Hayat çok sıkıcı

Ücretli öğretmenlik yapıyorum
Ayy konuyla alakasız bi soru sorucam 😂 bu sene ücretli öğretmenlik var mıymış yaa. Bana halk eğitimden bi sertifika lazım. Halk eğitimi aradım. Bu sene tasarruf tedbirleri yüzünden kurs açamadık. O kursları ücretli öğretmenler açıyor. O yüzden şimdilik yok falan dediler.

Sıkıldım buraya geldim kızlar. Off ne konuşacak görüşecek vakit geçirecek arkadaşım nede sevgilim var. Hayat çok sıkıcı geliyor . Birkaç gündür hasta olduğum için işe de gidemiyorum . Bunaltı geldi. Bu hayat böyle geçer mi . Ne zaman değişecek benim hayatım 😏
Vallahi olan da perişan olmayan da. Her bir birey potansiyel kaos sebebi unutma. Kafanı bol bol dinle, sonra ne güzel günlermiş kıymetini bilemedik dersin :KK70: hayırlı dua et bak ters tepmesin tepetaklak ediverir hayat seni şaşarsın

Ay evet hayatın tadı tuzu kalmadı ya benimde hiç yaşama hevesim yok bu aralar nedendir acaba sıfırım bi aksiyon istiyorum

Evlenince geçer ama zengin koca bulmak da zor be güzelim 😛
Baştan konunun özünü söyleyeyim demişsiniz. Olay yine oralara gidecek çünkü belli. :KK70:
Bakalım bu sefer kaç kişi banlanacak. Malum, her konu açısında insanları çileden çıkarmayı başarıyor. İzlemedeyim :dondurma:

X