- 31 Temmuz 2017
- 1.012
- 1.200
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevgilisini aramaya çıkan yesiltuySevgilisini aramaya çıktı herhal.
Askim benim cok acil koye gitmem gerekiyor cumlesinin ses kaydi bes sn.Çünkü inkar mekanizması çalışıyor. :) O da farkında uygunsuzluğun aslında.
Nasıl bir acil durum ki adam kapıdan çıkarken üç saniyede o dandik whatsapp mesajını atamıyor ya?
Sen dedin ya balık hafızalı kardeşim mesajlar gidiyordu diye. Ben neticemden uydurmadım ya.Aynnnnen hepimizin köyü, ev konumları aynıdır. Kesinlikle. Mesajların asla ulaştığı falan yoktu. Siz cidden kendinizi Allah sanıyorsunuz ya, böyle bir görgü duyusu olamaz.
Şebeke çekmemeyi anlarım. Ancak ben kvlere gidince çekmediği için klüpteki arkadaşlara bile 2 gün aktif olmayacağım köydeyim diyorum. Kızlar kıymetimi bilin vallaAskim benim cok acil koye gitmem gerekiyor cumlesinin ses kaydi bes sn.
Evden cikip arabaya yururken bile gönderilebilir.
Ama o kadar acil cikmis ki iste biz anlamiyoruz tamam mi!!!
Cok yüklenmeyin kiza ya, insan inanmak isteyince her turlu bahaneye sarılıyor.
Yollarda bir çekiyor bir çekmiyormuş.yollara kadar biliyor ama tek ulaşacağı kimse yokSen dedin ya balık hafızalı kardeşim mesajlar gidiyordu diye. Ben neticemden uydurmadım ya.
Ah ah keşke şu gençler geçtiğimiz yollardan geçmekte ısrar etmek yerine tecrübelerden faydalansalar...Askim benim cok acil koye gitmem gerekiyor cumlesinin ses kaydi bes sn.
Yani, biri sizinle yeterince ilgilenmiyorsa, ilgi gösterdiği başka birisi var demektir derler Lyanna.Askim benim cok acil koye gitmem gerekiyor cumlesinin ses kaydi bes sn.
Hacı köylerde telefon çekiyor internet çekmiyor. Öyle bir köy kalmadı yani.Rutin? Her gün köye gitmiyor ve 2 senedir bu habersizlik durumunu ilk kez yaşadık. Geldiğinde konuştuk işte durumu. Öncesinde merak ettim işte anlamak çok mu zor..........
Askim benim cok acil koye gitmem gerekiyor cumlesinin ses kaydi bes sn.
Pardon konuya dahil oldum da siz çok iyimsersiniz. Ya çetten bulmuştur ya da hani şu baba radyo falan kanalları oluyor ya oraya numara bırakıyorlar , oradan bulmuştur. Çünkü ancak bu kadar kısıtlı bilgi oradan tanışılan kişiyle olur.Ah ah keşke şu gençler geçtiğimiz yollardan geçmekte ısrar etmek yerine tecrübelerden faydalansalar...
Telefon tabii ki cekmeyebilir. Bu zaten normal.Şebeke çekmemeyi anlarım. Ancak ben kvlere gidince çekmediği için klüpteki arkadaşlara bile 2 gün aktif olmayacağım köydeyim diyorum. Kızlar kıymetimi bilin valla
Bir sevgili kolay bulunmuyor taam mı... Nikahı basana kadar yapışacak nikahı bastıktan sonra “kocam beni aldattı” diye konu açmak için yeni üyelik alacakAskim benim cok acil koye gitmem gerekiyor cumlesinin ses kaydi bes sn.
Parlak siyah damatlığını da giymiştir yüksek ihtimalle… hani şu naylon gibi olanlardan …Hacı köylerde telefon çekiyor internet çekmiyor. Öyle bir köy kalmadı yani.
Bence o sürede kız istemeye gittiler. Tekrar ulaşmadığınızda büyük ihtimalle nişan yapıyor olacak
Ama özünde iyi biri diye de yazar mı sizce ?Bir sevgili kolay bulunmuyor taam mı... Nikahı basana kadar yapışacak nikahı bastıktan sonra “kocam beni aldattı” diye konu açmak için yeni üyelik alacak
Aynı okuldanlarmış ama ne fark eder araya mesafe koyduktan sonraPardon konuya dahil oldum da siz çok iyimsersiniz. Ya çetten bulmuştur ya da hani şu baba radyo falan kanalları oluyor ya oraya numara bırakıyorlar , oradan bulmuştur. Çünkü ancak bu kadar kısıtlı bilgi oradan tanışılan kişiyle olur.
Lyanna köylerde telefon çekiyor hatta yaylalarda bile çekiyor, çekmeyen yerde internet çekiyor. Daha bir ay önce köy köy gezdim test ettim onayladımTelefon tabii ki cekmeyebilir. Bu zaten normal.
Ama iki gun ulasilamayacak bir yere giderken eve meteor falan dusmedigi surece bes snlik bir mesaj atılabilir. Hadi salonda evden cikmaya hazir full giyimli oturuyor, haber geldigi an evden fırladı diyelim. Evden arabaya gidene kadar insan yazabilir. Bunun dunyanin en acil haberini almakla alakası yok. Ha en fazla haber vermek aklina gelmedigi icin vermez, o da ciddi iliskiye ne kadar yakisir tartisilir.