- 8 Haziran 2014
- 1.962
- 4.967
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sabah akşam yatıp kalkıp bunu düşünmüyorum ki bu yıl içinde böyle bi olay yaşadık benimde kafamda böyle bişey kaldı ama sorun şu ki yanında iken böyle düşüncem yok yansıttığımda yok yalnız kaldığımda ara sıra gelen bi histi tamamen kurtulmak içinde yardım almak istedim.bi senedir bunu düşüyosunuz nasıl hala berabersiniz. biraz tutarlı olun.
Ben sabah akşam yatıp kalkıp bunu düşünmüyorum ki bu yıl içinde böyle bi olay yaşadık benimde kafamda böyle bişey kaldı ama sorun şu ki yanında iken böyle düşüncem yok yansıttığımda yok yalnız kaldığımda ara sıra gelen bi histi tamamen kurtulmak içinde yardım almak istedim.
Arkadaşlarında dediği gibi seviyorum ve seviliyorum önemli olan ama benim kişiliğim oturmamış demek ki bi insanların sözüyle böyle düşüncelere kapıldım.. Çok üzgünüm
Merhaba arkadaşlar, size kafamı kurcalayan bir düşünceyi anlatmak istiyorum. Benim 4 yıllık bir ilişkim var 3 yılda sorun yok son 1 yılı baz alarak anlatıyorum. Ben yeni kız arkadaşlarla tanıştım okulda takılıyoruz falan sevgilimle resmimi görmek istediler gösterdim verdikleri tepki aynen şuydu: 'hııımm sevgilin bu mu ayy sen daha güzelsin be yanında çirkin kalmış' dediler. Ben o anda bozuldum bişey diyemedim ama sonra kin güttüm bunu söyledikleri için arkadaşlığımı bitirdim. Fakat bana büyük bi zarar verdiler bende bi şüphe oluştu. Gerçekten öyle miyiz diye sevgilimi incelemeye başladım zaman zaman ben daha güzelim dediğim oldu bunları onu yansıtmadım seslide düşünmedim ama sevgilim bazı zamanlar gözüme çirkin gelmeye başladı. İçimden keşke daha yakışıklı olsaydı falan dedim. Kendimi 2 yüzlü gibi hissetmeye başladım yanında iken gülüyorum eğleniyorum eve gidince bu düşünceler beynimi kemiriyor.
Fakat aramızda bir sorun yok çok iyi çok komik neşeli hayat dolu aşık bir insan bana çok değer veriyor mutluluğum için herşeyi yapıyor bende bu düşüncelerimden ötürü çok utandım onu haketmediğimi düşündüm. Ona eksik birşey yapmadım bende onu çok mutlu ettim, ediyorumda..Onu seviyorum eğer biten bişey varsa bu en fazla hayranlığımdır. Ansızın gelen bu berbat düşünceyi ben nasıl yeneceğim?
Begenmiyosan ayril canim21 yaşındayım
Ben yanımdayken mutlu oluyorum geeçekten anlaşıyoruzda seviyorum ben onu alışkanlık olsa o kadar kahrını çekmezdim ki hayranlığım azaldı belki bilmiyorum neden böyle olduOnu gercekten sevmedigin izlenimi olustu bende
Evet yakisikli olmayabilir ama insanin sevdiginin her harwketi her hali en guzel gelir insana icinizde bi muhasebe yapon bence onu gercekten seviyormusunuz diye
Hayranliginiz disgoruntusuyle azaldiysa sahiden o sevgiyi sorgulayin derimBen yanımdayken mutlu oluyorum geeçekten anlaşıyoruzda seviyorum ben onu alışkanlık olsa o kadar kahrını çekmezdim ki hayranlığım azaldı belki bilmiyorum neden böyle oldu
Aman çok yakışıklı olsa ne olacak??
Çok haklısın. Ben düşündüğüm şeyi asla savunmuyorum. O an ortamda beni tanıyan tanımayan insanlar vardı tutupta orda 4 arkadaşımın birden leyla daha güzel demi kızlar vs diye dalga yapması beni etkiledi diye düşünüyorum. Ama bendede düşünce olarak kalmaması gerekirdi bende hataonun arkadaşları da seni beğenmezse?