Sevgılıme cok buyuk yalan söyledim

Eee nolmuş?

Ay çok saçma konu sahibiciğim. Evlendiysen evlendin ne olmuş yani? Her önüne gelene daha önce başından bir evlilik geçtiğini anlatmaman kadar normal bişe yok.

Evlenip boşandığını neden saklıyosun utanlcak bşey degilki hadi sakladın hala bu yalanı söylediğin için utanmanı devam ettirme gerçeği bliyor artk gerisi onu ilgilendirir.. dulsun diyede ayrılacaksa yada soğuksa kaybolsn gitsn o ne yaşayacak dha belli degil...

Eee nolmuş?

Ay çok saçma konu sahibiciğim. Evlendiysen evlendin ne olmuş yani? Her önüne gelene daha önce başından bir evlilik geçtiğini anlatmaman kadar normal bişe yok.

Kudra sonrasında reklamlar çünkü konu sahibi ortada yok
Evet evlendiyse evlendi adama neyse.

Kendinize niye ezik muamelesi yapiyorsunuz? Tamam yalan söylemissiniz veya gercegi söylememissiniz, ama düzeltmek icin herseyi yaparim ne demek? Insanlara sizi ezmesi icin niye blanko cek veriyorsunuz? Biraz psikolojik destek alin. Saglikli iliski yürütecek durumda görmüyorum sizi.

Niye imkansız, adam evli mi? Neyi yalan söylediniz, evlendiğinizi mi? Anlamadım valla.

Allah, Allah. Bende aldattınız falan sandım.
Boşandığınızı ilişkinizden emin olunca söylemişsiniz işte. Normal olanı da bu. Ne yalanı?
Her tanıştığınız erkeğe zaten nüfüs memuru muamelesi yapamazsınız ki.

"Merhaba, ben X.
Ben boşandım."

"Bana zarar vermesini bekliyordum" kısmını pas geçiyorum.

Sen kendini o kadar ezip büzmüşsün ki söylerken, o da anlamış, bunu kullanıyor. Senin suçluluk duygunla seni daha beter eziyor. Kendini geri çekip seni isteklerini yapmaya mecbur bırakıyor. '' Senin elinde '' demek yerine, '' Geçmiş geçmişte kaldı, beraber aşabiliriz. '' de diyebilirdi.
Karşısına çıkıp gayet özgüvenli bir biçimde böyle böyle bir durum var, şimdi söyleme gereği duydum deseydin tepkisi kesinlikle böyle olmazdı. Evlenmek de boşanmak da anormal değildir.

Bende hiç bişey anlamadım anlayan var mı diye yazılara baktım ama anlamamış çoğu kişi

Bunlar tanışmışlar ciddi bakmıyorlarmış ilk başta.
Sonra kız aşık olmuş iş ciddiye binmiş, adam da herhalde aşık olmuş ama kız evlendiğini söylememiş.
Adam da bunu öğrenmiş üstüne gitmiş belki de darp etti.
Kız ayrılmak istemiyormuş çok aşık olmuşmuş.
Ama erkekte yalan söylemesini kaldıramamış anladığım kadarıyla.
Türk dizisi gibi.
Benim anladığım bu.
Benim konum sanki herkese cevap veriyorum

Evet o da sızın gıbı dusunuyor yalan söyledıgıme takıldı.

Ilıskı sevgılı vs o niyetle gıtmedım ben gorusmeye cok mutsuzdum kafam dağılsın vs dıye..en basta ona da soyledım ben cıddı nıyetım yok diye o da oyle dedı hersey ıyı guzel gıdıyor cok eglenıyoruz mutluyuz gerçekten sorunlarımı unuttum onun sayesınde hayata guzel bakmaya basladım.ben ne kadar ertelesem de sevgılı olduk 5 ay falan oldu ama bıseyler sakladığımı hıssedıyor cunku bende tam saklamak ıstemıyorm rahatsız olduğum bıseyler var.anlatırsam sonu ımkansız olduğunu bılıyorum.ve bı sekılde son gun artık ona kendı ıcımde veda edecegım gun azıcık ortaua zarf attı bende kabul ettım sakın ol herseyı anlatacagım diye.evlendıgımı en basta soyleyemedgmı bana kotu yaklasırsın vs dıye.olay bu hersey cok ıyıken suanda yalandan dolayı kaybolan bir guvenden dolayı bana soguk davranıyor

Bilmıyorum,onu cok ozledım ama bana soguk belkıde bıtecek ben elımden geldıgınce arayıp soruyorum ama hep boyle gitmez
Sen arayıp sormazsan, boşanmış olmayi bir kusur olarak görmekten vazgeçip kendi değerinin farkına varirsan o da adımını ona göre atar.

Sen eksikli gibi davranıyorsun halbuki boşanmak da evlilik kadar doğal. Once Sen kendinle barış sonrasını karşındakinin tavrına göre şekillendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…