• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilime, eski sevgilimle olan çıplak fotoğrafı atmam

Merhaba uzun olacak şimdiden özür dilerim elim ayağım birbirine dolaştı

Biz 3 arkadaş (2si sevgili ben tek) aynı evde kalıyoruz. Ben sevgili olaylarına meraklı olmadığım için tek gecelik şeyler Yaşar geçerdim. Birgün yine bi arkadaşımız geldi 4 kişi oturduk içtik ve ben çocukla yattım o gece kapandı gitti, fakat ev arkadaşım daha sonrasında gülmek için bizi yatarken çekmiş ( üzerimde battaniye var fakat çıplaktık) neyse güldük ettik konu burada kapandı.

Asıl günümüze geliyorum, bu iki arkadaşımın yakın arkadaşı ile oturduk birgün herneyse aramızda birşeyler geçti bende oda hoşlanmaya başladık sevgili olduk herşey bugüne kadar güzeldi daha doğrusu yaptığım aptalıga kadar. Ev arkadaşlarım fotoğraf çekme olaylarını sevdiği için bende bugün öyle bakayım dedim ve Şuan ki sevgilimle olan fotoğrafımızı o sanarak ona attım böyle böyle yapmışlar diye, görünce elim ayağım titrerdi çok dikkatli bakamadım meğerse o attığım fotoğraftaki çocuk geçen gün yattığım çocukmuş ve ben sevgilim sanarak ona attım. Saç sakal olarak benziyorlar bende panikten tam bakmadım attım direkt. Çocuğa anlatıyorum işte böyle böyle çekmişler oda hesabını sorarız at dedi bende atınca ^yanlız o X dedi^ bende özür diledim çok utandığımı panikle bakamadan ona attığımı söyledim ama bu olay nasıl unutulacak ne söylemem gerekiyor bilmiyorum çok utanıyorum ve kaybetmek istemiyorum lütfen bana birkaç akıl verin kendimi çok kötü hissediyorum
Aliskindir o dert etme.Genis geniş takılın.

Bence de konu fake. Neden son günlerde insanların fake atası var buraya bilmiyorum ama neyse!.

Diyelim ki aynen bu şekilde bir yaşamı seçtiniz ve tarzınız bu. Şaka diye sizi partnerinizle yatakta çıplak fotoğraflayan arkadaşınız var. (Bu nasıl bir şaka ve espri anlayışıysa artık!) bunu da geçtik.

Siz gırgırına çekilmiş çıplak yatak fotosunu neden tlf nunuzda saklıyorsunuz, neden silmiyorsunuz ki! Hani adam bir gecelik ya!

Hadi onu da geçtik. Şimdiki sevgilinizle de mi yatakta çıplak fotolarınızı çekti arkadaşlarınız ki siz fotoları karıştırıyorsunuz? Arkadaşlarınız her yattığınızla fotonuzu mu çekiyorlar böyle? Birisiyle cinsellik özel bir durum değil midir, birlikte olduğunuz kişilerle yatağınızda fotoğraflanmak komik bir durum mu sizler için??

Haydi bunu da geçelim. İnsan partnerli çıplak ve yatakta bir pozu birine atarken fotoya şöyle bir bakmaz mı. Eğer adamları bu kadar ayırt edemiyorsanız belki çok da özel biri değildir sizin için ne dersiniz

Bunu da geçtim sevgili edinmekten yana olmadığınızı belirttiğiniz halde neden üzülüyorsunuz ki? En fazla geçer gider siz de önemsemezsiniz değil mi ama!

Ya hepsini geçtim bence yatak odanıza bir anahtar alın siz. Belli ki arkadaşlarınızın tuhaf espri anlayışları var ve siz de kişileri karıştırıp ciddi işler açıyorsunuz başınıza. Kişilerle yatakta fotoğraflanıp durmanın çok daha ciddi tehlikeleri vardır zira

Ben bunların hepsini de geçip susayım en iyisi. Malum Şimdi konuda hiç kasdetmediğim, bahsini bile etmeyeceğim konularda kendi kafalarındaki şahsi yargılarıyla ve algılarıyla saldırmalar başlar. 😊
konuyu yanlis anlamissiniz , fotografi ceken arkadasinin telefonunda goruyor eski fotograf oldugunu anlmiyor yeni fotograf ve yeni erkek arkadasiyla cektiklerini zannedip kendine atiyor. kendine atincada yeni erkek arkadasinada atiyor ay bak biz diye

İyide arkadaşının başkasının yatak odasında ne işi var ? İşi var diyelim resim çekmek ne demek ya, ne biçim saygısızlık bu . Üstelik konu sahibi gülüp geçiyor bu olaya , nasıl bir düzen bu anlamadım açıkçası 🤨@sevimlicosh alıntı yapacaktım olmadı , sizin yoruma istinaden cevap yazıyorum.

Biz 3 arkadaş (2si sevgili ben tek) aynı evde kalıyoruz. Ben sevgili olaylarına meraklı olmadığım için tek gecelik şeyler Yaşar geçerdim. Birgün yine bi arkadaşımız geldi 4 kişi oturduk içtik ve ben çocukla yattım o gece kapandı gitti, fakat ev arkadaşım daha sonrasında gülmek için bizi yatarken çekmiş ( üzerimde battaniye var fakat çıplaktık) neyse güldük ettik konu burada kapandı.

Asıl günümüze geliyorum, bu iki arkadaşımın yakın arkadaşı ile oturduk birgün herneyse aramızda birşeyler geçti bende oda hoşlanmaya başladık sevgili olduk herşey bugüne kadar güzeldi daha doğrusu yaptığım aptalıga kadar. Ev arkadaşlarım fotoğraf çekme olaylarını sevdiği için bende bugün öyle bakayım dedim ve Şuan ki sevgilimle olan fotoğrafımızı o sanarak ona attım böyle böyle yapmışlar diye, görünce elim ayağım titrerdi çok dikkatli bakamadım meğerse o attığım fotoğraftaki çocuk geçen gün yattığım çocukmuş ve ben sevgilim sanarak ona attım. Saç sakal olarak benziyorlar bende panikten tam bakmadım attım direkt. Çocuğa anlatıyorum işte böyle böyle çekmişler oda hesabını sorarız at dedi bende atınca ^yanlız o X dedi^ bende özür diledim çok utandığımı panikle bakamadan ona attığımı söyledim ama bu olay nasıl unutulacak ne söylemem gerekiyor bilmiyorum çok utanıyorum ve kaybetmek istemiyorum lütfen bana birkaç akıl verin kendimi çok kötü hissediyorum
:KK53::confused::confused::confused::confused:

konuyu yanlis anlamissiniz , fotografi ceken arkadasinin telefonunda goruyor eski fotograf oldugunu anlmiyor yeni fotograf ve yeni erkek arkadasiyla cektiklerini zannedip kendine atiyor. kendine atincada yeni erkek arkadasinada atiyor ay bak biz diye

Söylediğiniz kısmı belki yanlış anlamış olsam da ana fikir benim için aynı.

Konu her kişinin aynı kurallarla yaşamak zorunluluğu filan değil. Partneri insanın özeli olmalı. İster gecelik olsun ister ömürlük. İnsanız sonuçta. Yatakta fotoğraflayan bunu komik bulan insanlar, birliktelik yaşadığı insanları birbirine karıştıran buna rağmen "ve fakat bu özeldi" diyebilen bir ruh hali filan!... İnsani anlamda hoş gelmiyor bana :(

kimin eli kimin cebinde belli degil diye bir durum yok konuda.
kinu sahibimin eski onenighti ile olan fotografi lacka arkadaslari tarafindan cekilmis , simdiki flortude ona benziyormus yanlislikla o zannedip ona atmis .
burdan grup yapmaları gerektiğini nerden cikardiniz ?
Siz konu sahibinin avukatımısınız mideniz de çok genişmiş yaptıkları evet çok normal

Kendisine saygısı olmayan insanların hayatı. Boş

Siz ve sizin gibiler asla bitmeyeceksiniz. Biliyorum asla. Ya bundan size ne? S i z e n e ?

Evli degilim 3 fuckbuddy’im var cinsel seks hayatım var. Aynı zamanda flörtüm var. Bundan size ne? Herkes sizin gibi yasamak sizin tıynette olmak zorunda değil.

Düşman topraklarına saldırır gibi seslenir gibi gargamel gibi her seye atlıyosunuz!!!!!!!!

S i z e n e.
Sende şimdi atlamış olmuyormusun onun düşüncesinden sanane,senin aktif cinsel hayatından bizene devam et çok iyi yoldasın

Of dolmuş yine ahlak bekçileri. Konu fake midir değil midir bilemem de kimin kimle seviştiğinden size ne arkadaşlar. Kendinizde karşılıklı rızası olan iki yetişkin insanın yaşadığı, ortada suç unsuru bulunmayan bir ilişkiyi eleştirme haddini nasıl buluyorsunuz?
Olmaz onlar namus bekçileri. Adam tecavüz etse sıkıntı olmaz ama kadın değişik adamlarla sevisince ahlakimiz bozuliyi.

İyide arkadaşının başkasının yatak odasında ne işi var ? İşi var diyelim resim çekmek ne demek ya, ne biçim saygısızlık bu . Üstelik konu sahibi gülüp geçiyor bu olaya , nasıl bir düzen bu anlamadım açıkçası 🤨@sevimlicosh alıntı yapacaktım olmadı , sizin yoruma istinaden cevap yazıyorum.
ben bu konuya hiç yorum yapmayayımmm.anında vayyy gerici seniiii deniyor da hepp.herkes istediği gibi yaşasın diyeyimm bariiii :KK53: :KK53:

Bence de kötü hisset atmadan önce düşünecektin

ben bu konuya hiç yorum yapmayayımmm.anında vayyy gerici seniiii deniyor da hepp.herkes istediği gibi yaşasın diyeyimm bariiii :KK53: :KK53:
Gerisi yada ilerisi mi var yahu. Şu gün oldu başkalarını bırak çocuklarım dahi yatak odama izinsiz girmezler. Kaldıki ev arkadaşım yatakta çıplak resmimi ceksin miş ve sonrada gülüp geçelim 😵. Kiminle yatmış kaçıyla yatmış o kısmıyla ilgilenmiyorum ama takıldığım şey çok iğrenç …

Back