden düşecek, sesi de kapatamadı diyip diyip gülüyor 4 yıl oldu tanıştılar falan hala arada dalga geçer benle kalk kız totonu yayma bari sarımsak doğra bu defa diye beraber güleriz:37::16:
ama sizinki abartmış ne yazık kı :ssz:güle güle beyzade diyin :20:

Son düzenleme:
:1:senden bu sebebden soğuduysa yatağını ayrı sersin o ne be ay çok soğudummm :52:okuyunca kendi yaşadığım aklıma geldi :9: ilk zamanlardaydık webcam açık odamdayım ,sevdiceğimle sohbet ediyoruz ama baya da kaptırmışız,1-2 saat falan değil yani , bir anda annem odama girdi

- aferin kızım aferin,totonu yayaa yayaa otur! hiç deme evde iş mi var falan
ben panikle sesi kapama derdindeyim
annem- bak hala oturuyor kalk kız bari soğan doğra :47:
ben- yaa :43:tamam ( iç sesim allahım rezil oldum),annem çıktı
erkek arkadaşım nasıl gülüyor ama sandalyeden düşecek, sesi de kapatamadı diyip diyip gülüyor 4 yıl oldu tanıştılar falan hala arada dalga geçer benle kalk kız totonu yayma bari sarımsak doğra bu defa diye beraber güleriz:37::16:
ama sizinki abartmış ne yazık kı :ssz:güle güle beyzade diyin :20:

Yoksa bu internette populer olan video mu!?? :53:

öldüm gülmekten. çok sinir bozucu bi durum olmuş. telefonu açık bırakmak gerçenkten ilginç bi tecrübe:32: ...özür dilemek zorunda filanda değilsiniz kızının yanında istediğini diyebilir eğer erkek arkadaşınız olsaydı yanında elbette etmezdi küfür filan. gizli saklı dinlemeler paralel damat ne bilsin kadın:1::1::1:... ayrıca benzetme taktire şayan bende sinir olurum o kablonun duruşuna:9:

Son düzenleme:
Arkadaşlar meraba benim 3 yıllık bi ilişkim var.biraz önce sevgilimle telefonda konuşuyorduk.bana illa da annenin yanına git bişeler konuşun ben de telefondan dinliyim merak ediyorum anneni felan dedi ısrar etti.annem çamaşır makinesini siliyordu.yanına gittim.muhabbet etmeye başladık.çamaşır makinesinin arkasına kablo takılmıştı.annemin ağzı biraz bozuktur.çok afedersiniz şuan bunu bile utanarak yazıyorum ama" bu ne böyle s** gibi sallanıyo burda ya" felan dedi sinirle.. :( ben napıcağımı şaşırdım bağırdım anneme ne diyosun diye felan..:( hemen telefonu kapattım.sevgilime mesaj attım özür diledim, çok utandığımı söyledim.sevgilim noluyo duymadım banyoya girmiştim ben o sıra dedi.(bilmiyorum belki de duymuştur emin değilim). Sonra zorla annemin ne dediğini söylememi istedi, baş harfini söyledim tabi anladı hemen.daha önce de ablamın küfürlü bi konuşmasını duymuştu. Ama bugün annemin söylediğini duyunca çok şaşırdı." Benim annem hayatta öyle bişe demez.nası bi ailesiniz çok tuhafsınız, çok garipsiniz, ailenden soğudum, normal bi aile değilsiniz, nası güvenicem ailene"gibi laflar söyledi:(( arkadaşlar inanın bu olayı buraya yazarken de çok utanıyorum.:( annemin ağzı bozuk ama bu benim elimde olan birşey değil. Ben annem gibi değilim. Normalde de sevilen bi aileyiz dışarıdan.ama bu annemin kötü bi huyu işte ben ne yapabilirim ki..Sevgilime birsürü özür mesajı felan yazdım ama cevap bile yazmıyor şuan doğru düzgün şuan.çocuk aşırı soğudu..:( ne yapıcam ben şimdi.. :((

annene selamlar numarani bilseydim banada dinlet derdim çok şeker bir kadınmis çok güldüm 😂 istediğini söyleyen istemedigini işitir

anneniz siz ve erkek arkadaşınız baya ilginçsiniz.sevgilin sana camdan atla dese sende atlarsın herhalde:3:

Arkadaşlar meraba benim 3 yıllık bi ilişkim var.biraz önce sevgilimle telefonda konuşuyorduk.bana illa da annenin yanına git bişeler konuşun ben de telefondan dinliyim merak ediyorum anneni felan dedi ısrar etti.annem çamaşır makinesini siliyordu.yanına gittim.muhabbet etmeye başladık.çamaşır makinesinin arkasına kablo takılmıştı.annemin ağzı biraz bozuktur.çok afedersiniz şuan bunu bile utanarak yazıyorum ama" bu ne böyle s** gibi sallanıyo burda ya" felan dedi sinirle.. :( ben napıcağımı şaşırdım bağırdım anneme ne diyosun diye felan..:( hemen telefonu kapattım.sevgilime mesaj attım özür diledim, çok utandığımı söyledim.sevgilim noluyo duymadım banyoya girmiştim ben o sıra dedi.(bilmiyorum belki de duymuştur emin değilim). Sonra zorla annemin ne dediğini söylememi istedi, baş harfini söyledim tabi anladı hemen.daha önce de ablamın küfürlü bi konuşmasını duymuştu. Ama bugün annemin söylediğini duyunca çok şaşırdı." Benim annem hayatta öyle bişe demez.nası bi ailesiniz çok tuhafsınız, çok garipsiniz, ailenden soğudum, normal bi aile değilsiniz, nası güvenicem ailene"gibi laflar söyledi:(( arkadaşlar inanın bu olayı buraya yazarken de çok utanıyorum.:( annemin ağzı bozuk ama bu benim elimde olan birşey değil. Ben annem gibi değilim. Normalde de sevilen bi aileyiz dışarıdan.ama bu annemin kötü bi huyu işte ben ne yapabilirim ki..Sevgilime birsürü özür mesajı felan yazdım ama cevap bile yazmıyor şuan doğru düzgün şuan.çocuk aşırı soğudu..:( ne yapıcam ben şimdi.. :((

sevgilinizin sizden istediği de çok tuhaf geldi bana.çok merak ediyosa annenizi gelir insan gibi tanışırdı. ard niyetli geldi bana biraz bu istek.bence biraz gözden geçirin sevgililiğinizi.

Bence ikiniz de cok tuhafsiniz:44:
Annenin sesini ne hakla dinletirsin ki?
Ben boyle biseyi farketsem kirardim o telefonu elinden alip.
Dalga malzemesi mi yapiyosun koskoca kafini, valla cok ayip:19:

sevgilinizin sizden istediği de çok tuhaf geldi bana.çok merak ediyosa annenizi gelir insan gibi tanışırdı. ard niyetli geldi bana biraz bu istek.bence biraz gözden geçirin sevgililiğinizi.

Farklı şehirlerde yaşadığımız ve üni okuduğumuz için tanışma imkani olmadı

Bence ikiniz de cok tuhafsiniz:44:
Annenin sesini ne hakla dinletirsin ki?
Ben boyle biseyi farketsem kirardim o telefonu elinden alip.
Dalga malzemesi mi yapiyosun koskoca kafini, valla cok ayip:19:

Haklısınız asıl hata bende aslında.ama olacağı varmış demekki.bi daha da böyle bir şey yaparsam...

Tek suçlu sensin. Neden laf söyletiyosun ailene. Soğuduysa sen bilirsin kimseyi sevmek Zorunda değilsin diyip kapatıcaksın suratına. O tutuşcaktı bu sefer. Ama sen defalarca özür dileyip bide özür msjları atmışsın ve beyfendinin biyerleri kalkmış.. İnsan evinde küfür edemeyecek mi? Sanki sevgiline küfür etmiş. Bence git daha olgun biriyle arkadaşlık yap. Bu nedir ya çok güldüm :D

Back