ortalıgı yıkıp kırmasını sıze zarar vermesını bekledıgınız bır adamla bırlıkte olmak neyın kafası ?bekliyordum bıseyler oldugunu fark ediyordum dedı buyuk bı tepkı vermedı onu sevdıgmı bılıyo bunu hıssettırdım yoksa yanında tutmazdı o andan sonra.ayrıca ben ortalıgı yıkıp kırmasını bana zarar vermesını bıle beklıyodum yapmadı sasırıdm sen benı sevmıyo musun dedım bu sorunun yerı burası degıl dedı alısmıssnız o tarz ınsanlara dedı.ilişkımız cok yara aldı bundan sonrası duzeltmek senın elınde dedı ben saskın bı sekılde ne olursa yaparım dedım yapıyorum da ama o çok soğuk artık ne yapmalıyım bılmıyorum cok uzgunum .yalan soyleyıp bunu atlatabilen var mı ??
Yok o sekılde degıl ama yıne bır tepkı bekledim
ayrıca ben ortalıgı yıkıp kırmasını bana zarar vermesını bıle beklıyodum yapmadı sasırıdm sen benı sevmıyo musun dedım
Bunlar tanışmışlar ciddi bakmıyorlarmış ilk başta.
Sonra kız aşık olmuş iş ciddiye binmiş, adam da herhalde aşık olmuş ama kız evlendiğini söylememiş.
Adam da bunu öğrenmiş üstüne gitmiş belki de darp etti.
Kız ayrılmak istemiyormuş çok aşık olmuşmuş.
Ama erkekte yalan söylemesini kaldıramamış anladığım kadarıyla.
Türk dizisi gibi.
İbrahim Tatlıses'in pavyondan kadını kurtarıp deniz kenarında ağzına yüzüne memelerine su çarpa çarpa gusül aldırması gibi bir aksiyon bekliyordu herhalde ki adamın kendisine zarar vermemesine şaşırmış.Eee nolmuş?
Ay çok saçma konu sahibiciğim. Evlendiysen evlendin ne olmuş yani? Her önüne gelene daha önce başından bir evlilik geçtiğini anlatmaman kadar normal bişe yok.
Gece gece kahkaha attım buna. Allah iyiliğini versinİbrahim Tatlıses'in pavyondan kadını kurtarıp deniz kenarında ağzına yüzüne memelerine su çarpa çarpa gusül aldırması gibi bir aksiyon bekliyordu herhalde ki adamın kendisine zarar vermemesine şaşırmış.
evli misiniz? yoksa boşanmayip bosandiginizi mi mi soylediniz? yalaniniz tam olarak nedir? anlık yani durumu kurtarmak icin yalan soylemişsiniz o yalan nedirArkadaşlar daha öncede yazmıştım tesadufen bırı ıle tanıstık cok plansız bır sekılde ben gerı durmak ıstesemde herseye olumsuz ımkansız gözüyle baksam da farkında olmadan o süreçte aşık olmusuz çok sevıyorum,ama bu ımkansız benım ıcın olmayacak bısey ,engeller var asılması ımkansız her defasında son defa onu gorecegım son defa sarılıp doyasıya öpüyorum ..Doyamadımbu son dıye diye daha da baglandım.artık son kez yanına gıttım hıssetmıs gıbı uzerıme geldı bende anında yalan soylebılen bırı degılım anlık kurtaramam,cok korkarak herseyı anlattım.normal bır evlılık olmasa bıle evlenıp boşandığımı söyledim. Bu benım ıcın cok zordu hayatımın en kotu anıydı onu kaybedecektım ,benım yüzümden herkesten nefret edecektı ona bunu yapmaya hakkım yoktu ama korkularımın aksıne benı tesellı ettı basına kotu seyler gelmıs olabılır dıye.bekliyordum bıseyler oldugunu fark ediyordum dedı buyuk bı tepkı vermedı onu sevdıgmı bılıyo bunu hıssettırdım yoksa yanında tutmazdı o andan sonra.ayrıca ben ortalıgı yıkıp kırmasını bana zarar vermesını bıle beklıyodum yapmadı sasırıdm sen benı sevmıyo musun dedım bu sorunun yerı burası degıl dedı alısmıssnız o tarz ınsanlara dedı.ilişkımız cok yara aldı bundan sonrası duzeltmek senın elınde dedı ben saskın bı sekılde ne olursa yaparım dedım yapıyorum da ama o çok soğuk artık ne yapmalıyım bılmıyorum cok uzgunum .yalan soyleyıp bunu atlatabilen var mı ??
İbrahim Tatlıses'in pavyondan kadını kurtarıp deniz kenarında ağzına yüzüne memelerine su çarpa çarpa gusül aldırması gibi bir aksiyon bekliyordu herhalde ki adamın kendisine zarar vermemesine şaşırmış.
Aynen böyle düşünüyorumAdam sizi yalan söylediniz diye düşünüp bundan sonra telafi adi altinda tum çabayı özveriyi alttan almayı kisaca onun kotu muamelelerine boyun egmenizi istiyor bence bu iliski cinsellik harici bir yere gitmez
Adam da nasılsa bosanmis bana da anlatmamisti der yoluna bakar sizin duygularınızi onemsedigini düşünmüyorum bence biraz mesafeli durun gozlemleyin ve lütfen kusurluymus gibi ezik durmayın karşısında
Hanfendi ne istersen yaparım dediği için çalmaya başlamış o canlar .yani duzeltmek senin elinde deyip soguk yapiyorsa ayrilik canlari calmaya baslamistir bana gore...
ustelik sizi baska bi gozle gormeye baslamis olabilir yalan soylediginiz icin... bence siz de kendinizi biraz geri cekin dusunmesi icin zaman taniyin. ama hazirlikli olun her an gidebilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?