Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aklıma takılan tüm soruları sormussunuz tesekkürler :)10 kere okudum ama inan hiç bir şey anlamadım.
Neden üzerine geldi ?
Sen niye yalan söyledin ?
Evlilik yaptın mı, yapmadın mı ?
Eee nolmuş?Bunlar tanışmışlar ciddi bakmıyorlarmış ilk başta.
Sonra kız aşık olmuş iş ciddiye binmiş, adam da herhalde aşık olmuş ama kız evlendiğini söylememiş.
Adam da bunu öğrenmiş üstüne gitmiş belki de darp etti.
Kız ayrılmak istemiyormuş çok aşık olmuşmuş.
Ama erkekte yalan söylemesini kaldıramamış anladığım kadarıyla.
Türk dizisi gibi.
Eee nolmuş?
Ay çok saçma konu sahibiciğim. Evlendiysen evlendin ne olmuş yani? Her önüne gelene daha önce başından bir evlilik geçtiğini anlatmaman kadar normal bişe yok.
aklıma takılan tüm soruları sormussunuz tesekkürler :)
Evet ama bir tanesine cevap verdi gitti
Bende hiç bişey anlamadım anlayan var mı diye yazılara baktım ama anlamamış çoğu kişi10 kere okudum ama inan hiç bir şey anlamadım.
Neden üzerine geldi ?
Sen niye yalan söyledin ?
Evlilik yaptın mı, yapmadın mı ?
Bende hiç bişey anlamadım anlayan var mı diye yazılara baktım ama anlamamış çoğu kişi
Evet o da sızın gıbı dusunuyor yalan söyledıgıme takıldı.Evlenip boşanmış olunca ne oluyor? Bunu bir kusur olarak görüp karşı taraftan saklamış olmanız büyük saçmalık. Bence soğuk davranmasının sebebi evlenip boşanmış olmanız değil, ondan saklamanız.
Başka -daha kişisel, daha derin- problemleriniz var sizin esas, farkında değilsinizayrıca ben ortalıgı yıkıp kırmasını bana zarar vermesını bıle beklıyodum yapmadı sasırıdm sen benı sevmıyo musun dedım
Hayır o durumda degılız zaten yakındıkanladığım kadarıyla yazacağım
dost acı söyler kusura bakmayın
sizi ne istersen yaparım moduna sokup faydalanmak isteyebilir günahı boynuna
yerinizde olsam kendimi geri çekerdim
Başka -daha kişisel, daha derin- problemleriniz var sizin esas, farkında değilsini
Yanlıs anlattım orda sızın demek ıstedıgınız tarzda degıl hıc tepkı vermedı sustu yorum yapmadıBaşka -daha kişisel, daha derin- problemleriniz var sizin esas, farkında değilsiniz
Sen arayıp sormazsan, boşanmış olmayi bir kusur olarak görmekten vazgeçip kendi değerinin farkına varirsan o da adımını ona göre atar.Bilmıyorum,onu cok ozledım ama bana soguk belkıde bıtecek ben elımden geldıgınce arayıp soruyorum ama hep boyle gitmez