Sevgilime ondan ayrilmak istedimi nasil demem lazim?

18 sayfa sana yazı yazıldı otur tekrar baştan oku da kendine gel lütfen

Bunun eski konularını bir okusan aman Allahım karşısındaki tipi ve yalanlarını bir okusan herkes fake hesap zannetti ondan blokla diyoruz, kızı oynatıyor annesine küfür etmiş neler neler
Yok artık o kadar şeye rağmen engellemek uzak durmak yerine ayrılmak istediğini mi söyleyemiyor 😮 Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın ya.

Yok artık o kadar şeye rağmen engellemek uzak durmak yerine ayrılmak istediğini mi söyleyemiyor 😮 Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın ya.
Çocuk zengin tanıtmış iş yerim var demiş bankamhesabını göstermiş kız İngiltere uzak ilişki 9 sene. Sonra İstanbul’da çalışmayacağım diyor beraber gecekonduda ailemle kardeşlerimle yaşarız diyor, bir müstakbel eltisi var bunun telefonunu hiç görüşemeden alıyor ve direktif veriyor kapanacaksın, etek giy vs. Çocuk anasına küfür ediyor birden Bingöl’deki köy evine gider inek bakarız diyor. Çocuk bundan para beklentisi içinde. Bir de kabile olarak aynı evde hizmetçilik yapmasını bekliyor bir de arayıp sana buraya gel dedim bir ay zamanın var diye bağırıyor.

Yazdm birseyler ben mi seni hasta ettim diyor morali bozuldu agliyor. Bende agladim o kötü bir insan degil. Sadece fikir ayrilimiz cok oldu ve onun yazdiklarida hakaret vardi taniyamas oldum. Cok uzgumum asiri
Morali mi bozuldu? Ay maydanoz kendine gelmen için o kadar dil döküldü. İstemiyorsan bitir. Bitsin kafasında olan zaten ne yazayım demez,önemsemez.

İlişkisine saygısı olan sevmese de önemser ama anneme küfreden birine de şahsen saygının s sini duymayacağım için bilemiyorum...

Çocuk zengin tanıtmış iş yerim var demiş bankamhesabını göstermiş kız İngiltere uzak ilişki 9 sene. Sonra İstanbul’da çalışmayacağım diyor beraber gecekonduda ailemle kardeşlerimle yaşarız diyor, bir müstakbel eltisi var bunun telefonunu hiç görüşemeden alıyor ve direktif veriyor kapanacaksın, etek giy vs. Çocuk anasına küfür ediyor birden Bingöl’deki köy evine gider inek bakarız diyor. Çocuk bundan para beklentisi içinde. Bir de kabile olarak aynı evde hizmetçilik yapmasını bekliyor bir de arayıp sana buraya gel dedim bir ay zamanın var diye bağırıyor.
Annesi hasta mıydı Olive? öyle anımsadım.

Yeni hat alıyorsun yarın ilk iş, hem annene hem sana.

Sonra bu öküze şunu yazıyorsun. Benim anneme küfür ettin. Benim gözümde her şey bitti.

Biz ailecek düşündük, konuştuk farkettim ki sana güvenmiyorum, seni sevmiyorum, kesinlikle evlenmek istemiyorum. Kendi yoluna bak, bir daha da beni arama. Ben seni sen beni mutlu edecek edebilecek biri değilsin. Biraz onurlu, gururlu, şerefli bir erkeksen bir daha da beni aramazsın. Aramaya çalışırsan da ne kadar beni seviyor demem şerefsiz olduğunu anlarım.

Sonra her yerden blokluyorsun.

Bu kadar.

Alternatif annen çocuğu arasın oğlum benim sana verecek kızım da yok kızım da seninle beraber olmak istemiyor. Bu iş bitti. Bu kadar .

Sosyal medyadan falan da uzak dur. Hesaplarını değiştir.

Hiç korkma. Ne yapabilecek? Vize bile alamaz, ulaşamaz bu kadar.
Yalnız alternatifi tercih etmemeli bence. 30 yaşındaki bir kadının annesini öne atması çok garip. Gerçi bu konuda herşey garip, koca 9 yıl uzaktan iletişim. Bingöl, İstanbul, gecekondu ama zengin, annesin kirası.... Konu çorba gibi benim kabahatim yok 😑

Kızım şimdi ağlar zırlar yalvarır inanma geç bunları. İsterse dünya pembesi iyisi olsun. Manyak biriydi. Allah başkasının başına bela etsin. Sana ne iyiliğinden. Kendini inek sağarken hayal et, kendine gelirsin. Blokla her yerden ama her yerden. ŞİMDİ
Acayip özgüvensiz bloklayamaz gibi geliyor bana.
Konu sahibi erkek arkadaşınızı düşündüğünüz zaman buraya yazın cevap veren birileri olur.

Bunun eski konularını bir okusan aman Allahım karşısındaki tipi ve yalanlarını bir okusan herkes fake hesap zannetti ondan blokla diyoruz, kızı oynatıyor annesine küfür etmiş neler neler
Bazen buradaki bazı konuları okuyunca, sosyal bir deneyin denekleri miyiz acaba diyorum. Yani bazı konular inşallah öyledir çünkü.

Genel olarak sana birsey söyliyim Maydonozcum:
Insan bazen yalnis insana baglanip umut besliyor. Sen kafanda bir imaj cizmissin, ama gercek hayatda karsidaki insan buna uymayabiliyor. Bunu su anda yasiyorsun. Ve üstüne uzun bir zaman da gecmis, yani aliskanlik da var. Karsidaki insani kendinden baskasiyla da düsünemiyorsun simdi. Yasam standartinin düsecegini bir kenara koyalim: Bir adam ailene saygi duymuyorsa, sana da saygi duymuyor. Biz burda bagimli aile iliskilerden konusmuyoruz. Hepimiz insaniz hatalarimiz var, ama söz konusu anneler babalar olunca insan diline biraz hakim olur. Annene küfür edebiliyorsa, yarin sana yapmayacagi kalmaz. Bunun sebebi ne? Sen ailene küfürü signeye ceksen baska seylere de susacagini anliyor. Ben esimle.tanistigim ilk gün dedim "Aileme yapilan saygisizligi kendime yapmilmis sayarim ve bu hic iyi sonuclanmaz" diye. Ailemin esime haksizlik yapmasina asla müsade etmem, ayni sekilde ama esimin de öyle birsey yapmasina müsade etmem. Sevgiden önce saygi gelir. Bir insan daha simdiden ailene ve senin ailene olan bagina saygi göstermiyorsa dogru insan degil.
Onu da gecelim: adam seni yönetebileceginden gayet emin. Sen evlen o nereye sen oraya. O demektir ki: Istemedigi hicbir yere gidemezsin. Ben sana cidden ve yargilamadan psikolojik destek almani da öneririm. Cünkü durumun.burdan bakilinca iyi görünmüyor. Sanki kacarken daha beter bir yere düsecekmissin.gibi. Allah korusun

Sevgilimden ayrilmam lazim anlasamiyorus vs diger konuma bakan anlar. 4-5 gundur konusmuyorum onunla. Geceleri sadece ? Ve ismimi yaziyor pek de ilgili degil. Ondan ayrilmak istedimi yazmaya korkuyorum panik atak geciriyorum. Uzun yazmanin anlamida yok ne yazicam. Fikirlerimiz uyusmuyor iki ayri insan gibiyiz. Ben istemiyorum. Uzulcek mi ne olcak cok korkuyorum ben. Ilerisi yok bu iliskinin. Evlensemde bosanirim ve bu iliski beni yordu psikolojim darma duman.
Tatlım önce şunda anlaşalım o senin sevgilin değil. Sevgilin olsa ? Yapmak yerine 62524252 kere arardı. Neyine panik atak geçiriyorsun. Yazma bişey engeli bas geç. Bak ayrıldın bile.
Sanki sabah akşam berabersiniz de boşanma konuşması yapacaksın.

Yazdm birseyler ben mi seni hasta ettim diyor morali bozuldu agliyor. Bende agladim o kötü bir insan degil. Sadece fikir ayrilimiz cok oldu ve onun yazdiklarida hakaret vardi taniyamas oldum. Cok uzgumum asiri
Hayır kötü bir insan. Sana istediklerini kabul ettirmek için her yolu mübah görüyor. Ağlaması tamamen rol. Aranızda dağlar kadar kültür farkı var. Saygısız, küfürbaz, yalancı ve hadsiz biri. Bitti dediğin anda ağlaması, bağırması, neden demesi, kendini yerden yere atması onun sorunu. Herkes kendisinden sorumludur. Ağzından çıkan sözlere sahip olsaydı. Onun saçmalıklarını da sen üstlenecek değilsin.

Evt evt hatirladim simdi seni ingilteredesin konustugun kisi hödügün biriydi. Zaten ortada iliski yokki ben uzak mesafeli iliskileri gercekten anlayamiyorum taniyamazsinki senede 1 ay gordugun birini. Ben seni istemiyorum aklim basima geldi ayriliyoruz de blockla oldu bitti.

Heee heee aynen hiç kötü bi insan değil...
Seni bir başına allahın unuttuğu yerde ailesiyle yaşamaya zorlayacak; küfür, hakaret edecek hiççç kötü bi insan olur mu yaa???

bu özgüvensizlikle bu saflıkla nasıl hayatta kalıyosunuz anlamıyorum..

Son düzenleme:
9 seneni ziyan zebil etmişsin zaten uzaktan uzağa ipsiz sapsız bi şey için.. aklını başına al biraz senin hiç mi kıymetin yok nasıl sineye çekiyosun nasıl uzaktan uzağa 9 yıl sürerr anlamak mümkün değil zaten

X