Sevgilime ondan ayrilmak istedimi nasil demem lazim?

Önceki konularını bilmiyorum ama 5 para etmez bir adammış yazılanları okudum da
Bence bir açıklamayı dahi hak etmiyor.
Ama sen bu adamdan vazgeçmek istemiyorsun gibi.

Adamın bir ayrılık konuşmasını hak ettiğini düşünmüyorum, her yerden engelle, numarasını sil. Daha çok küçüksün ya, böyle bir adamla hayatını heba etmen cidden saçmalıktan başka bir şey değil.

Son düzenleme:
Sevgilimden ayrilmam lazim anlasamiyorus vs diger konuma bakan anlar. 4-5 gundur konusmuyorum onunla. Geceleri sadece ? Ve ismimi yaziyor pek de ilgili degil. Ondan ayrilmak istedimi yazmaya korkuyorum panik atak geciriyorum. Uzun yazmanin anlamida yok ne yazicam. Fikirlerimiz uyusmuyor iki ayri insan gibiyiz. Ben istemiyorum. Uzulcek mi ne olcak cok korkuyorum ben. Ilerisi yok bu iliskinin. Evlensemde bosanirim ve bu iliski beni yordu psikolojim darma duman.
"Ben senin gecekondu ve dağ evi hayallerini çekemem, annemi terkedip perişan halde zaten bırakamam. Kendine kafana göre birini bul, elveda" de geç. O senin annenin bir başına senin de gecekondu ya da köyde yaşamanı beklerken sen üzülmüyor musun, ne düşünüyorsun onun üzüntüsünü, her yerden engelle gitsin

Yazdm birseyler ben mi seni hasta ettim diyor morali bozuldu agliyor. Bende agladim o kötü bir insan degil. Sadece fikir ayrilimiz cok oldu ve onun yazdiklarida hakaret vardi taniyamas oldum. Cok uzgumum asiri
Nasıl kötü insan değil ya yalancı düzenbazın önde gideni. Ağlaması kaçırdığı av yüzünden seni sevdiğinden değil

9 senedir ne paylaştın bu adamla Allah aşkına iyi dediğin adam ailene küfür etmis. şimdiye kadar sana söylediklerinin yüzde doksanı yalandır bunun. İstanbul'da dükkanı varmış da köye gidecekmiş. kesin yasa dışı işler yapıyor

Sevgilimden ayrilmam lazim anlasamiyorus vs diger konuma bakan anlar. 4-5 gundur konusmuyorum onunla. Geceleri sadece ? Ve ismimi yaziyor pek de ilgili degil. Ondan ayrilmak istedimi yazmaya korkuyorum panik atak geciriyorum. Uzun yazmanin anlamida yok ne yazicam. Fikirlerimiz uyusmuyor iki ayri insan gibiyiz. Ben istemiyorum. Uzulcek mi ne olcak cok korkuyorum ben. Ilerisi yok bu iliskinin. Evlensemde bosanirim ve bu iliski beni yordu psikolojim darma duman.
Aynen bunları söyleyin.

En kötü kendini Bingöl'deki "dağ" evine kapatır dert mi Merak etmeyin iki ağlar , sızlar vicdan yaptırır.Net olduğunuzu görünce kusurlarınızı kendinin ne kadar harika olduğunu ,daha iyilerini bulacağını ,sizin hayatınızın şansını kaçırdığınızı söyler.Egosunu tatmin eder,yeni aşklara yelken açar.Ama sizde terk edecek göz yok,Tekrar yalvarıp egosunu arşa çıkaracaksınız susup oturun......

Ayrılmak için ne söyleyeceğini nasıl söyleyeceğimi düşünüyorsun ya. Hiçbir şey söyleme. İletişimi kes. Her yerden engelle. Sen İngiltere’de yaşıyorsun o İstanbul da mı Bingöl de mi belli değil. Söylediklerinin %90 I yalan, biz anladık sen 9 yıldır ayakta uyumuşsun. Bari bundan sonra kendinin ve annenin kıymetini bil. Söz anlatacak olana söylenir.

Hayatını bilemem fakat mutsuz olduğun bir ilişki içindeysen bunu karşındaki insana söyle ve ayrılmak istediğini söyle eğer iyi bir insansa zaten anlayışla karşılar ve hayatından çekilir , kavga etmeye çalışırsa manipüle vs etmeye çalışırsa engelle geç öyle insanlarla uğraşılmaz sonrasında sen üzülürsün .

Yazdm birseyler ben mi seni hasta ettim diyor morali bozuldu agliyor. Bende agladim o kötü bir insan degil. Sadece fikir ayrilimiz cok oldu ve onun yazdiklarida hakaret vardi taniyamas oldum. Cok uzgumum asiri
Şimdi hayatını yaşadıklarını yine bilmeden birşey dicem ama , böyle birine güvenme , duygusal manipülasyon uyguluyor manipülasyonu zaten farketmezsin.
Araştır göreceksin.Böyle erkeklere güvenme sadece seni elinde tutmaya çalışıyor , sevgi vs olmadıgına emin olabilirsin seven insan böyle olmaz bir gün sevgiyi gördügünde bu tarz şeyler görmezsin böyle davranmaz sana seven insan.

Sevgilin üzülür diye evlen bir de oldu olacak? :KK70:
Alacaksın karşına ben bu ilişkide bir gelecek göremiyorum ayrılmak istiyorum diyeceksin bitecek işte. He yok yüz yüze gelince cesaret edemem dersen kolayı var,mesaj atıyorsun bitiyor.

X