• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilime doğum günü hediyesi ne almalıyım ?

cnm ya seninde mi........ çok orjinal bişey bulursan haberimiz olsun tatlımalkisalkisalkis

evet canım 20 gun sonra nısanlımın dogum gunu..dogru duzgun bısey bulamadım..en kötü yanına gidicem pastamla bırlıkte boshayallersmile

benim kuzenim bir hediye vermiş sevgilisine.çok basit aslında ama hoş :) şöyle;
hani salı pazarı gibi yerlerde yada 1 milyoncularda küçük sandıklar olur ya.onlardan almış.sonra renkli kağıtlar almış.kağıtları küçük küçük kalp,yıldız,kare,oval şekillerde kesmiş.o kağıtlarada aşkım seni seviyorum,beni bi öp bakayım,bitanem,sevgilim.vs.. şeyler yazmış.kutunun içine şekerlemeler koymuş.bu kağıtlarıda bu şekerlemelerin arasına dağıtmış.böyle hoş bir hediye.ama doğumgünü için yetersiz kalır diyosundur eminim.mesela ben sevgilimin doğum günü için lescon spor ayakkabı aldım.onu verdikten bi kaç gün sonrada bu kutudan yapıp vermeyi düşünüyorum :) sadece bi örnek olsun istedim benim çok hoşuma gittide :D

benim kuzenim bir hediye vermiş sevgilisine.çok basit aslında ama hoş :) şöyle;
hani salı pazarı gibi yerlerde yada 1 milyoncularda küçük sandıklar olur ya.onlardan almış.sonra renkli kağıtlar almış.kağıtları küçük küçük kalp,yıldız,kare,oval şekillerde kesmiş.o kağıtlarada aşkım seni seviyorum,beni bi öp bakayım,bitanem,sevgilim.vs.. şeyler yazmış.kutunun içine şekerlemeler koymuş.bu kağıtlarıda bu şekerlemelerin arasına dağıtmış.böyle hoş bir hediye.ama doğumgünü için yetersiz kalır diyosundur eminim.mesela ben sevgilimin doğum günü için lescon spor ayakkabı aldım.onu verdikten bi kaç gün sonrada bu kutudan yapıp vermeyi düşünüyorum :) sadece bi örnek olsun istedim benim çok hoşuma gittide :D

hoş bişey tatlım ama yanında bi hediye daha almak lazım tabi :CüvCüv:

kediyi çok seviyo bn minik bi kedi almak istiyorum ama 7. kat evde bakması zor olur diye vazgeçıyorum
yada akvaryum da olabilir balık
onun dışında bi gömlek almayı düşünüyorum
farklı bişey istiyorum ya

kediyi çok seviyo bn minik bi kedi almak istiyorum ama 7. kat evde bakması zor olur diye vazgeçıyorum
yada akvaryum da olabilir balık
onun dışında bi gömlek almayı düşünüyorum
farklı bişey istiyorum ya

tatlım benmki asker yaa kedi balık falan imkansız yania.s

tatlım benmki asker yaa kedi balık falan imkansız yania.s

ayyy özür canım bn kaçırmışım asker kısmını sanırım
aklıma gelirse bnm de paylaşırım 20gün kaldı bizimkine de
unutmuş gbi bi yapsak acaba :roflol:

ayyy özür canım bn kaçırmışım asker kısmını sanırım
aklıma gelirse bnm de paylaşırım 20gün kaldı bizimkine de
unutmuş gbi bi yapsak acaba :roflol:

:))) ayy o benm bitanem yaa unutmuş gibi rol de yapamam ki :)) ama onun şok olacağı bişey bulmak istiyorumm. aklına gelirse yaz tatlım........ :3:

arkadaşlar benim nişanlım tam bi film hastası . ve o kadar meşşhur olmasına rağmen hala izlemediğimiz bi film var.love story ;) işte diyorumki bende bu filme kendimizi koyucam.yani filmin başrollerinde o ve ben olucaz :) bunu fotoğrafçıda yaptırmayı düşünüyorum.hem izlemediğimiz bi film hem izleyipte başrollerde bizim olduğumuz bi aşk filmi olucak.maliyeti 150tlye kadar uzanıpta bira bnm için tuzlu olabilir.ama en azından bi kol saatiyle eş değer bi fiyatta.
daha sonra bi sinema var bizim oturduğumuz yerde iş yapmayan :) adamda tanıdık.boş bi saatte orda bu filmi izliycez :) nişanlım bence bayılıcakkkk :) şaşırıcak ,dibi düşücek.en azından öyle umuyorum :)
öncesinde tabiki arkadaşlarımızla pasta kesicez.sonra sinemayı seviyosun diip sinemaya götürmeyi planlıyorum :)

sizce nasıl ? yorumlarınızı 4 gözle bekliyorum.mayıs 10da nişanlım gelicek o şimdi hem asker hem d.günü çocuğu.10mayısta yanımda askerlik biticek ve gelicek.yuppiiii

ya arkadaşlar fikirler cok güzel bende sevgilimin doğum günü için puzzle yaptırmaya karar verdim yaptıranlar nerde ve ne kadara mal oldugunu yazabilir misiniz??

Back