Sevgilime ondan ayrilmak istedimi nasil demem lazim?

Yeni hat alıyorsun yarın ilk iş, hem annene hem sana.

Sonra bu öküze şunu yazıyorsun. Benim anneme küfür ettin. Benim gözümde her şey bitti.

Biz ailecek düşündük, konuştuk farkettim ki sana güvenmiyorum, seni sevmiyorum, kesinlikle evlenmek istemiyorum. Kendi yoluna bak, bir daha da beni arama. Ben seni sen beni mutlu edecek edebilecek biri değilsin. Biraz onurlu, gururlu, şerefli bir erkeksen bir daha da beni aramazsın. Aramaya çalışırsan da ne kadar beni seviyor demem şerefsiz olduğunu anlarım.

Sonra her yerden blokluyorsun.

Bu kadar.

Alternatif annen çocuğu arasın oğlum benim sana verecek kızım da yok kızım da seninle beraber olmak istemiyor. Bu iş bitti. Bu kadar .

Sosyal medyadan falan da uzak dur. Hesaplarını değiştir.

Hiç korkma. Ne yapabilecek? Vize bile alamaz, ulaşamaz bu kadar.
Annesine küfür mü etmis babam abim duydu asla olmaz desin

Sevgilimden ayrilmam lazim anlasamiyorus vs diger konuma bakan anlar. 4-5 gundur konusmuyorum onunla. Geceleri sadece ? Ve ismimi yaziyor pek de ilgili degil. Ondan ayrilmak istedimi yazmaya korkuyorum panik atak geciriyorum. Uzun yazmanin anlamida yok ne yazicam. Fikirlerimiz uyusmuyor iki ayri insan gibiyiz. Ben istemiyorum. Uzulcek mi ne olcak cok korkuyorum ben. Ilerisi yok bu iliskinin. Evlensemde bosanirim ve bu iliski beni yordu psikolojim darma duman.
konuşmak zorunda değilsiniz. Doğrudan yazın ayrılmak istiyorum bir gelecek görmüyorum diye. msjlarına cvp atmayın net olun, kısa sürede tamamen bitmiş olur

X