Hayır son 1 yıla yakındır böyle bi pis bi düşünce oluştu bende daha doğrusu o kızların aşağılamasından sonra..bu olay bir yıl önce mi oldu?
Bundan sonra bir daha kimsenin olumsuz yorum yapmasına asla müsade etmedim aksine ben bozdum karşımdakileri ama sorun benim içimde bi süredir bu düşüncenin olması..Milletin ağzına bakmayarak...
Hayır son 1 yıla yakındır böyle bi pis bi düşünce oluştu bende daha doğrusu o kızların aşağılamasından sonra..
şüphecilik her zaman olabilir de işte bunu senin beyninde bitirmen için seviğin insanı daha çok sevmen lazım. onun güzel özelliklerini bir kağıda yaz bakalım. dış görünüşünün eksikliğinin yerini tutacak mı... tutmaz herhalde.Bundan sonra bir daha kimsenin olumsuz yorum yapmasına asla müsade etmedim aksine ben bozdum karşımdakileri ama sorun benim içimde bi süredir bu düşüncenin olması..
Çok haklısın ben böyle bi insan değildim şuanda çok utanıyorum kendimden bu düşüncelerimden ötürü..Herşey dış görünüş mü sence ? sende başkalarına çirkin geliyor olmayasın. Güzellik görecelidir. Seni sevmiş adam 3 yıldır sende onu sevmişsin. Şimdi yanına yakıştırmamak neden ? Başkaların ağzına baka baka böyle şeyler hissedeceksen işin zor. Kimseyi umursama. Gülen gözler yetsin sana. Aşkla atan bir kalp yetsin. Gerisi fasa fiso...
Çok aşağılayıcı bi durum olurdu. Madem öyle ayrılsın gitsin derdim ben olsam. Bende bu aptal düşüncelerimden kurtulmak istiyorum zatenBelki sevgiliniz de oyle dusunuyordur? Sizin cirkin oldugunuzu ve onun yanina yakismadiginizi dusunuyordur! yanınızda guluyordur ama eve gidince hep dusunuyordur bu olayi?
Ne dersiniz! Nasil olurdu bi düşünün simdi bakalim?!
21 yaşındayımYas kac yavrum
Çok aşağılayıcı bi durum olurdu. Madem öyle ayrılsın gitsin derdim ben olsam. Bende bu aptal düşüncelerimden kurtulmak istiyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?