• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilime 2 gündür ulaşamıyorum, çok korkuyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ciddi iliskilerde, hat çekmeyen bir yere gideceği zaman, oncesinde bunun haberini vermez mi çiftler birbirine?
Lütfen artık yanıt vermeden önce önceki yazdıklarımı okuyun çünkü cevaplar orada. Daha girmeyeceğim buraya, konu da silinir ya da hesabım kapatılır. İyi geceler.

Lütfen artık yanıt vermeden önce önceki yazdıklarımı okuyun çünkü cevaplar orada. Daha girmeyeceğim buraya, konu da silinir ya da hesabım kapatılır. İyi geceler.
Sevgilin babasının yanına gidince telefon kullanması yasak mı, bu adam sana nasıl sahip çıkacak

Sevgilin babasının yanına gidince telefon kullanması yasak mı, bu adam sana nasıl sahip çıkacak
KÖYDE HAT ÇEKMİYOR KÖYDE HAT ÇEKMİYOR KÖYDE HAT ÇEKMİYOR KÖYDE HAT ÇEKMİYOR DAĞ BAŞINDA HAT ÇEKMİYOR KÖYDE HAT ÇEKMİYOR. Anladınız mı?

İnsanlara karşı asla böyle bir üslup takınmam.
Ahwhsh
images - 2021-08-22T213514.347.jpeg

Tahmin ettiğim gibi yoldaymış, köye gitmiş orada da hat çekmiyor tabii. Döndü şimdi. Sadece aniden çıkınca çok endişelenmiştim ama annesi eve gelince çıkmış o gece direk. Düzgünce sorduğunuz için teşekkürler. Kendileri ilişkim hakkında detay vermemişim (ki derdime yeterli tavsiye verebilmeleri için yeterli bilgiyi verdim fazlaca vermek gibi bir zorunluluğum yok ama illa yorum yapmak için yorum yapmaları gerektiğinden yetersiz gelmiş) diye bir taraflarından bin bir türlü şey uydurup bir de bunlar üstünden tanımadıkları birinin dedikodusunu yapmışlar ama hayatsızlıklarına veriyorum tamamen. Kendisiyle de aynı yaştayız. Aynı üniversitedeyiz. Tabii şu an farklı şehirlerdeyiz. Teşekkürler tekrar.
Köye gidiyorum, merak etme... Köye ışınlandıysa demek yazamamış bile. İnternet çeker, mesajlar ulaşırken bile yazamamış. Kıyamam yazııık.

Köye gidiyorum, merak etme... Köye ışınlandıysa demek yazamamış bile. İnternet çeker, mesajlar ulaşırken bile yazamamış. Kıyamam yazııık.
Aynnnnen hepimizin köyü, ev konumları aynıdır. Kesinlikle. Mesajların asla ulaştığı falan yoktu. Siz cidden kendinizi Allah sanıyorsunuz ya, böyle bir görgü duyusu olamaz.

Belki sıkıntıları var birden gitti ama sizin iki gününüzü mahvetti. Tamam burdakilere kızmışsınız ben ilk defa yazıyorum aklınızın bir köşesinde bu kişi beni yeterince umursamıyor düşüncesi geçmedi mi ? Bence bugün olmasa bile bir kaç gün sonra uzaktan ilişkinize bir bakin .. Umarım kötü tecrübeler yasamazsınız..

KÖYDE HAT ÇEKMİYOR KÖYDE HAT ÇEKMİYOR KÖYDE HAT ÇEKMİYOR KÖYDE HAT ÇEKMİYOR DAĞ BAŞINDA HAT ÇEKMİYOR KÖYDE HAT ÇEKMİYOR. Anladınız mı?
Sizle yazışırken 1 dk içinde mi köye uçtu. Gayet de sizi umursamamış eğer bahanesi gerçekse. En iyi ihtimalle düşünseniz bile bu çok kırıcı bir durum. Ama siz iyice yapışın sevdiceğinize yakın zamanda öğrenirsiniz böyle körü körüne güvenmemeyi.

Köyde çekmiyosa da çıkmadan telefon çekerken ben koye gidiyorum gelince konuşuruz demesi çokta zor değil. En azından seni bu kadar strese soktugu için tavrini koymalısın. Ayni durumlari bende yaşadım nenesinden aradigi koyundeki alakasiz bi insandan mesajla haber ettigi bile olmustu, o mesaj atinca zaten gördüğümde telefon elinde olmaz diye yanitlamiyodum, burada amac ayni sehirde olmadigin sevdigini merakta koymamak, diyelimki çeken hicbir telefon hicbir ulasim araci yok çıkmadan konusurken 2 saniye yazabilirdi. Herşeyi zit olarak algılama, bunlari bi düşün derim.

Aynnnnen hepimizin köyü, ev konumları aynıdır. Kesinlikle. Mesajların asla ulaştığı falan yoktu. Siz cidden kendinizi Allah sanıyorsunuz ya, böyle bir görgü duyusu olamaz.
Yav o son yazıştığınızda bile toplam 10 saniyede şu cümleyi yazabilirdi.
"Hayatım, köye gidiyorum, çekmeyebilir, merak etme."
Şu cümle sizi iki gün boyunca merak etmekten kurtarırdı.
Şunu bile yapmamış olması problem diyor insanlar. Azıcık dikkatli okuyun ya. :olamaz:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back