- 10 Aralık 2022
- 37
- -5
- 30
-
- Konu Sahibi Maydanoz99cuk
Her yerden engelle, sonra da bi doktora git. Psikolojikman iyi olmadığın belliydi zaten.Sevgilimden ayrilmam lazim anlasamiyorus vs diger konuma bakan anlar. 4-5 gundur konusmuyorum onunla. Geceleri sadece ? Ve ismimi yaziyor pek de ilgili degil. Ondan ayrilmak istedimi yazmaya korkuyorum panik atak geciriyorum. Uzun yazmanin anlamida yok ne yazicam. Fikirlerimiz uyusmuyor iki ayri insan gibiyiz. Ben istemiyorum. Uzulcek mi ne olcak cok korkuyorum ben. Ilerisi yok bu iliskinin. Evlensemde bosanirim ve bu iliski beni yordu psikolojim darma duman.
Zaten seni seven biri değildi miş gibi yapıyordu bas tekmeyi. Burdan uzak sen evli olsan bundan çok dayak yerdin. Uzaktan çok kolay. Stres olacak hiç bir şey yok. Yapabilirsin kendin ve annen için yap bunu. Ama son kez konuşmak isteyecek yalvaracak asla konuşmaman lazım. Ben senin yerinde olsam mesaj bile atmam. Direk her yerden engellerim telefon hattımı da değiştiririm . Ortak tanıdık varsa derim bitti kesinlikle ismini bile duymak istemiyorum bir daha bana onun baş harfini bile söylemeGeceleri sadece ? Ve ismimi yaziyor pek de ilgili degil.
Yeni hat alıyorsun yarın ilk iş, hem annene hem sana.
Sonra bu öküze şunu yazıyorsun. Benim anneme küfür ettin. Benim gözümde her şey bitti.
Biz ailecek düşündük, konuştuk farkettirmeden ki sana güvenmiyorum, seni sevmiyorum, kesinlikle evlenmek istemiyorum. Kendi yoluna bak, bir daha da beni arama. Ben seni sen beni mutlu edecek edebilecek biri değilsin. Biraz onurlu, gururlu bir erkeksen bir daha da beni aramazsın. Sonra her yerden blokluyorsun.
Bu kadar.
Alternatif annen çocuğu arasın oğlum benim sana verecek kızım da yok kızım da seninle beraber olmak istemiyor. Bu iş bitti. Bu kadar .
Sosyal medyadan falan da uzak dur. Hesaplarını değiştir.
Hiç korkma. Ne yapabilecek? Vize bile alamaz, ulaşamaz bu kadar.
Yazdm birseyler ben mi seni hasta ettim diyor morali bozuldu agliyor. Bende agladim o kötü bir insan degil. Sadece fikir ayrilimiz cok oldu ve onun yazdiklarida hakaret vardi taniyamas oldum. Cok uzgumum asiriZaten seni seven biri değildi miş gibi yapıyordu bas tekmeyi. Burdan uzak sen evli olsan bundan çok dayak yerdin. Uzaktan çok kolay. Stres olacak hiç bir şey yok. Yapabilirsin kendin ve annen için yap bunu. Ama son kez konuşmak isteyecek yalvaracak asla konuşmaman lazım. Ben senin yerinde olsam mesaj bile atmam. Direk her yerden engellerim telefon hattımı da değiştiririm . Ortak tanıdık varsa derim bitti kesinlikle ismini bile duymak istemiyorum bir daha bana onun baş harfini bile söyleme
Yazdm birseyler ben mi seni hasta ettim diyor morali bozuldu agliyor. Bende agladim o kötü bir insan degil. Sadece fikir ayrilimiz cok oldu ve onun yazdiklarida hakaret vardi taniyamas oldum. Cok uzgumum asiri
Sevmiyorsanız daha fazla hakkına girmeyin. Düzgün bir dille kırmadan ayrılmak istediğinizi söyleyin. Ve direk engellemek gibi kırıcı bir şey yapmayin bence sizi rahatsız etmediği sürece.Sevgilimden ayrilmam lazim anlasamiyorus vs diger konuma bakan anlar. 4-5 gundur konusmuyorum onunla. Geceleri sadece ? Ve ismimi yaziyor pek de ilgili degil. Ondan ayrilmak istedimi yazmaya korkuyorum panik atak geciriyorum. Uzun yazmanin anlamida yok ne yazicam. Fikirlerimiz uyusmuyor iki ayri insan gibiyiz. Ben istemiyorum. Uzulcek mi ne olcak cok korkuyorum ben. Ilerisi yok bu iliskinin. Evlensemde bosanirim ve bu iliski beni yordu psikolojim darma duman.
Bunun eski konularını bir okusan aman Allahım karşısındaki tipi ve yalanlarını bir okusan herkes fake hesap zannetti ondan blokla diyoruz, kızı oynatıyor annesine küfür etmiş neler nelerSevmiyorsanız daha fazla hakkına girmeyin. Düzgün bir dille kırmadan ayrılmak istediğinizi söyleyin. Ve direk engellemek gibi kırıcı bir şey yapmayin bence sizi rahatsız etmediği sürece.