Sevgilime 2 yüzlülük mü yaptım?

Sevgiline çirkin dediler diye arkadaşlığı bitirmek.. Başkasının lafı üzerine çirkin mi diye düşünmek..

Hem arkadaşlarına, hem de sevgiline ayıp etmişsin bence

Güzel olan sevgili değil , sevgili olan güzeldir.

Velhasıl kimse sevgilinin senin gözünden , senin gördüğün gibi göremez. Milletin lafıyla aklını bulandırman saçma. Zaten sevgilin sana çirkin gelmeye başladıysa aranıza sevgi azalmış ya da bitmiş demektir.

Eşimle benim için de ayni seyleri derlerdi ama aksine benim hosuma giderdi bazen açık açık derdim esime de bak kiymetimi bil ben daha guzelmisim oyle diyorlar diyorum sen de oyle düşün

bi senedir bunu düşüyosunuz nasıl hala berabersiniz. biraz tutarlı olun.
Ben sabah akşam yatıp kalkıp bunu düşünmüyorum ki bu yıl içinde böyle bi olay yaşadık benimde kafamda böyle bişey kaldı ama sorun şu ki yanında iken böyle düşüncem yok yansıttığımda yok yalnız kaldığımda ara sıra gelen bi histi tamamen kurtulmak içinde yardım almak istedim.
Arkadaşlarında dediği gibi seviyorum ve seviliyorum önemli olan ama benim kişiliğim oturmamış demek ki bi insanların sözüyle böyle düşüncelere kapıldım.. Çok üzgünüm

Ben sabah akşam yatıp kalkıp bunu düşünmüyorum ki bu yıl içinde böyle bi olay yaşadık benimde kafamda böyle bişey kaldı ama sorun şu ki yanında iken böyle düşüncem yok yansıttığımda yok yalnız kaldığımda ara sıra gelen bi histi tamamen kurtulmak içinde yardım almak istedim.
Arkadaşlarında dediği gibi seviyorum ve seviliyorum önemli olan ama benim kişiliğim oturmamış demek ki bi insanların sözüyle böyle düşüncelere kapıldım.. Çok üzgünüm

gerçekten beğenmiyosunuz belki. bilemedim.

Merhaba arkadaşlar, size kafamı kurcalayan bir düşünceyi anlatmak istiyorum. Benim 4 yıllık bir ilişkim var 3 yılda sorun yok son 1 yılı baz alarak anlatıyorum. Ben yeni kız arkadaşlarla tanıştım okulda takılıyoruz falan sevgilimle resmimi görmek istediler gösterdim verdikleri tepki aynen şuydu: 'hııımm sevgilin bu mu ayy sen daha güzelsin be yanında çirkin kalmış' dediler. Ben o anda bozuldum bişey diyemedim ama sonra kin güttüm bunu söyledikleri için arkadaşlığımı bitirdim. Fakat bana büyük bi zarar verdiler bende bi şüphe oluştu. Gerçekten öyle miyiz diye sevgilimi incelemeye başladım zaman zaman ben daha güzelim dediğim oldu bunları onu yansıtmadım seslide düşünmedim ama sevgilim bazı zamanlar gözüme çirkin gelmeye başladı. İçimden keşke daha yakışıklı olsaydı falan dedim. Kendimi 2 yüzlü gibi hissetmeye başladım yanında iken gülüyorum eğleniyorum eve gidince bu düşünceler beynimi kemiriyor.
Fakat aramızda bir sorun yok çok iyi çok komik neşeli hayat dolu aşık bir insan bana çok değer veriyor mutluluğum için herşeyi yapıyor bende bu düşüncelerimden ötürü çok utandım onu haketmediğimi düşündüm. Ona eksik birşey yapmadım bende onu çok mutlu ettim, ediyorumda..Onu seviyorum eğer biten bişey varsa bu en fazla hayranlığımdır. Ansızın gelen bu berbat düşünceyi ben nasıl yeneceğim?

Onu gercekten sevmedigin izlenimi olustu bende

Evet yakisikli olmayabilir ama insanin sevdiginin her harwketi her hali en guzel gelir insana icinizde bi muhasebe yapon bence onu gercekten seviyormusunuz diye

Kim ne istiyorsa onu desin sevdikten sonra dünyanın en yakışıklısı olur gözünde. Sizin sevginiz azalmış yoksa böyle düşünmezdiniz yanında kalmanızda alışkanlıktan. Bana bu tarz düşünceler çok tehlikeli geliyor daha hoş biri çıkarsa beğenme olasılığınız yüksek

Onu gercekten sevmedigin izlenimi olustu bende

Evet yakisikli olmayabilir ama insanin sevdiginin her harwketi her hali en guzel gelir insana icinizde bi muhasebe yapon bence onu gercekten seviyormusunuz diye
Ben yanımdayken mutlu oluyorum geeçekten anlaşıyoruzda seviyorum ben onu alışkanlık olsa o kadar kahrını çekmezdim ki hayranlığım azaldı belki bilmiyorum neden böyle oldu

Ben yanımdayken mutlu oluyorum geeçekten anlaşıyoruzda seviyorum ben onu alışkanlık olsa o kadar kahrını çekmezdim ki hayranlığım azaldı belki bilmiyorum neden böyle oldu
Hayranliginiz disgoruntusuyle azaldiysa sahiden o sevgiyi sorgulayin derim

Cunku dusubsenize isterse cok yakisikli oldun yarın birgun yaslilikla o huzelligi elinden gidecek

Devamli bunu ornek vermek istemiyirum ana hani insanin kafasinda beyazatli ptens profili olur ya benimde kafamda vardi ve suan hoslandigim kisinin karakreristik bi kac ozelligi disinda (ki kendisinden hoslanmama neden olan seydir bu ozellikleri) fiziksel hoc bir ozelligi kafamdaki profille uyusmuyor baska insanda gorsem gozume batacak rahatsiz olacagim seyler onda gozume o kadar guzel geliyor

Demek istedigim o ki gercekten sevsen kafanda ben guzelim o cirkin kiyaslamasina girmezdin dusunsene belki Allah muhafa bi kaza gecirecek yuzunde kalici gorsel bi hasar olusacak o zaman fikrin ne olacak

Hani aliskanlik oldugunu dusunmuyorum seviyorum demissin ya sevmek baska asik olmak baska seyler

Bunlari seni kinamak icinde soylemiyorum sadece ilerde yapacagin bi hatayi onceden gormeni istiyorum

Güzellik ve yakışıklılık göreceli kavramlardır.

Sana güzel gelen bir başkasına çirkin gelebilir ya da tam tersi.

İlişkinde başka problemler olduğunu düşünüyorum böyle düşünmeni gerektirecek ya da senin bu adamdan gönlün geçmiş.

Çok bilenen bir hikayedir, Mecnun'a sormuşlar '' Sen bu Leyla için mi çöllere düştün'' diye . Mecnun cevap vermiş ''siz onu birde benim gözümle görün" Konuyu özetliyor sanırım. Seven kişi güzel, çirkin aramaz.

Aman çok yakışıklı olsa ne olacak??

:KK9:
çok yakışıklı erkekler bir bana mı itici geliyorlar ya,
şu ana kadar tanıştığım über yakışıklı erkeklerin tamamında saçma bir ego vardı, değişik bakışlar, saçını arkaya atmalar falan, ben çok gülüyorum bu yakışıklı erkeklere ya :KK70:

Ben kişiliği tam oturmamış elalemin 2 lafıyla şüpheye düşmüş bi insanım. Diğer tarafta 4 yıldır beraber olduğum huyunu suyunu bildiğim çok iyi anlaştığım eğlendiğim mutlu olduğumu düşündüğüm bi adam var. Sevgimi sorgulayanlar için söylüyorum. Diyelimki ben sadece hangimizin daha güzel olduğunu insanlardan duydum buna karar verdim. Sonuç olarak ben ondan daha güzelim diyebiliyorum artık bu düşünce için ayrılmak gerekiyor mu bu düşünceyi aşmam daha mantıklı değil mi bu ilişkimizin değil benim kişilik problemim belki ondan ayrılsam başkasıyla olsam yine aynı şeyleri düşüncem belki sorun onda yada ilişkimizde dğeil ki benim kişiliğimi düzeltmem oturtmam lazım diye düşünüyorum.

Nefret ederim o tarz insanlardan kendileri bulunmayan hint kumaşı ya zaten !!! :@ Edit: Can'ım yüreği yüreğine yakışıyorsa sevip seviliyorsan gerçekten aşıksan elindekinin değerini bil bırak konuşan konuştuğuyla kalsın güzellik kalıcı değil ;)

Herşeyin sadece dış görünüşten ibaret olmadığını düşünürseniz size yol gösterici olabilir.

Aynı olay eşimle benim başıma geldi arkadaşım birgün bana ''aa sen daha güzelsin inanmıyorum sana arkadaşın bu mu demişti'' hala kulaklarımda böyle bir gıcık söyledi işte bende evet seviyorum önemli olan ayrıca ruhu dedim.Ki bana görede dünyadaki en yakışıklı ADAM gibi ADAM .

Bu yüzden banane ondan, bundan, şundan, anı yaşayıp mutlu olmaya bakın....

onun arkadaşları da seni beğenmezse?
Çok haklısın. Ben düşündüğüm şeyi asla savunmuyorum. O an ortamda beni tanıyan tanımayan insanlar vardı tutupta orda 4 arkadaşımın birden leyla daha güzel demi kızlar vs diye dalga yapması beni etkiledi diye düşünüyorum. Ama bendede düşünce olarak kalmaması gerekirdi bende hata

Back
X