Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi arkadaş konu açmış bununla ilgili az önce okudum
sevgilisine bi kutu ısırılmış çikolata hediye etmiş üzerine de not yazmış "hepsini denedim ama senin kadar tatlısını bulamadım"
sizde bunu uygulayabilirsiniz
Beraber bir fotoğrafınızdan puzzle yaptır.
dağınık ver puzzle ı o yapsın.
genelde bilindik şeylerden bahsedilmiş. becerein varsa el emeği bir şey yapabilirsin hem romantik hem kalıcı hem de unutulmayacak bir sürpriz olur bence.
canım sende devasa bişey yaptırma 20 parçalık falanda olsa eminim çok zevk alıcaktır yaparkende .hem büyük bir zarfla gönderebilirsin mektup gibi.teslim alırkende sorun yaşamaz.
ya olabilir aslında canım benm ya doğru sölüyosun bide teslim alırken kontrolden geçicek bu hem mektup gibi olabilir.. çok saol tatlımalkisalkisalkis
ben nişanlıma puzzle yaptırıp vermıstım..dediğiniz gibi bozup vermiştim bu puzzle yapmam lazım yardım eder mısın dıye..2 sene oldu bunu verelı..cerceveletıp duvarına astı..ve her gun puzzledakı resmımıze bakıp gune baslıyor..
askerde nasıl bı hedıye olur bılemıyorum bızımde dogum gunumuz yaklasıo ve nişanlım askerde bnde degısık bıseyler dusunuyorum..