- 5 Nisan 2012
- 7.006
- 14.210
- 498
Valla bu üslupla erkek arkadaşın haklı olarak toz olmuş.Yok, şizofrensin sadece.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla bu üslupla erkek arkadaşın haklı olarak toz olmuş.Yok, şizofrensin sadece.
Lütfen artık yanıt vermeden önce önceki yazdıklarımı okuyun çünkü cevaplar orada. Daha girmeyeceğim buraya, konu da silinir ya da hesabım kapatılır. İyi geceler.Ciddi iliskilerde, hat çekmeyen bir yere gideceği zaman, oncesinde bunun haberini vermez mi çiftler birbirine?
İnsanlara karşı asla böyle bir üslup takınmam.Valla bu üslupla erkek arkadaşın haklı olarak toz olmuş.
Sevgilin babasının yanına gidince telefon kullanması yasak mı, bu adam sana nasıl sahip çıkacakLütfen artık yanıt vermeden önce önceki yazdıklarımı okuyun çünkü cevaplar orada. Daha girmeyeceğim buraya, konu da silinir ya da hesabım kapatılır. İyi geceler.
KÖYDE HAT ÇEKMİYOR KÖYDE HAT ÇEKMİYOR KÖYDE HAT ÇEKMİYOR KÖYDE HAT ÇEKMİYOR DAĞ BAŞINDA HAT ÇEKMİYOR KÖYDE HAT ÇEKMİYOR. Anladınız mı?Sevgilin babasının yanına gidince telefon kullanması yasak mı, bu adam sana nasıl sahip çıkacak
Ahwhshİnsanlara karşı asla böyle bir üslup takınmam.
Köye gidiyorum, merak etme... Köye ışınlandıysa demek yazamamış bile. İnternet çeker, mesajlar ulaşırken bile yazamamış. Kıyamam yazııık.Tahmin ettiğim gibi yoldaymış, köye gitmiş orada da hat çekmiyor tabii. Döndü şimdi. Sadece aniden çıkınca çok endişelenmiştim ama annesi eve gelince çıkmış o gece direk. Düzgünce sorduğunuz için teşekkürler. Kendileri ilişkim hakkında detay vermemişim (ki derdime yeterli tavsiye verebilmeleri için yeterli bilgiyi verdim fazlaca vermek gibi bir zorunluluğum yok ama illa yorum yapmak için yorum yapmaları gerektiğinden yetersiz gelmiş) diye bir taraflarından bin bir türlü şey uydurup bir de bunlar üstünden tanımadıkları birinin dedikodusunu yapmışlar ama hayatsızlıklarına veriyorum tamamen. Kendisiyle de aynı yaştayız. Aynı üniversitedeyiz. Tabii şu an farklı şehirlerdeyiz. Teşekkürler tekrar.
Büyük harf yasakKÖYDE HAT ÇEKMİYOR KÖYDE HAT ÇEKMİYOR KÖYDE HAT ÇEKMİYOR KÖYDE HAT ÇEKMİYOR DAĞ BAŞINDA HAT ÇEKMİYOR KÖYDE HAT ÇEKMİYOR. Anladınız mı?
İroni :/
He ya bendeki cahilliğe bak, ışınla gitti ellamKöye gidiyorum, merak etme... Köye ışınlandıysa demek yazamamış bile. İnternet çeker, mesajlar ulaşırken bile yazamamış. Kıyamam yazııık.
Ablacim sen çok cocuksun ya. Insallah biraz buyursun yakin zamandaİroni :/
Aynnnnen hepimizin köyü, ev konumları aynıdır. Kesinlikle. Mesajların asla ulaştığı falan yoktu. Siz cidden kendinizi Allah sanıyorsunuz ya, böyle bir görgü duyusu olamaz.Köye gidiyorum, merak etme... Köye ışınlandıysa demek yazamamış bile. İnternet çeker, mesajlar ulaşırken bile yazamamış. Kıyamam yazııık.
Biz insan değil miyiz?İnsanlara karşı asla böyle bir üslup takınmam.
İbrahim Tatlıses'e bağlayasım geldiBiz insan değil miyiz?
Sizle yazışırken 1 dk içinde mi köye uçtu. Gayet de sizi umursamamış eğer bahanesi gerçekse. En iyi ihtimalle düşünseniz bile bu çok kırıcı bir durum. Ama siz iyice yapışın sevdiceğinize yakın zamanda öğrenirsiniz böyle körü körüne güvenmemeyi.KÖYDE HAT ÇEKMİYOR KÖYDE HAT ÇEKMİYOR KÖYDE HAT ÇEKMİYOR KÖYDE HAT ÇEKMİYOR DAĞ BAŞINDA HAT ÇEKMİYOR KÖYDE HAT ÇEKMİYOR. Anladınız mı?
Yav o son yazıştığınızda bile toplam 10 saniyede şu cümleyi yazabilirdi.Aynnnnen hepimizin köyü, ev konumları aynıdır. Kesinlikle. Mesajların asla ulaştığı falan yoktu. Siz cidden kendinizi Allah sanıyorsunuz ya, böyle bir görgü duyusu olamaz.