Sevgilime, eski sevgilimle olan çıplak fotoğrafı atmam

Cey konu gerçek olabilir yalnız. Bun benzerini yaşayan birini tanıyorum. Tabi onun olayı iğrençlik abidesiydi o ayrı konu
bugün açılan üyelik olduğu için ben fake den yana oyumu kullanıyorumm.ha resim atsaydı inanabilirdim de atmamışş

Cey konu gerçek olabilir yalnız. Bun benzerini yaşayan birini tanıyorum. Tabi onun olayı iğrençlik abidesiydi o ayrı konu
Hepsini geçtim. Şimdiki sevgilisi o fotoğrafla şantaj yapabilir... Kızın en özel halleri milletin elinde geziyor.

Şimdi gelsin banlarrrrrrrrrrrr
Vallahi Muneu çağırdım ama zamanında gelmedi madem kimseyi banlamaya hakkı yok özellikle de beni
Etiketleyerek çağırmakla olmaz, Mune power tuşuna basacaktın Miss.

Hanımlar neyin kavgası, üslupsuz yazmasıdır yine?

yalnış yalnış yalnışşşş.edit:hastanelik olmadın değil mi kuzumm?
Demin bir konu okudum. Sonunu getiremedim inan, dayanamadım daha fazla. Kadın ünsüz benzeşmesine düşman sanki. Yapdığıma karışdı ne ya, bu cümle nasıl göz tırmalamaz?

Etiketleyerek çağırmakla olmaz, Mune power tuşuna basacaktın Miss.
Eki Görüntüle 2951193

Hanımlar neyin kavgası, üslupsuz yazmasıdır yine?
Çay ağzımdan ve burnumdan çıktı Mune hanım, kahkaha attım Ahahahahahahahahahha, ya mune power butonuna bakın Ahahahahahahahahahha, çok tatlısınız

Olan önümdeki tus kitabına oldu

Demin bir konu okudum. Sonunu getiremedim inan, dayanamadım daha fazla. Kadın ünsüz benzeşmesine düşman sanki. Yapdığıma karışdı ne ya, bu cümle nasıl göz tırmalamaz?
ben hiç takılmam onlara.Kendim de çok dikkat etmem .konu sahibinin dalga geçmemesi yeterli.akıllara zarar konular asıl göz tırmalayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…