- 21 Kasım 2017
- 27.856
- 122.207
- 598
- Konu Sahibi aptalsaptal1
Keşke ben de dikkat edemesemben hiç takılmam onlara.Kendim de çok dikkat etmem .konu sahibinin dalga geçmemesi yeterli.akıllara zarar konular asıl göz tırmalayan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keşke ben de dikkat edemesemben hiç takılmam onlara.Kendim de çok dikkat etmem .konu sahibinin dalga geçmemesi yeterli.akıllara zarar konular asıl göz tırmalayan
Ben de hiç dikkat etmem, rastgele takılırımKeşke ben de dikkat edemesem
Ooooo seni buralarda görür müydükBen de hiç dikkat etmem, rastgele takılırım
Okulda dikkat et gezenticiğim
Sen geç kaldın guzummOoooo seni buralarda görür müydük
Ooo dikkat etmediğiniz buysa:)Ben de hiç dikkat etmem, rastgele takılırım
Okulda dikkat et gezenticiğim
evet avukatiyim .Siz konu sahibinin avukatımısınız mideniz de çok genişmiş yaptıkları evet çok normal
Kimsenin yazım yanlışı beni irite etmez. Kabullenmiş durumdayım artıkOoo dikkat etmediğiniz buysa:)
Yanlış anlamayın genel bir şey söylüyorum bir sürü kişi rastgeleyi rasgele olarak yanlış yazar mesela. Söylerken o şekilde söylediğimiz için yazarken de elimiz ona gidiyor sanırım.
Beni de bazı sözcüklerin yanlış yazılması gıcık ediyor. Mesela muhattap yazılıyor sürekli gıcık oluyorum ama kimseyi uyarmiyorum tabii.
“Muhatabın” doğrusu nasıl yazılıyor pekiOoo dikkat etmediğiniz buysa:)
Yanlış anlamayın genel bir şey söylüyorum bir sürü kişi rastgeleyi rasgele olarak yanlış yazar mesela. Söylerken o şekilde söylediğimiz için yazarken de elimiz ona gidiyor sanırım.
Beni de bazı sözcüklerin yanlış yazılması gıcık ediyor. Mesela muhattap yazılıyor sürekli gıcık oluyorum ama kimseyi uyarmiyorum tabii.
Normalde etmemesi lazım tabii ama kk'da falan çok kullanılan bir kelime. Bir yerden sonra gözüme batmış demekKimsenin yazım yanlışı beni irite etmez. Kabullenmiş durumdayım artık
Muhatap
Buradaki yanlış, günübirlik partnerle birlikteliği değil zaten.evet avukatiyim .
midem genis degil modern ve gorguluyum kizim sevgilisi varmis sevismis.
ne yani konu sahibi sevişti diye kin mi kusayim
bu arada genişlik demişken buradaki kullanıcı adımı " sub " alacak kadar geniş degilim çok şükür
Muhatap diye yazılıyor. Ben yanlış yazım şeklini yazdim, hani bu şekilde çok yazılıyor diye:)“Muhatabın” doğrusu nasıl yazılıyor peki
onun yanlis oldugunu onceki mesajimda belirttim ama yazimi alintilayan " sub " hanimin kastettigi gunu birlik iliskiler yasamasi .Buradaki yanlış, günübirlik partnerle birlikteliği değil zaten.
Arkadaşının çat kapı odasına dalıp, kişilerin o halde fotoğraflarını çekmesi ve buna kendisinin gülmesi
İrite diye Türkçe bir kelime yok. Irritation var İngilizce kelime. Ama biz türkler irrite kısaltılmışını kullanıyoruz . Yakında Türkçeye ait hiç bir şey kalmayacak sanırımKimsenin yazım yanlışı beni irite etmez. Kabullenmiş durumdayım artık
Muhatap
Kimsenin cinsel yaşantısı ya da tercihleri bizi ilgilendirmiyor.onun yanlis oldugunu onceki mesajimda belirttim ama yazimi alintilayan " sub " hanimin kastettigi gunu birlik iliskiler yasamasi .
Farketmemişim gözlerim ne kadar alıştıysaMuhatap diye yazılıyor. Ben yanlış yazım şeklini yazdim, hani bu şekilde çok yazılıyor diye:)
Doğrudur, Türkçe öğretmeni değilimİrite diye Türkçe bir kelime yok. Irritation var İngilizce kelime. Ama biz türkler irrite kısaltılmışını kullanıyoruz . Yakında Türkçeye ait hiç bir şey kalmayacak sanırım
Bende ukalalık yapıyorum , zira Türkçeyi Türkiye’de öğrenmedimDoğrudur, Türkçe öğretmeni değilim
yok karistiran sizsiniz zaten , benim cevap yazdiklarim konu sahibini iliskileri yuzunden elestirenler zaten mesajımı alintilayip avukatimisin falan yazmis , otekide diyoki keske grup sex yapsaniz 3 tane ciplak.Kimsenin cinsel yaşantısı ya da tercihleri bizi ilgilendirmiyor.
Ben, diğer arkadaş ile yorum kargaşanızı bilmiyorum.