- 30 Nisan 2014
- 5.475
- 17.106
-
- Konu Sahibi Maydanoz99cuk
Yok artık o kadar şeye rağmen engellemek uzak durmak yerine ayrılmak istediğini mi söyleyemiyorBunun eski konularını bir okusan aman Allahım karşısındaki tipi ve yalanlarını bir okusan herkes fake hesap zannetti ondan blokla diyoruz, kızı oynatıyor annesine küfür etmiş neler neler
İnanma normal bi insan olsa ilişkiniz bu hale gelmezdi. Aklını başına al geleceğini mahvetmeYazdm birseyler ben mi seni hasta ettim diyor morali bozuldu agliyor. Bende agladim o kötü bir insan degil. Sadece fikir ayrilimiz cok oldu ve onun yazdiklarida hakaret vardi taniyamas oldum. Cok uzgumum asiri
Çocuk zengin tanıtmış iş yerim var demiş bankamhesabını göstermiş kız İngiltere uzak ilişki 9 sene. Sonra İstanbul’da çalışmayacağım diyor beraber gecekonduda ailemle kardeşlerimle yaşarız diyor, bir müstakbel eltisi var bunun telefonunu hiç görüşemeden alıyor ve direktif veriyor kapanacaksın, etek giy vs. Çocuk anasına küfür ediyor birden Bingöl’deki köy evine gider inek bakarız diyor. Çocuk bundan para beklentisi içinde. Bir de kabile olarak aynı evde hizmetçilik yapmasını bekliyor bir de arayıp sana buraya gel dedim bir ay zamanın var diye bağırıyor.Yok artık o kadar şeye rağmen engellemek uzak durmak yerine ayrılmak istediğini mi söyleyemiyorAllah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın ya.
Morali mi bozuldu? Ay maydanoz kendine gelmen için o kadar dil döküldü. İstemiyorsan bitir. Bitsin kafasında olan zaten ne yazayım demez,önemsemez.Yazdm birseyler ben mi seni hasta ettim diyor morali bozuldu agliyor. Bende agladim o kötü bir insan degil. Sadece fikir ayrilimiz cok oldu ve onun yazdiklarida hakaret vardi taniyamas oldum. Cok uzgumum asiri
Annesi hasta mıydı Olive? öyle anımsadım.Çocuk zengin tanıtmış iş yerim var demiş bankamhesabını göstermiş kız İngiltere uzak ilişki 9 sene. Sonra İstanbul’da çalışmayacağım diyor beraber gecekonduda ailemle kardeşlerimle yaşarız diyor, bir müstakbel eltisi var bunun telefonunu hiç görüşemeden alıyor ve direktif veriyor kapanacaksın, etek giy vs. Çocuk anasına küfür ediyor birden Bingöl’deki köy evine gider inek bakarız diyor. Çocuk bundan para beklentisi içinde. Bir de kabile olarak aynı evde hizmetçilik yapmasını bekliyor bir de arayıp sana buraya gel dedim bir ay zamanın var diye bağırıyor.
EvetAnnesi hasta mıydı Olive? öyle anımsadım.
Yalnız alternatifi tercih etmemeli bence. 30 yaşındaki bir kadının annesini öne atması çok garip. Gerçi bu konuda herşey garip, koca 9 yıl uzaktan iletişim. Bingöl, İstanbul, gecekondu ama zengin, annesin kirası.... Konu çorba gibi benim kabahatim yokYeni hat alıyorsun yarın ilk iş, hem annene hem sana.
Sonra bu öküze şunu yazıyorsun. Benim anneme küfür ettin. Benim gözümde her şey bitti.
Biz ailecek düşündük, konuştuk farkettim ki sana güvenmiyorum, seni sevmiyorum, kesinlikle evlenmek istemiyorum. Kendi yoluna bak, bir daha da beni arama. Ben seni sen beni mutlu edecek edebilecek biri değilsin. Biraz onurlu, gururlu, şerefli bir erkeksen bir daha da beni aramazsın. Aramaya çalışırsan da ne kadar beni seviyor demem şerefsiz olduğunu anlarım.
Sonra her yerden blokluyorsun.
Bu kadar.
Alternatif annen çocuğu arasın oğlum benim sana verecek kızım da yok kızım da seninle beraber olmak istemiyor. Bu iş bitti. Bu kadar .
Sosyal medyadan falan da uzak dur. Hesaplarını değiştir.
Hiç korkma. Ne yapabilecek? Vize bile alamaz, ulaşamaz bu kadar.
Yalnız alternatifi tercih etmemeli bence. 30 yaşındaki bir kadının annesini öne atması çok garip. Gerçi bu konuda herşey garip, koca 9 yıl uzaktan iletişim. Bingöl, İstanbul, gecekondu ama zengin, annesin kirası.... Konu çorba gibi benim kabahatim yok
Acayip özgüvensiz bloklayamaz gibi geliyor bana.Kızım şimdi ağlar zırlar yalvarır inanma geç bunları. İsterse dünya pembesi iyisi olsun. Manyak biriydi. Allah başkasının başına bela etsin. Sana ne iyiliğinden. Kendini inek sağarken hayal et, kendine gelirsin. Blokla her yerden ama her yerden. ŞİMDİ
Dediğim gibi çok karışık :) Bir insan kolayı varken neden hayatı kendine zorlaştırır ve arabeske bağlar anlamıyorum.Senin de devrelerini yaktı değil mi?
Bazen buradaki bazı konuları okuyunca, sosyal bir deneyin denekleri miyiz acaba diyorum. Yani bazı konular inşallah öyledir çünkü.Bunun eski konularını bir okusan aman Allahım karşısındaki tipi ve yalanlarını bir okusan herkes fake hesap zannetti ondan blokla diyoruz, kızı oynatıyor annesine küfür etmiş neler neler
Tatlım önce şunda anlaşalım o senin sevgilin değil. Sevgilin olsa ? Yapmak yerine 62524252 kere arardı. Neyine panik atak geçiriyorsun. Yazma bişey engeli bas geç. Bak ayrıldın bile.Sevgilimden ayrilmam lazim anlasamiyorus vs diger konuma bakan anlar. 4-5 gundur konusmuyorum onunla. Geceleri sadece ? Ve ismimi yaziyor pek de ilgili degil. Ondan ayrilmak istedimi yazmaya korkuyorum panik atak geciriyorum. Uzun yazmanin anlamida yok ne yazicam. Fikirlerimiz uyusmuyor iki ayri insan gibiyiz. Ben istemiyorum. Uzulcek mi ne olcak cok korkuyorum ben. Ilerisi yok bu iliskinin. Evlensemde bosanirim ve bu iliski beni yordu psikolojim darma duman.
Hayır kötü bir insan. Sana istediklerini kabul ettirmek için her yolu mübah görüyor. Ağlaması tamamen rol. Aranızda dağlar kadar kültür farkı var. Saygısız, küfürbaz, yalancı ve hadsiz biri. Bitti dediğin anda ağlaması, bağırması, neden demesi, kendini yerden yere atması onun sorunu. Herkes kendisinden sorumludur. Ağzından çıkan sözlere sahip olsaydı. Onun saçmalıklarını da sen üstlenecek değilsin.Yazdm birseyler ben mi seni hasta ettim diyor morali bozuldu agliyor. Bende agladim o kötü bir insan degil. Sadece fikir ayrilimiz cok oldu ve onun yazdiklarida hakaret vardi taniyamas oldum. Cok uzgumum asiri
Heee heee aynen hiç kötü bi insan değil...Yazdm birseyler ben mi seni hasta ettim diyor morali bozuldu agliyor. Bende agladim o kötü bir insan degil. Sadece fikir ayrilimiz cok oldu ve onun yazdiklarida hakaret vardi taniyamas oldum. Cok uzgumum asiri