- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
- Konu Sahibi aptalsaptal1
-
kadın kadının düşmanıdır bu sitede haydar abeyyyyyyyçok iğrenç gerçekten ben anlamıyorum neden bu kadar iğrenç düşünmek zorundalar
ben bu konuya hiç yorum yapmayayımmm.anında vayyy gerici seniiii deniyor da hepp.herkes istediği gibi yaşasın diyeyimm bariiii
Cey konu gerçek olabilir yalnız. Bun benzerini yaşayan birini tanıyorum. Tabi onun olayı iğrençlik abidesiydi o ayrı konukadın kadının düşmanıdır bu sitede haydar abeyyyyyyy
ee konu sahibi gitmiş
bugün açılan üyelik olduğu için ben fake den yana oyumu kullanıyorumm.ha resim atsaydı inanabilirdim de atmamışşCey konu gerçek olabilir yalnız. Bun benzerini yaşayan birini tanıyorum. Tabi onun olayı iğrençlik abidesiydi o ayrı konu
Hepsini geçtim. Şimdiki sevgilisi o fotoğrafla şantaj yapabilir... Kızın en özel halleri milletin elinde geziyor.Cey konu gerçek olabilir yalnız. Bun benzerini yaşayan birini tanıyorum. Tabi onun olayı iğrençlik abidesiydi o ayrı konu
Ya bide resim eksikti , ayaklardan kimin kim olduğunu anlardık belkibugün açılan üyelik olduğu için ben fake den yana oyumu kullanıyorumm.ha resim atsaydı inanabilirdim de atmamışş
O kısmını hep etmişlerdir belkiHepsini geçtim. Şimdiki sevgilisi o fotoğrafla şantaj yapabilir... Kızın en özel halleri milletin elinde geziyor.
ben gidip kaynanalı görümceli bir konu bulayım kendime en iyisi.size iyi forumlarrrrYa bide resim eksikti , ayaklardan kimin kim olduğunu anlardık belki
Şimdi gelsin banlarrrrrrrrrrrr
Vallahi Muneu çağırdım ama zamanında gelmedi madem kimseyi banlamaya hakkı yok özellikle de beni
“Yalnış” yazmış bir de. Elim ayağım titredi.Tabi ki. Mesleğim bu. Türkçe öğretmeniyim.
Milletin cinsel hayatının sana dert olmasından daha normal aslında.
Su spor salonu faciası yaşayan ablanın akıbeti ne oldu acaba?ben gidip kaynanalı görümceli bir konu bulayım kendime en iyisi.size iyi forumlarrrr
yalnış yalnış yalnışşşş.edit:hastanelik olmadın değil mi kuzumm?“Yalnış” yazmış bir de. Elim ayağım titredi.
“Yalnış”yazmamışki niye günahını alıyorsun , “yalnis” yazmış“Yalnış” yazmış bir de. Elim ayağım titredi.
Etiketleyerek çağırmakla olmaz, Mune power tuşuna basacaktın Miss.Şimdi gelsin banlarrrrrrrrrrrr
Vallahi Muneu çağırdım ama zamanında gelmedi madem kimseyi banlamaya hakkı yok özellikle de beni
Demin bir konu okudum. Sonunu getiremedim inan, dayanamadım daha fazla. Kadın ünsüz benzeşmesine düşman sanki. Yapdığıma karışdı ne ya, bu cümle nasıl göz tırmalamaz?yalnış yalnış yalnışşşş.edit:hastanelik olmadın değil mi kuzumm?
Çay ağzımdan ve burnumdan çıktı Mune hanım, kahkaha attım Ahahahahahahahahahha, ya mune power butonuna bakın Ahahahahahahahahahha, çok tatlısınızEtiketleyerek çağırmakla olmaz, Mune power tuşuna basacaktın Miss.
Eki Görüntüle 2951193
Hanımlar neyin kavgası, üslupsuz yazmasıdır yine?
ben hiç takılmam onlara.Kendim de çok dikkat etmem .konu sahibinin dalga geçmemesi yeterli.akıllara zarar konular asıl göz tırmalayanDemin bir konu okudum. Sonunu getiremedim inan, dayanamadım daha fazla. Kadın ünsüz benzeşmesine düşman sanki. Yapdığıma karışdı ne ya, bu cümle nasıl göz tırmalamaz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?