- 5 Nisan 2021
- 6.528
- 9.251
- 34
-
- Konu Sahibi Maydanoz99cuk
"Ben senin gecekondu ve dağ evi hayallerini çekemem, annemi terkedip perişan halde zaten bırakamam. Kendine kafana göre birini bul, elveda" de geç. O senin annenin bir başına senin de gecekondu ya da köyde yaşamanı beklerken sen üzülmüyor musun, ne düşünüyorsun onun üzüntüsünü, her yerden engelle gitsinSevgilimden ayrilmam lazim anlasamiyorus vs diger konuma bakan anlar. 4-5 gundur konusmuyorum onunla. Geceleri sadece ? Ve ismimi yaziyor pek de ilgili degil. Ondan ayrilmak istedimi yazmaya korkuyorum panik atak geciriyorum. Uzun yazmanin anlamida yok ne yazicam. Fikirlerimiz uyusmuyor iki ayri insan gibiyiz. Ben istemiyorum. Uzulcek mi ne olcak cok korkuyorum ben. Ilerisi yok bu iliskinin. Evlensemde bosanirim ve bu iliski beni yordu psikolojim darma duman.
Nasıl kötü insan değil ya yalancı düzenbazın önde gideni. Ağlaması kaçırdığı av yüzünden seni sevdiğinden değilYazdm birseyler ben mi seni hasta ettim diyor morali bozuldu agliyor. Bende agladim o kötü bir insan degil. Sadece fikir ayrilimiz cok oldu ve onun yazdiklarida hakaret vardi taniyamas oldum. Cok uzgumum asiri
Aynen bunları söyleyin.Sevgilimden ayrilmam lazim anlasamiyorus vs diger konuma bakan anlar. 4-5 gundur konusmuyorum onunla. Geceleri sadece ? Ve ismimi yaziyor pek de ilgili degil. Ondan ayrilmak istedimi yazmaya korkuyorum panik atak geciriyorum. Uzun yazmanin anlamida yok ne yazicam. Fikirlerimiz uyusmuyor iki ayri insan gibiyiz. Ben istemiyorum. Uzulcek mi ne olcak cok korkuyorum ben. Ilerisi yok bu iliskinin. Evlensemde bosanirim ve bu iliski beni yordu psikolojim darma duman.
En kötü kendini Bingöl'deki "dağ" evine kapatır dert mi Merak etmeyin iki ağlar , sızlar vicdan yaptırır.Net olduğunuzu görünce kusurlarınızı kendinin ne kadar harika olduğunu ,daha iyilerini bulacağını ,sizin hayatınızın şansını kaçırdığınızı söyler.Egosunu tatmin eder,yeni aşklara yelken açar.Ama sizde terk edecek göz yok,Tekrar yalvarıp egosunu arşa çıkaracaksınız susup oturun......Sevgilimden ayrilmam lazim anlasamiyorus vs diger konuma bakan anlar. 4-5 gundur konusmuyorum onunla. Geceleri sadece ? Ve ismimi yaziyor pek de ilgili degil. Ondan ayrilmak istedimi yazmaya korkuyorum panik atak geciriyorum. Uzun yazmanin anlamida yok ne yazicam. Fikirlerimiz uyusmuyor iki ayri insan gibiyiz. Ben istemiyorum. Uzulcek mi ne olcak cok korkuyorum ben. Ilerisi yok bu iliskinin. Evlensemde bosanirim ve bu iliski beni yordu psikolojim darma duman.
Hayatını bilemem fakat mutsuz olduğun bir ilişki içindeysen bunu karşındaki insana söyle ve ayrılmak istediğini söyle eğer iyi bir insansa zaten anlayışla karşılar ve hayatından çekilir , kavga etmeye çalışırsa manipüle vs etmeye çalışırsa engelle geç öyle insanlarla uğraşılmaz sonrasında sen üzülürsün .Sevgilimden ayrilmam lazim anlasamiyorus vs diger konuma bakan anlar. 4-5 gundur konusmuyorum onunla. Geceleri sadece ? Ve ismimi yaziyor pek de ilgili degil. Ondan ayrilmak istedimi yazmaya korkuyorum panik atak geciriyorum. Uzun yazmanin anlamida yok ne yazicam. Fikirlerimiz uyusmuyor iki ayri insan gibiyiz. Ben istemiyorum. Uzulcek mi ne olcak cok korkuyorum ben. Ilerisi yok bu iliskinin. Evlensemde bosanirim ve bu iliski beni yordu psikolojim darma duman.
Şimdi hayatını yaşadıklarını yine bilmeden birşey dicem ama , böyle birine güvenme , duygusal manipülasyon uyguluyor manipülasyonu zaten farketmezsin.Yazdm birseyler ben mi seni hasta ettim diyor morali bozuldu agliyor. Bende agladim o kötü bir insan degil. Sadece fikir ayrilimiz cok oldu ve onun yazdiklarida hakaret vardi taniyamas oldum. Cok uzgumum asiri