• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilime, eski sevgilimle olan çıplak fotoğrafı atmam

Ben de hiç dikkat etmem, rastgele takılırım🤣🤣

Okulda dikkat et gezenticiğim 🤣🤣
Ooo dikkat etmediğiniz buysa:)
Yanlış anlamayın genel bir şey söylüyorum bir sürü kişi rastgeleyi rasgele olarak yanlış yazar mesela. Söylerken o şekilde söylediğimiz için yazarken de elimiz ona gidiyor sanırım.
Beni de bazı sözcüklerin yanlış yazılması gıcık ediyor. Mesela muhattap yazılıyor sürekli gıcık oluyorum ama kimseyi uyarmiyorum tabii.

Siz konu sahibinin avukatımısınız mideniz de çok genişmiş yaptıkları evet çok normal
evet avukatiyim .
midem genis degil modern ve gorguluyum kizim sevgilisi varmis sevismis.
ne yani konu sahibi sevişti diye kin mi kusayim 😂
bu arada genişlik demişken buradaki kullanıcı adımı " sub " alacak kadar geniş degilim çok şükür 😂😂😂😂

Yanlış anlamayın genel bir şey söylüyorum bir sürü kişi rastgeleyi rasgele olarak yanlış yazar mesela. Söylerken o şekilde söylediğimiz için yazarken de elimiz ona gidiyor sanırım.
Beni de bazı sözcüklerin yanlış yazılması gıcık ediyor. Mesela muhattap yazılıyor sürekli gıcık oluyorum ama kimseyi uyarmiyorum tabii.
Kimsenin yazım yanlışı beni irite etmez. Kabullenmiş durumdayım artık🤭
Muhatap 👀

“Muhatabın” doğrusu nasıl yazılıyor peki 🙄

evet avukatiyim .
midem genis degil modern ve gorguluyum kizim sevgilisi varmis sevismis.
ne yani konu sahibi sevişti diye kin mi kusayim 😂
bu arada genişlik demişken buradaki kullanıcı adımı " sub " alacak kadar geniş degilim çok şükür 😂😂😂😂
Buradaki yanlış, günübirlik partnerle birlikteliği değil zaten.
Arkadaşının çat kapı odasına dalıp, kişilerin o halde fotoğraflarını çekmesi ve buna kendisinin gülmesi🤷🏻‍♀️

Buradaki yanlış, günübirlik partnerle birlikteliği değil zaten.
Arkadaşının çat kapı odasına dalıp, kişilerin o halde fotoğraflarını çekmesi ve buna kendisinin gülmesi🤷🏻‍♀️
onun yanlis oldugunu onceki mesajimda belirttim ama yazimi alintilayan " sub " hanimin kastettigi gunu birlik iliskiler yasamasi .

Kimsenin yazım yanlışı beni irite etmez. Kabullenmiş durumdayım artık🤭
Muhatap 👀
İrite diye Türkçe bir kelime yok. Irritation var İngilizce kelime. Ama biz türkler irrite kısaltılmışını kullanıyoruz . Yakında Türkçeye ait hiç bir şey kalmayacak sanırım 🙁

onun yanlis oldugunu onceki mesajimda belirttim ama yazimi alintilayan " sub " hanimin kastettigi gunu birlik iliskiler yasamasi .
Kimsenin cinsel yaşantısı ya da tercihleri bizi ilgilendirmiyor.
Ben, diğer arkadaş ile yorum kargaşanızı bilmiyorum.

Kimsenin cinsel yaşantısı ya da tercihleri bizi ilgilendirmiyor.
Ben, diğer arkadaş ile yorum kargaşanızı bilmiyorum.
yok karistiran sizsiniz zaten , benim cevap yazdiklarim konu sahibini iliskileri yuzunden elestirenler zaten mesajımı alintilayip avukatimisin falan yazmis , otekide diyoki keske grup sex yapsaniz 3 tane ciplak.
kadina anlatamadim konuda 3 tane ciplak yok diye🤷‍♀️ takmis grup sexse simdi banlandi .

Back
X