Sevgilime 2 yüzlülük mü yaptım?

Merhaba arkadaşlar, size kafamı kurcalayan bir düşünceyi anlatmak istiyorum. Benim 4 yıllık bir ilişkim var 3 yılda sorun yok son 1 yılı baz alarak anlatıyorum. Ben yeni kız arkadaşlarla tanıştım okulda takılıyoruz falan sevgilimle resmimi görmek istediler gösterdim verdikleri tepki aynen şuydu: 'hııımm sevgilin bu mu ayy sen daha güzelsin be yanında çirkin kalmış' dediler. Ben o anda bozuldum bişey diyemedim ama sonra kin güttüm bunu söyledikleri için arkadaşlığımı bitirdim. Fakat bana büyük bi zarar verdiler bende bi şüphe oluştu. Gerçekten öyle miyiz diye sevgilimi incelemeye başladım zaman zaman ben daha güzelim dediğim oldu bunları onu yansıtmadım seslide düşünmedim ama sevgilim bazı zamanlar gözüme çirkin gelmeye başladı. İçimden keşke daha yakışıklı olsaydı falan dedim. Kendimi 2 yüzlü gibi hissetmeye başladım yanında iken gülüyorum eğleniyorum eve gidince bu düşünceler beynimi kemiriyor.
Fakat aramızda bir sorun yok çok iyi çok komik neşeli hayat dolu aşık bir insan bana çok değer veriyor mutluluğum için herşeyi yapıyor bende bu düşüncelerimden ötürü çok utandım onu haketmediğimi düşündüm. Ona eksik birşey yapmadım bende onu çok mutlu ettim, ediyorumda..Onu seviyorum eğer biten bişey varsa bu en fazla hayranlığımdır. Ansızın gelen bu berbat düşünceyi ben nasıl yeneceğim?
Önemli olan huyu suyu, karakteri, anlaşıp anlaşamadığınız...Tipe takılma, eli yüzü düzgünse yeter, yemişim yakışıklılığı. Zaten sevgili olduğuna göre, bunca zaman beraber olduğunuza göre, adamı itici bulmuyorsun demektir:KK66:Elalemi boşver, inan göze hitap edecek erkek mi? yoksa ruha ve kalbe hitap edecek erkek mi deseler, mutlu ve huzurlu olmak için ikinciyi seç.

Sende hazirmisin valla. Sevgi ne olursa olsun gerektiginde tum dunyayi karsina alacak cesareti ister.
2 kizin lafiyla 1 yıldır boyle duusnuyorsan kusura bakma ama cidden hic haketmiyorsun.

Bende sana "ayyy ne kadar cirkinsin kalbin kararmis, milletin lafi ile çelişkiye dusuyorsun" diyorum.

1 yilda benim bu lafimi kafana tak vicdan azabi cek.

Sevgilinden güzel olduğunu nereden çıkardın? Durumun saçmalığını anlayabilmen için seni sevgilinin yanına yakıştırmayacak birini mi bulmak gerekiyor bu durumda? Bence sığ insanların laflarına kafa yorana kadar, 4 senedir yanında duran, seni mutlu ettiğini söylediğin adama bir daha dön bak bakalım, kim daha güzel gerçekten?

Herşeyin sadece dış görünüşten ibaret olmadığını düşünürseniz size yol gösterici olabilir.

Aynı olay eşimle benim başıma geldi arkadaşım birgün bana ''aa sen daha güzelsin inanmıyorum sana arkadaşın bu mu demişti'' hala kulaklarımda böyle bir gıcık söyledi işte bende evet seviyorum önemli olan ayrıca ruhu dedim.Ki bana görede dünyadaki en yakışıklı ADAM gibi ADAM .

Bu yüzden banane ondan, bundan, şundan, anı yaşayıp mutlu olmaya bakın....
Evet o an verdiğim cevabı belirtmedim burda bende kızdım onlara sevdiğime sahip çıktım hatta bu tavırlarını devaö ettirdikleri için ayrıldım arkadaşlarımdan benim hatam söyledikleri şeylere ehemmiyet vermek kafamda kurmak oldu ama takmamayı öğrencem

Önemli olan huyu suyu, karakteri, anlaşıp anlaşamadığınız...Tipe takılma, eli yüzü düzgünse yeter, yemişim yakışıklılığı. Zaten sevgili olduğuna göre, bunca zaman beraber olduğunuza göre, adamı itici bulmuyorsun demektir:KK66:Elalemi boşver, inan göze hitap edecek erkek mi? yoksa ruha ve kalbe hitap edecek erkek mi deseler, mutlu ve huzurlu olmak için ikinciyi seç.
Çok haklısın teşekkür ederim. ben yanlış yaptım 4 tane salak arkadaşımın sözlerinden etkilenerek..

Valla ilk yılında düşünmüş olsan normal derim. Hani daha karakterini falan bilmiyor diye. Ama karakterini kişiliğini bilip yıllar sonra ortaya bu sorun çıkıyorsa biraz sıkıntılı. Ama sunu yapabilirsin giyim tarzını yavaş yavaş senin beğendiğin tarzda değiştirebilirsin. Kişisel bakımına daha özen göstermesine destek olabilirsin.

Tipi etkileyen bir cok faktör vardir bence. Şahsen en büyüğü yetenek. Adam biblo gibi olur opusemez. Kiz cok guzel olur bos bos konuşur. İşlevi olmayan seyler uzun vadede degersizlesir. Olumlu yönlerini görmeye çalış seviyorsan. Bir seyi cok düşünürsen ona inanırsın. Düşünceler minnoş (osuruk) gibidir. Gelir geçer, inatla koyvermemeye bak :)

Valla ilk yılında düşünmüş olsan normal derim. Hani daha karakterini falan bilmiyor diye. Ama karakterini kişiliğini bilip yıllar sonra ortaya bu sorun çıkıyorsa biraz sıkıntılı. Ama sunu yapabilirsin giyim tarzını yavaş yavaş senin beğendiğin tarzda değiştirebilirsin. Kişisel bakımına daha özen göstermesine destek olabilirsin.
Ben böyle bi insan değildim baştada gördüm sonuçta bu çocuğu severek isteyerek başladım haklısınız hata bende dediklerinizi uygulayacağım

Eski sevgilimle benim için de aynı seyleri söylüyorlardı istisnasz herkes. Ama ben bu laflardan mutlu oluyodum "demekki benim gördüğümü göremiyorlaar" diye havalara ucuyodum.
Cidden benim icin en yakışıklı en çekici erkek oydu.

Siz sevgilinizde sizi aşık eden seyleri düşünün bu durumlarda.

Tipi etkileyen bir cok faktör vardir bence. Şahsen en büyüğü yetenek. Adam biblo gibi olur opusemez. Kiz cok guzel olur bos bos konuşur. İşlevi olmayan seyler uzun vadede degersizlesir. Olumlu yönlerini görmeye çalış seviyorsan. Bir seyi cok düşünürsen ona inanırsın. Düşünceler minnoş (osuruk) gibidir. Gelir geçer, inatla koyvermemeye bak :)
Çok teşekkür ederim haklısınız ben kurdum kafamda kendimi düzelteceğim

Bu düşüncenin kötü ve yersiz olduğunu bilmen çok iyi birşey, kendinin farkında olman çok iyi
Toparlanıp ilişkine bak umursama kim ne demiş..
Herkes bişey söyler emin ol , önemli olan senin ne istediğin anlatabildimmi ?
Seviyorsan seviliyorsan salla dünyayı boşver milleti

Çooook yakışıklı olupta sıfır karekter olsaydı ne yapacaktın??
Aman olsun, yeterki yakışıklı olsun mu diyecektin?

Merhaba arkadaşlar, size kafamı kurcalayan bir düşünceyi anlatmak istiyorum. Benim 4 yıllık bir ilişkim var 3 yılda sorun yok son 1 yılı baz alarak anlatıyorum. Ben yeni kız arkadaşlarla tanıştım okulda takılıyoruz falan sevgilimle resmimi görmek istediler gösterdim verdikleri tepki aynen şuydu: 'hııımm sevgilin bu mu ayy sen daha güzelsin be yanında çirkin kalmış' dediler. Ben o anda bozuldum bişey diyemedim ama sonra kin güttüm bunu söyledikleri için arkadaşlığımı bitirdim. Fakat bana büyük bi zarar verdiler bende bi şüphe oluştu. Gerçekten öyle miyiz diye sevgilimi incelemeye başladım zaman zaman ben daha güzelim dediğim oldu bunları onu yansıtmadım seslide düşünmedim ama sevgilim bazı zamanlar gözüme çirkin gelmeye başladı. İçimden keşke daha yakışıklı olsaydı falan dedim. Kendimi 2 yüzlü gibi hissetmeye başladım yanında iken gülüyorum eğleniyorum eve gidince bu düşünceler beynimi kemiriyor.
Fakat aramızda bir sorun yok çok iyi çok komik neşeli hayat dolu aşık bir insan bana çok değer veriyor mutluluğum için herşeyi yapıyor bende bu düşüncelerimden ötürü çok utandım onu haketmediğimi düşündüm. Ona eksik birşey yapmadım bende onu çok mutlu ettim, ediyorumda..Onu seviyorum eğer biten bişey varsa bu en fazla hayranlığımdır. Ansızın gelen bu berbat düşünceyi ben nasıl yeneceğim?
kimsenin lafına kulak asma zaten sen yanında mutluysan seviyorsan seviliyorsan daha ne olsun

Yasiniz cok mu küçük?
21 yaşındayım
Bu düşüncenin kötü ve yersiz olduğunu bilmen çok iyi birşey, kendinin farkında olman çok iyi
Toparlanıp ilişkine bak umursama kim ne demiş..
Herkes bişey söyler emin ol , önemli olan senin ne istediğin anlatabildimmi ?
Seviyorsan seviliyorsan salla dünyayı boşver milleti
Haklısın kendime geldim sanırım
Çooook yakışıklı olupta sıfır karekter olsaydı ne yapacaktın??
Aman olsun, yeterki yakışıklı olsun mu diyecektin?
Haklısın bu açıdan düşünmemiştim saçma sapan düşüncelerim değerini bilememişim iyinin

ne güzel işte sen daha güzelsen ilerde evlenirseniz gözü dışarda olmaz güzel karım vardiye mutlu olur belki seninle gurur duyar,benim eşimde yakışıklı degil kendi akrabaları bile çok şanslısın diyor bende mutlu oluyorum şahsen,kadının güzel olması her zaman iyidir çok yakışıklı olsaydı kompleks yapabilirdin yanında

Aşk geçici bir şeydir.
Aşıkken Dünyanın en yakışıklısı gibi gördüğünüz kişiyi aşk bitmeye başlayınca olduğu gibi görmeye başlıyorsunuz.
Nedeni bu olabilir.

Aşk geçici bir şeydir.
Aşıkken Dünyanın en yakışıklısı gibi gördüğünüz kişiyi aşk bitmeye başlayınca olduğu gibi görmeye başlıyorsunuz.
Nedeni bu olabilir.
Nedeni buysa bile sevgimin bizi bir arada tutabilmesini sağlamalıyım

Back
X