• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilime 2 gündür ulaşamıyorum, çok korkuyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar bilmediğniz konular hakkında yorum yapmayın artık. Bi insan köye gitmeye niyet edince o an tlfnu çekmez bakın köye gidince değil köye gideceği belli olsun hazırlanırken yolda faln hep şebeke kesiktir
Hayır gideceği aklına düştüğü an kesiliyor bilmiyorsun pufff. 🙄

"İnterneti açıktı, whatsapptan mesajlarım iletiliyordu" bunu da nenem yazmadı. Siz dediniz.
Evet doğru. Hani yoldayken internetin alacalı olduğu yerlerden geç de olsa mesajları ileti olarak alırız fakat biz geri dönüş yaptığımızda gönderilmez ya. Zaten daha sonra tamamen tek tık oldu. Ayrıca aradığımda da bir süre beklettikten sonra ulaşılamıyor uyarısınu duydum. Bu da zaten hat kesintisi anlamına geliyor. Neyse ben bi çocuğum ve burada cevap verdikçe kendimi cazgır büyümüş insanlar gibi hissediyorum. Gerçekten o ruhu herkese yansıtıyorsunuz tebrik ederim.

Evet doğru. Hani yoldayken internetin alacalı olduğu yerlerden geç de olsa mesajları ileti olarak alırız fakat biz geri dönüş yaptığımızda gönderilmez ya. Zaten daha sonra tamamen tek tık oldu. Ayrıca aradığımda da bir süre beklettikten sonra ulaşılamıyor uyarısınu duydum. Bu da zaten hat kesintisi anlamına geliyor. Neyse ben bi çocuğum ve burada cevap verdikçe kendimi cazgır büyümüş insanlar gibi hissediyorum. Gerçekten o ruhu herkese yansıtıyorsunuz tebrik ederim.
Madem çocuğun şartları böyleymiş niye merak ettin, zaten rutinde olan şeylermiş.

Madem çocuğun şartları böyleymiş niye merak ettin, zaten rutinde olan şeylermiş.
Rutin? Her gün köye gitmiyor ve 2 senedir bu habersizlik durumunu ilk kez yaşadık. Geldiğinde konuştuk işte durumu. Öncesinde merak ettim işte anlamak çok mu zor..........

Yahu biz diyoruz Ankara...

Ayakkabısını giyerken bile yazabilirdi, sesli mesaj atabilirdi, iki saniye arayıp söyleyebilirdi. Böyle bir akıl tutulması yok
Yahu yazamadı işte onun sebebini de ben biliyorum siz kimsiniz bir gidin işinize ya.

Çok alakasız ama bir arkadaşımın sevgilisi de böyle ortadan kaybolmuştu. Kız ortalığı ayağa kaldırdı nerede , geri dönn tülay gibisinden. Sonra bir baktı ki çocuk evlenmiş 😬 Sonu kötü bitti kabul ediyorum. İnşallah size böyle bir şey olmaz.

Rutin? Her gün köye gitmiyor ve 2 senedir bu habersizlik durumunu ilk kez yaşadık. Geldiğinde konuştuk işte durumu. Öncesinde merak ettim işte anlamak çok mu zor..........
Son sorum hani telefon çekmiyor ya köyden nasıl aradılar da gitti bu sevgili. Hani ani haber geldi ya. Duman mı güvercin mi

Çok alakasız ama bir arkadaşımın sevgilisi de böyle ortadan kaybolmuştu. Kız ortalığı ayağa kaldırdı nerede , geri dönn tülay gibisinden. Sonra bir baktı ki çocuk evlenmiş 😬 Sonu kötü bitti kabul ediyorum. İnşallah size böyle bir şey olmaz.
Okusanız olmadığını anlayacaksınız da işte.. Okumak problem, okuduğunu anlamak daha da problem.

Merhaba. Sevgilimle en son cuma gecesi gayet güzel sohbet ederken benim 1 dakikalığına çıkmam gerekti. Sonra hemen dönüş yaptım. Ben çıkınca o da çıkmıștı Whatsapp'tan. Çıkış o çıkıș. Hiçbir şekilde iki gündür kendisinden cevap alamıyorum. Çok aradım her seferinde aradığınız kişiye ulaşılamıyor dedi. İnterneti açıktı, whatsapptan mesajlarım iletiliyordu ama bu sabah telefonu tamamen kapanmıș olacak ki mesajlar da iletilmiyor. Hem whatsapp üzerinden hem de numarası üzerinden defalarca aradım. İlişkimiz yeni değil, ilerlemiş ve ciddi bir ilișki. Hiç durmadan olmasa da günün her saati konuşuyoruz. Șu an farklı şehirlerdeyiz ve sosyal medya kullanmıyoruz. Bu yüzden kendisine başka türlü nasıl ulaşacağımı bilmiyorum ve çok korkuyorum. Elinde olan bir şey olsaydı yazacağına eminim. Bu da beni daha fazla endişelendiriyor. Annesi de köyde, evde yalnız başına. Annesi döndüğünde o da köye, babasının yanına gidecekti. Acaba köye gitti de hat ve internet mi çekmiyor diye düşünüyorum ama gidecek olsa neden bana söylemesin. Köyden dönüște de benim yanıma uğrayacaktı. Gerçekten ne düşüneceğimi șaşırdım. Elim kolum bağlı ve hiçbir şey yapamıyorum.
2 nedeni olabilir
1.ilişkiyi sonlandırmanın bir yolu olabilir ciddi bir ilişki olduğu için söylemeye cesareti yoktur,bu şekilde sizin bunu kabullenmenizi sağlamak istemiş olabilir,telefonunda int açık olup aramanız ulaşmadıysa aramanızı engellemiştir.başka numaradan aramayı yazmayı,online oldugunu görmeye çalıstınızmı
2.morali bozuktur yalnız kalmak istiyordur.
Bişe olduğu ihtımalı bıraz uzak geldi kusura bakmayın umarım kavusursunz sevdıcegınıze

Sizi tatmin ediyorsa bu sebep neden hala bizi ikna etmeye çalışıyorsunuz?
Çünkü inkar mekanizması çalışıyor. :) O da farkında uygunsuzluğun aslında.
Nasıl bir acil durum ki adam kapıdan çıkarken üç saniyede o dandik whatsapp mesajını atamıyor ya?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back