Sevgilime 2 yüzlülük mü yaptım?

Aman onlar kendine baksın derdim ben senin arkadaşın olsaydm canını sıkma hiç klasik olcak ama herşey güzellik değil insanın kalbinin güzelliği de önemli... Seni el üstünde tutuyormuş napıcan zamanla kendine baktıkça güzelleşir oda giyimiyle kuşamıyla

tiplen iş bıteseydı,bır adam var çok beğenıyorum tipini
lakın huyu 5 para etmıyor,dönüp bakmıyorum,bence sende havalanmışın,toslarsın bir yakışıklıya (!)

Insan gerçekten sevince umursamıyor.
Eski sevgilim için bunun için mi üzüldün diyorlardı bi gün bile soğumadım gözüme daha güzeli görünmüyordu

Ulkemizdeki kadinlarin yarisinin ozguveni atmosferi deliyor yarisinin ozguveni yerlerde. İlla yan yana barbie ve ken gibi durmak zorunda değilsiniz.

Çok çocukça düşünceler... Elalemin bu kadarcık lafı bile iyi giden ilişkine gölge düşürmeye yetmiş. Ben olsam güler geçerim. Ne arkadaşlığımı bitiririm, ne sevgilimden şüphe duyarım valla, umrumda olmaz bu tür eleştiriler.

O arkadaşlarınızla alakanızı kesmenize karşın, şekilcilik yapıyor ve buna bunca zaman devam ediyorsanız, bence sevgilinize karşı gerçekten duygularınız yok. Bir şekilde hasbelkader yürütüyorsunuzdur, muhtemelen de o size karşı çok iyi diye. İnsan başkalarına göre dünyanın en çirkin olan insanına kör kütük aşık da olabilir, aşk dinince karakterler de uyuşuyorsa sevgisiyle bir ömür de geçirir, gözü bir kez çirkinlik görmez. Yanında iyi ayrılınca kötü olduğunuza göre beraberken eğleniyor olmanızı, anlaşmanızı ya da yakınlaştığınızda yaşadığınız tutkuyu sevgi sanmış olabilirsiniz.

Bu duygu nasıl geçerin cevabı yok, bu aşık olmadığım birine nasıl aşık olabilir gibi bir soru, bunun formülü yok. Bu sizin hissiyatınız, duygunuz. Dışarıdan bir laf ile bir yıldır kafa karşılıklığı yaşanıyorsa, o duyguya aksine önem verilmeli. Gerçekten sevmediğiniz biriyle beraber olduğunuza işaret ediyor bence :KK51:

Son düzenleme:
Guzellik goreceli kavram.belki baskalarida sevgilinizin yaninda sizin sonuk kaldiginuzi dusunecektir.
Onemli olan sizin ne dusunup hissetiginizdir.

Çocuk musunuz?
Elalemin lafından etkileniyorsunuz hemen.
Ya sizin sağlam bir ilişkiniz var diye kıskançlıklarından söyledilerse?
Etrafın fikrinden etkilendiğiniz takdirde asla Mutlu olamazsınız. Başka biriyle olsanız bu kez onu beğenmeyen bir grup çıkacak.
Duygularınızı başkaları değil, sizin yönetmeniz gerekiyor

Merhaba arkadaşlar, size kafamı kurcalayan bir düşünceyi anlatmak istiyorum. Benim 4 yıllık bir ilişkim var 3 yılda sorun yok son 1 yılı baz alarak anlatıyorum. Ben yeni kız arkadaşlarla tanıştım okulda takılıyoruz falan sevgilimle resmimi görmek istediler gösterdim verdikleri tepki aynen şuydu: 'hııımm sevgilin bu mu ayy sen daha güzelsin be yanında çirkin kalmış' dediler. Ben o anda bozuldum bişey diyemedim ama sonra kin güttüm bunu söyledikleri için arkadaşlığımı bitirdim. Fakat bana büyük bi zarar verdiler bende bi şüphe oluştu. Gerçekten öyle miyiz diye sevgilimi incelemeye başladım zaman zaman ben daha güzelim dediğim oldu bunları onu yansıtmadım seslide düşünmedim ama sevgilim bazı zamanlar gözüme çirkin gelmeye başladı. İçimden keşke daha yakışıklı olsaydı falan dedim. Kendimi 2 yüzlü gibi hissetmeye başladım yanında iken gülüyorum eğleniyorum eve gidince bu düşünceler beynimi kemiriyor.
Fakat aramızda bir sorun yok çok iyi çok komik neşeli hayat dolu aşık bir insan bana çok değer veriyor mutluluğum için herşeyi yapıyor bende bu düşüncelerimden ötürü çok utandım onu haketmediğimi düşündüm. Ona eksik birşey yapmadım bende onu çok mutlu ettim, ediyorumda..Onu seviyorum eğer biten bişey varsa bu en fazla hayranlığımdır. Ansızın gelen bu berbat düşünceyi ben nasıl yeneceğim?

kime göre güzel? kime göre çirkin?

o değerlendirmeyi yapanlar önce kendilerine baksınlar ki kainat güzeli de olsalar böyle bir şey demeye hakları yok. siz karşıdakini seviyorsanız, karşıdaki sizi seviyorsa ve iki tarafta merhametli, sevecen, saygılı vs ise etrafa karşı gerisini çok da düşünmeyin derim ben. yanında mutluysanız, yokluğunda onu özlüyorsanız gerisi boşverin. hem atalarımız boşa mı demiş 'güzellik bakan gözdedir' diye ;)

Ergenlikten ne zaman cikarsaniz o zaman yenersiniz işte.

Merhaba arkadaşlar, size kafamı kurcalayan bir düşünceyi anlatmak istiyorum. Benim 4 yıllık bir ilişkim var 3 yılda sorun yok son 1 yılı baz alarak anlatıyorum. Ben yeni kız arkadaşlarla tanıştım okulda takılıyoruz falan sevgilimle resmimi görmek istediler gösterdim verdikleri tepki aynen şuydu: 'hııımm sevgilin bu mu ayy sen daha güzelsin be yanında çirkin kalmış' dediler. Ben o anda bozuldum bişey diyemedim ama sonra kin güttüm bunu söyledikleri için arkadaşlığımı bitirdim. Fakat bana büyük bi zarar verdiler bende bi şüphe oluştu. Gerçekten öyle miyiz diye sevgilimi incelemeye başladım zaman zaman ben daha güzelim dediğim oldu bunları onu yansıtmadım seslide düşünmedim ama sevgilim bazı zamanlar gözüme çirkin gelmeye başladı. İçimden keşke daha yakışıklı olsaydı falan dedim. Kendimi 2 yüzlü gibi hissetmeye başladım yanında iken gülüyorum eğleniyorum eve gidince bu düşünceler beynimi kemiriyor.
Fakat aramızda bir sorun yok çok iyi çok komik neşeli hayat dolu aşık bir insan bana çok değer veriyor mutluluğum için herşeyi yapıyor bende bu düşüncelerimden ötürü çok utandım onu haketmediğimi düşündüm. Ona eksik birşey yapmadım bende onu çok mutlu ettim, ediyorumda..Onu seviyorum eğer biten bişey varsa bu en fazla hayranlığımdır. Ansızın gelen bu berbat düşünceyi ben nasıl yeneceğim?
14 yaşında mısın

dış görünüş önemlidir ama asla her şey değildir. acaba sevgilini dış görünüş bakımından eleştirenlerin eline sizin yaşamış olduğunuz güzel günler geçseydi ve senin sevgilin onlardan birinin sevgilisi olsaydı toz kondururlarmıydı? HAYIRR

Insanlarin cirkin yorumlarini ciddiye alip sevgilinizi sorgulamaniz, cok yanlis cok...
Kimse umrunda olmasin, sevgi ve huzur hicbir seyle kiyaslanamaz.

Onlar bunu söyleyince arkadaşlığı kesiyosun ama kendin de aynısını düşünüyosun... Kendinle de arkadaşlığı kesmen lazım :KK14: bence saçmalıyosun Adamdan soğumuş olmayasın? Gönlünü yokla Sevmiyosan bırak, seviyosan elde olmayan kusurlarını görmezsin . Benim sevgilim için de bi arkadaşım aynısını söyledi, "kızım çarparım ağzına senin sen kendine bak" dedim sustu

Back
X