Sevgılıme cok buyuk yalan söyledim

ya sen evlenip boşandığın için neden suçlu konuma düşmüş olasın ki?
adam sana evlendin mi diye sormadıysa sen yalan söylemiş olmuyorsun ki en başta zaten ciddi ilişki kafası ile başlamamışsın.
her önüne gelen erkeğe biliyo musun ben evlenip boşandım diye başlamazsın zaten, iş ciddileşmeye başlayınca söylenir.
ayrıca böyle bir şey için sana aşırı kızmasını vs bekleyip kendini ezikledikçe adam seni daha fazla ezer haberin olsun.
ne kadar seversen sev bi sal bence adamı, kalan zaman için kararı o versin ve peşinde koşma ki değerinden kaybetme.

Hayır o durumda degılız zaten yakındık
Demekki birlikte oluyordunuz belkide çocuk baştan fark etti bak diyorki ben kandiirildigini vs başka bisey düşündüm diyor yani çocuk o saf aşık felan değil. Niyetini iyi görmüyordum ama siz zaten yakınmışsınız. Eee en fazla niyeti evlilik olmaz ki bu çocuk zaten yaşayacağını yaşıyor yine imkansiziniz devam eder.

Sizde farkında olduğunu biliyordunuz anladı mi.diye kaygıdaydınız. Kendinizi çok eskirmişsiniz. Bundan sonra inşallah 2.sevgili konumunda yüz göz olmazsiniz

Yanlıs anlattım orda sızın demek ıstedıgınız tarzda degıl hıc tepkı vermedı sustu yorum yapmadı
Zaten onun verdiği veya vermediği tepki hakkında değil, sizin tepki olarak makul gördüğünüz ihtimaller hakkında yazdım.
"Tepki" susmayı da içerir. Makul gördüğünüz ihtimallerin yanında, siz bunu tepki olarak bile kabul edemiyorsunuz.

Uzatmak istemedim ama, beklediğiniz olası tepkilerin türüyle, evlenip ayrılmış olduğunuzu söyleyememeniz arasında bile aslında doğrudan bir korelasyon var.

Umarım düzelir herşey

Bilemıyorum kı ne düşündüğünü,eskı genclık yasında degılız herkesın kendı kararı sadece olay yenı olduğu ıcın etkılendım hayatımda kalması ıcın kımseyı zorlamam

Anladım sızı tesk ederım düşündüğünüz tarzda bırısıyım

Destek alıyorum oncekı ılıskımden kalan sorunlar farkındayım

Nasil yani ne istyorsan yaparim demek ne demek? Bu kadar basitmisiniz gercekten ya

Sizi darp etse, ortalığı yıkıp dökse sizi seviyor mu olacaktı? Bu nasıl bir düşünce? Bu nasıl bir yorumlama?
Ne yapmışsınız siz? Ne bu üzerinizdeki eziklik?
Birsey yapmasini gectim dunyanin en kotu seyini yapmis olsa diyelim ozurdile gec agla sizla. Ama ne istyorsan yaparim dov kir gec ne demek ya

Darp etmemiş konu sahibi tepki göstermesini ortalığı yıkmasını bana saldırmasını bile bekliyordum demiş hiçbir tepki vermeyince beni sevmiyor musun demiş konu sahibi.

Darp etmemiş konu sahibi tepki göstermesini ortalığı yıkmasını bana saldırmasını bile bekliyordum demiş hiçbir tepki vermeyince beni sevmiyor musun demiş konu sahibi.

Saldırmak ne oluyor ?
Ben zaten belki de darp etti yazdım, emin bir şey yazmadım.

Bilemıyorum kı ne düşündüğünü,eskı genclık yasında degılız herkesın kendı kararı sadece olay yenı olduğu ıcın etkılendım hayatımda kalması ıcın kımseyı zorlamam
Yeni tanıştıgınız kişiye pat diye ben evlenip ayrıldım diye söylenmez ki zamanı gelmiş söylemişsiniz işte.

Artık biraz kendinizi geri çekin zamana bırakın.

Yalan söylememişsin ki olan bir şeyi saklamışsin. Yani sana hiç evlendin mi daha önce diye sormuş olsa ve sen hayır desen o zaman yalan olurdu. Hiç sormamış demek ki çok önemsediği bir şey değil zaten adam gayet normal karşılamış. Adamın düzeltmek senin elinde demekten kastı bence daha önceki defalarca ettiğiniz vedalar. Evliliginizi saklamış olmanızla alakalı bir ima göremedim siz fazla kuruntu yapmışsiniz

Aslında size üzüldüm. Zira sanırım hatalarınızın bedelini şiddet görerek ödemişsiniz ve bunu sevgi ya da kendini ifade etme şekli olarak görüyorsunuz. Mutlaka bir terapi alın, düşünceniz normal değil.
Ayrıca evlenip boşanmış olmakta bir hata değildir ama yine siz bunu hata olarak görüyorsunuz belli ki. Bu düşüncenizi de değiştirin. Ve sevgilinizin yerinde olsam affetmezdim,affetsem bir daha güvenemem çünkü.

Yalan nerede

Adama evlenmedim daha önce demediysen yalanın nerede

hiçbir şey anlamadım.
Evlenip boşandın.
Sonra bir sevgili yaptın ama baştan söylemedin boşandığını.
Sonradan söyledin. Eziklenerek. Neden buralarını anlamadım?
Boşandıysan boşandın. Ne ezdiriyorsun kendini anlamadım ki.
Adam da şu an kendini bir halt sanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…