Gerçekten mı gıdecek gıbı bır konusma yapmadı bana cunku o da benı sevıyoryani duzeltmek senin elinde deyip soguk yapiyorsa ayrilik canlari calmaya baslamistir bana gore...
ustelik sizi baska bi gozle gormeye baslamis olabilir yalan soylediginiz icin... bence siz de kendinizi biraz geri cekin dusunmesi icin zaman taniyin. ama hazirlikli olun her an gidebilir..
Yalan söyledıgımı düşündüğü ıcın geldı,evlendıgmı soylemedım basta aramızda sevgılı olma niyetı ıle gorusmedık10 kere okudum ama inan hiç bir şey anlamadım.
Neden üzerine geldi ?
Sen niye yalan söyledin ?
Evlilik yaptın mı, yapmadın mı ?
Yalan söyledıgımı düşündüğü ıcın geldı,evlendıgmı soylemedım basta aramızda sevgılı olma niyetı ıle gorusmedık
Bu cümleyi yanlış anlamışımdır umarımbana zarar vermesını bıle beklıyodum yapmadı sasırıdm sen benı sevmıyo musun dedım
Yok o sekılde degıl ama yıne bır tepkı bekledimBu cümleyi yanlış anlamışımdır umarım
Bilmıyorum,onu cok ozledım ama bana soguk belkıde bıtecek ben elımden geldıgınce arayıp soruyorum ama hep boyle gitmezEvlenmiş boşanmış olmak suç değil ki? Neden kendine eziyet ediyorsun onu anlamadım.
Herkese söylemek zorunda da değilsin ki kuzum.
Kendine eziyet etme lütfen seviyorsa kabullenir anlamaya calısır direk yargılamaz. Hepimizin başına gelebilir bu durum. Ne ilk boşanan sensin nede sen son olacaksın dilerim ömür boyu mutlu olursun...
Üzerine çok düşme biraz kendini geri çek düşünmesine izin ver. Ne kadar çok üzerine gidersen senden o kadar çok soğur. Sen ne kadar çok sevdiğini kanıtlasan da gidecek olan gider tutamazsın.Bilmıyorum,onu cok ozledım ama bana soguk belkıde bıtecek ben elımden geldıgınce arayıp soruyorum ama hep boyle gitmez
Hiç bisey anlamadım
Nolmuş nolmuş? İki kez okudum, ı ıh anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?