• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilime doğum günü hediyesi ne almalıyım ?

offoff

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
6
Puanlar
118
Yer
Balıkesir
kızlar sevgilime doğum günü için çok özel ve farklı bi hediye almak istyorum.fikrinize ihtyacım war.............:kedi:

bi erkeğe alınabilicek en ideal hediye güzel ve kalıcı bir parfüm
yada güzel bi gömlek
yada convers..
ben bunları alırdım heralde
pek değişik olmadı ama en azından garanti hediyelerdir..
saat de alabilirsin canım

canım parfümü zaten belli armani kullanıyo başka kullanmıyo o yüzden aynısından almam mantıksız olur... convers war zaten.... saat de düşündüm aslın da ama biraz daha farklı bişey olsun istiyorum???bilmiyorumkismile

offf 3 hafta sonrada bnm sevgilimin doğum günü ve hiç de özel günlerde aklıma ilginç fikir gelmez düşünüyorum ama CADIARZU

bi arkadaş konu açmış bununla ilgili az önce okudum

sevgilisine bi kutu ısırılmış çikolata hediye etmiş üzerine de not yazmış "hepsini denedim ama senin kadar tatlısını bulamadım"

sizde bunu uygulayabilirsiniz

Ben bardaga ikimizin resmini bastırdım küçük birşeydi ama anlamlı yıllardır onu kullanır hala kaydirigubbakcemile3

bu böyle kacıncı konu baslıgı her birinde degisik fikirler var... bence onlara bkamanız daha faydalı olur...

dijital foto çerçevesi alın, içine de resimlerinizi yükleyin.. güzel de bir paket yapın. oh mis :))

bi arkadaş konu açmış bununla ilgili az önce okudum

sevgilisine bi kutu ısırılmış çikolata hediye etmiş üzerine de not yazmış "hepsini denedim ama senin kadar tatlısını bulamadım"

sizde bunu uygulayabilirsiniz

ayy inanmıyorum ya bayıldımmmmmmmmmmmmmm sositososito

başka fikri olan war mı kızlar ???????????bilmiyorumkismile

Beraber bir fotoğrafınızdan puzzle yaptır.

dağınık ver puzzle ı o yapsın.

genelde bilindik şeylerden bahsedilmiş. becerein varsa el emeği bir şey yapabilirsin hem romantik hem kalıcı hem de unutulmayacak bir sürpriz olur bence.

canım sende devasa bişey yaptırma 20 parçalık falanda olsa eminim çok zevk alıcaktır yaparkende .hem büyük bir zarfla gönderebilirsin mektup gibi.teslim alırkende sorun yaşamaz.

canım sende devasa bişey yaptırma 20 parçalık falanda olsa eminim çok zevk alıcaktır yaparkende .hem büyük bir zarfla gönderebilirsin mektup gibi.teslim alırkende sorun yaşamaz.

ya olabilir aslında canım benm ya doğru sölüyosun bide teslim alırken kontrolden geçicek bu hem mektup gibi olabilir.. çok saol tatlımalkisalkisalkis

ya olabilir aslında canım benm ya doğru sölüyosun bide teslim alırken kontrolden geçicek bu hem mektup gibi olabilir.. çok saol tatlımalkisalkisalkis

o yüzden zaten canım.nekadar göze batan bişey yollarsan okadar iş çıkar başına.

ben nişanlıma puzzle yaptırıp vermıstım..dediğiniz gibi bozup vermiştim bu puzzle yapmam lazım yardım eder mısın dıye..2 sene oldu bunu verelı..cerceveletıp duvarına astı..ve her gun puzzledakı resmımıze bakıp gune baslıyor..
askerde nasıl bı hedıye olur bılemıyorum bızımde dogum gunumuz yaklasıo ve nişanlım askerde bnde degısık bıseyler dusunuyorum..

ben nişanlıma puzzle yaptırıp vermıstım..dediğiniz gibi bozup vermiştim bu puzzle yapmam lazım yardım eder mısın dıye..2 sene oldu bunu verelı..cerceveletıp duvarına astı..ve her gun puzzledakı resmımıze bakıp gune baslıyor..
askerde nasıl bı hedıye olur bılemıyorum bızımde dogum gunumuz yaklasıo ve nişanlım askerde bnde degısık bıseyler dusunuyorum..

cnm ya seninde mi........ çok orjinal bişey bulursan haberimiz olsun tatlımalkisalkisalkis

Back