• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgılıme cok buyuk yalan söyledim

Ya gözünüz bu kadar kör mü oldu ne oldu anlayamadım. Evlendiyseniz önceden bu günah mi ayip mi böyle ezile büzüle anlatmalar. Yok ben tepki olarak dövecegini, saldıracağını bekledim Allahım bunlar nasıl laflar ya, size buna yapsa susup oturacaksiniz öyle mi? Şuanda da saldırmadı diye adami gözünüzde melek yaptiniz. Olmasi gereken bu, sevgililik niyeti olmadan konuşmaya başlamışsiniz herkes ben boşandım demek zorunda değil, simdi dermişsiniz artik sonrasina bakacaksınız. Siz daha önce evlendiniz diye kötü, eksik vs değilsiniz. Bi kendinize saygınız olsun. Elin adamını sevdiğiniz kadar kendinizi sevin

size evlendin mi diye sordu siz de hayir mi dediniz daha once? yalan ne yani buradaki?

ayrica bunu sorun etmeyecek insan en basta soylerdi, sizin durumunuzda adam belli ki bunu sorun edecek ve size cektirecek. duzeltmek senin elinde falan ne simdi bu turk filmi mi? kendinizi bostan yere yipratmayin.

dik durup, gururlu durup aciklamayi oyle yapsaydiniz. basta sevgili olma niyetimiz olsaydi sana durustce gelirdim. ama takdir edersin ki bu benim ozelim ve her tanistigim insana acmiyorum. ama seninle isin rengi degisti. simdi acikliyorum boyle boyle evlendim senden once. bunu bilmen gerekir bu dakikadan sonra alacagin karara saygi duyarim diyebilirdiniz.. o zaman pesinize duserdi. gurursuzca, salya sumuk, her seyi yaparim, beni seviyor musun diye diye yok yere kendinizi alcaltmissiniz.. adamin gozunde dusmussunuz. bir de dovmedi sovmedi diye kendinizi sansli hissediyorsunuz.

bekliyordum bıseyler oldugunu fark ediyordum dedı buyuk bı tepkı vermedı onu sevdıgmı bılıyo bunu hıssettırdım yoksa yanında tutmazdı o andan sonra.ayrıca ben ortalıgı yıkıp kırmasını bana zarar vermesını bıle beklıyodum yapmadı sasırıdm sen benı sevmıyo musun dedım bu sorunun yerı burası degıl dedı alısmıssnız o tarz ınsanlara dedı.ilişkımız cok yara aldı bundan sonrası duzeltmek senın elınde dedı ben saskın bı sekılde ne olursa yaparım dedım yapıyorum da ama o çok soğuk artık ne yapmalıyım bılmıyorum cok uzgunum .yalan soyleyıp bunu atlatabilen var mı ??
ortalıgı yıkıp kırmasını sıze zarar vermesını bekledıgınız bır adamla bırlıkte olmak neyın kafası ?
saka mısınız ?
daha uzuldum yara aldı ılıskımız dıyorsunuz ıyıkı yara almıs boyle ofke kontrolsuzu olan korktugunuz adamla zaten ne ısınız var sızın ustelık yogurdu ufleyerek yemenız gerek malum sutden agzınız yanmıs

Ne kadar kendi kendinizi eziyorsunuz... Pek de anlamadım konuyu, anladığım kadarıyla öyle diyorum. Bu şekilde düşünüp davranırsanız yanlış seçim yaparsınız. Bir de tepki olarak etrafına veya size zarar vereceğini düşündüğünüz, vermeyince şaşırdığıniz biri doğru mudur sizce?

Sen suçlu gibi davranıp suçlu gibi söylediğin için, o da suçlu muamelesi yapıyor.
Bu bir suç mu sence?
Bu adamla olmaz artık.
Sen bu konuda ona büyük bir koz vermişsin.
Her fırsatta kullanacaktır.
Sen şiddet göstermemesine bile şaşıracak kadar kendini ezik duruma sokmuşsun.
O kim ki seni yargılıyor soğuk yapıyor.
Rahatsız olduysa çeksin gitsin.
Kendini affettirmeye mi çalışacaksın.
Büyü biraz.
Bir daha da yaşadığın hiç bir şeyi karşı tarafa utanç sebebi yada suç gibi sunma.
Yaşadım bitti işine gelirse şeklinde tavır sergile.

Yok o sekılde degıl ama yıne bır tepkı bekledim

Niye bir tepki olmali? Boşanmak öcümü? Tiksinçmi? Nedir yani?

Sevgiyi zarar vermek ile eşleştirmen, kendini bu kadar aşağada görmen sağlikli bisey değil. Acilen bir psikolog ile görüs bence.

ayrıca ben ortalıgı yıkıp kırmasını bana zarar vermesını bıle beklıyodum yapmadı sasırıdm sen benı sevmıyo musun dedım

Ağzınızı yüzünüzü dağıtsa "yaaa çok aşık" mı diyecektiniz gerçekten?
Eğer öyleyse çok büyük sorunlarınız var demektir.

Bunlar tanışmışlar ciddi bakmıyorlarmış ilk başta.
Sonra kız aşık olmuş iş ciddiye binmiş, adam da herhalde aşık olmuş ama kız evlendiğini söylememiş.
Adam da bunu öğrenmiş üstüne gitmiş belki de darp etti.
Kız ayrılmak istemiyormuş çok aşık olmuşmuş.
Ama erkekte yalan söylemesini kaldıramamış anladığım kadarıyla.
Türk dizisi gibi.
:KK14: :KK14:

Hayır darp etmemiş. Hatta o yüzden üzülüp "beni sevmiyor musun" diye sormuş konu sahibi :olamaz:

evlenip sonrasında boşanmak ne zamandan beri suç ve ayıp sayılıyor onu anlamadım?
söylememeyi yalan olarak görüyorsanız tamam yalan söylemeniz iyi olmamış, bunu sizi tatmin etmek için söylüyorum
ama evlendiğiniz için adam sizi darp etse, yakıp yıksa sizi çok seviyor mu oluyor?
adam Allahtan bir tık daha mantıklıymış sizden herhalde, sizde sevgiyi yakıp yıkmak olarak görüyorsanız soğukluğu ne olarak anlıyorsunuz bilemem o yüzden muhtemelen adam evlenip boşanmayı ayıp görmediği ve siz gördüğünüz için soğukluk yapmadığı halde öyle anlıyorsunuz.
burada problem başlı başına siz ve düşüncelerinizde..

Eee nolmuş? 😂😂😂

Ay çok saçma konu sahibiciğim. Evlendiysen evlendin ne olmuş yani? Her önüne gelene daha önce başından bir evlilik geçtiğini anlatmaman kadar normal bişe yok.
İbrahim Tatlıses'in pavyondan kadını kurtarıp deniz kenarında ağzına yüzüne memelerine su çarpa çarpa gusül aldırması gibi bir aksiyon bekliyordu herhalde ki adamın kendisine zarar vermemesine şaşırmış.

Anlattığınız göre siz yalan söylememissiniz ki! Sadece doğru ve uygun zamanı beklemissiniz. Eğer ilişki sürecinde, hiç evlilik yapmadım dediyseniz yalan söylemiş oluyorsunuz.

Arkadaşlar daha öncede yazmıştım tesadufen bırı ıle tanıstık cok plansız bır sekılde ben gerı durmak ıstesemde herseye olumsuz ımkansız gözüyle baksam da farkında olmadan o süreçte aşık olmusuz çok sevıyorum,ama bu ımkansız benım ıcın olmayacak bısey ,engeller var asılması ımkansız her defasında son defa onu gorecegım son defa sarılıp doyasıya öpüyorum ..Doyamadım:(bu son dıye diye daha da baglandım.artık son kez yanına gıttım hıssetmıs gıbı uzerıme geldı bende anında yalan soylebılen bırı degılım anlık kurtaramam,cok korkarak herseyı anlattım.normal bır evlılık olmasa bıle evlenıp boşandığımı söyledim. Bu benım ıcın cok zordu hayatımın en kotu anıydı onu kaybedecektım ,benım yüzümden herkesten nefret edecektı ona bunu yapmaya hakkım yoktu ama korkularımın aksıne benı tesellı ettı basına kotu seyler gelmıs olabılır dıye.bekliyordum bıseyler oldugunu fark ediyordum dedı buyuk bı tepkı vermedı onu sevdıgmı bılıyo bunu hıssettırdım yoksa yanında tutmazdı o andan sonra.ayrıca ben ortalıgı yıkıp kırmasını bana zarar vermesını bıle beklıyodum yapmadı sasırıdm sen benı sevmıyo musun dedım bu sorunun yerı burası degıl dedı alısmıssnız o tarz ınsanlara dedı.ilişkımız cok yara aldı bundan sonrası duzeltmek senın elınde dedı ben saskın bı sekılde ne olursa yaparım dedım yapıyorum da ama o çok soğuk artık ne yapmalıyım bılmıyorum cok uzgunum .yalan soyleyıp bunu atlatabilen var mı ??
evli misiniz? yoksa boşanmayip bosandiginizi mi mi soylediniz? yalaniniz tam olarak nedir? anlık yani durumu kurtarmak icin yalan soylemişsiniz o yalan nedir

Adam sizi yalan söylediniz diye düşünüp bundan sonra telafi adi altinda tum çabayı özveriyi alttan almayı kisaca onun kotu muamelelerine boyun egmenizi istiyor bence bu iliski cinsellik harici bir yere gitmez
Adam da nasılsa bosanmis bana da anlatmamisti der yoluna bakar sizin duygularınızi onemsedigini düşünmüyorum bence biraz mesafeli durun gozlemleyin ve lütfen kusurluymus gibi ezik durmayın karşısında

Bir de bir sürü erkek var bosandigini gizleyen ve hic de ay evlendim ya da söylemeliyim.diye ezilip buzulmuyorlar tam tersine egolari tavan oluyor lütfen kendinizi ezdirmeyin

Adam sizi yalan söylediniz diye düşünüp bundan sonra telafi adi altinda tum çabayı özveriyi alttan almayı kisaca onun kotu muamelelerine boyun egmenizi istiyor bence bu iliski cinsellik harici bir yere gitmez
Adam da nasılsa bosanmis bana da anlatmamisti der yoluna bakar sizin duygularınızi onemsedigini düşünmüyorum bence biraz mesafeli durun gozlemleyin ve lütfen kusurluymus gibi ezik durmayın karşısında
Aynen böyle düşünüyorum

yani duzeltmek senin elinde deyip soguk yapiyorsa ayrilik canlari calmaya baslamistir bana gore...

ustelik sizi baska bi gozle gormeye baslamis olabilir yalan soylediginiz icin... bence siz de kendinizi biraz geri cekin dusunmesi icin zaman taniyin. ama hazirlikli olun her an gidebilir..
Hanfendi ne istersen yaparım dediği için çalmaya başlamış o canlar .

Back