• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimden özür dilemeli miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ama ben algimin bu olduğunu belli etmiştim. Daha fotoğraf gonderilince kızdım. Kasıtlı olmadığını söyleyince konu kapanmıştı. iki üç kez cinsel imasina kızdım. Mesela bir keresinde neredesin demiştim. Koynundayim demişti yine kizmistim ki resmi buna rağmen konduramadim. Yanlış anlamışım dedim.
Kızabilirsiniz bunda sorun yok. Ama kızdığımız her insana hakaret etmiyoruz. Rahatsız olduysanız, size uymuyorsa ayrılırsınız. Adamın ayrılmasını bekleyip sonra hakarete başvuramazsınız.

Sorun şu aslında. Bana ilişkinin başlarında saygılı davraniyordu.boyle bir talebi yoktu. Ne olduysa son iki hafta civiklasmaya, ciddiye almamaya ve kizmama rağmen üst üste cinsel imalarda bulunması. Birden cinsel organının resmini atmaya kalkması. Pijama var ama aleni belli. Ne oldu da ciddi düşünülecek kızdan kullanacak kız moduna aldı diye çıldırdım. En başında böyle olsa terk ederdim zaten. 5 aydır beraberiz, alıştım bağlandım. Niyetini belli etmek için bu kadar beklemesi canımı sıktı. Samimi bulmuyorum
cinsellik yaşayanlar kullanılacak kızlar mı
o zaman erkekler de öyle
terbiyesizsiniz

cinsellik yaşayanlar kullanılacak kızlar mı
o zaman erkekler de öyle
terbiyesizsiniz
Sizsiniz o .kuyruk acınız var galiba. Cinsellik doğaldır ,cinsellik de yasanabilir ama istemeyen birine ısrarla yaklaşma çabası kullanmaya kalkmaktır bana göre. Beynin yoksa fikrin de olmasın.

Temizlik şirketinden boş ev temizliği için gelmişti. Ondan çok etkilendim. Efendi gorunumluydu. Atanamamış matematik öğretmeni normalde.Namaz için seccade istemişti. Hem yakışıklı, hem dindar, hem de ailesine yuk olmamak icin atanincaya kadar ne is olsa yapiyor daha ne olsundu. Sizi iki hafta sonra cam temizligi icin çağıracagim ama şirkete komisyon gitmesin, numaranizi alayım diye bahaneyle numara aldim. Tabi ki cagirmadim ama iki ay boyunca her paylaşımımi beğendi. 2 ay sonra watssap hikayeme güzel yer diye mesaj attı. Sohbet ilerledi.

Bana açıldı. 5 aydır konuşuyorduk. Birden işi cinsellige dökmeye başladı. Mesela cinsel organının belli olduğu bir pijamayla çektirdiği resmi attı. Kötü düşünmemeye çalıştım. Yine de emin olmak için sordum , ben kadin değilim dümdüz bir bölgem olamaz degil mi diye tepki gösterdi. Belli olduğunu farketmemistir dedim. Sonra evine çağırınca, sevdiğimle yakın olmadığım ilişki beni strese sokar, gelmezsen arkadaş kalalım demesiyle dank etti. O zaman aslında o resmin bilinçli atıldığını anladım.

Sen ancak evimin tuvaletini yıkamaya layıksın dedim. Evimi temizletmeye ve tuvaletimi yıkatmaya ihtiyaç duyarsam seni ararım , lağım fareleri tuvalete layıktır dedim.

Ben şerefli bir iş yapıyorum ,işimi aşağılamaya hakkın yok dedidedi numaramı sildi. Özür dilemeli miyim?
Yani adamın amacı da doğru değil ama sizin bu şekilde aşağılamanız çok kötü ve aşırı incitici olmuş.

Bir kere adamın yaptığı yanlış ama sizin ona ettiğiniz sözler bence daha yanlış. Ben böyle bir ilişki istemiyorum diyip hayır derdin her yerden engellersin. Atanamamış ve temizlik işinde çalışan bir insanı işiyle aşağılamak olmamış. Özür dileme yine de konuyu uzatmamak için ama talihsiz bir olay olmuş.

Yani adamın amacı da doğru değil ama sizin bu şekilde aşağılamanız çok kötü ve aşırı incitici olmuş.
incitmek istedim. Çünkü daha önce mesafeli ve saygiliydi. Birden sadece cinsellik yaşanacak kız kategorisine koyması, kızmama rağmen buna devam etmesi beni çok kırdı. Çünkü beş ay boyunca bağlandım sevdim. Elbette hayal kurdum. Son iki hafta tavrı, saygısı, yaklaşımı değişti. Kendimi çok kötü hissettim, suçladım. Nerde hata yaptım da bunu layık görmeye başladı diye

Senin tescillenmene gerek yok. Dümdüz, kuyruk acılı bir terbiyesizsin
Siz hakaret etmeden kendinizi ifade edemiyor musunuz? En ufak hoşunuza gitmeyen durumda hakarete başvuruyorsunuz gibi görünüyor. Bu temizlik işi yapmaktan daha alçaltıcı bir durum bence. Söyleyecek sözü olmayan insanlar hakarete başvurur.

Daha ilişkinin başında ben ilişkimi temiz tutmak istiyorum demiştim. Tavrimi biliyordu. Attığı fotoğraf için kizmistim . Üstelik ben asilmadim. Numara aldım. Temizlik için numarasını alan ilk kişi de ben değilimdir. Açık bir zarf vermedim ki. Hiç iletişime geçmedim kendisi yazdı.
Sadece ısrarla sınır çizmeme rağmen yok sayılmak kalbimi kırdı
Gayet asılmışsın, temizlik şirketini aramak varken adama bildiğin iş atmışsın

Temizlik şirketinden boş ev temizliği için gelmişti. Ondan çok etkilendim. Efendi gorunumluydu. Atanamamış matematik öğretmeni normalde.Namaz için seccade istemişti. Hem yakışıklı, hem dindar, hem de ailesine yuk olmamak icin atanincaya kadar ne is olsa yapiyor daha ne olsundu. Sizi iki hafta sonra cam temizligi icin çağıracagim ama şirkete komisyon gitmesin, numaranizi alayım diye bahaneyle numara aldim. Tabi ki cagirmadim ama iki ay boyunca her paylaşımımi beğendi. 2 ay sonra watssap hikayeme güzel yer diye mesaj attı. Sohbet ilerledi.

Bana açıldı. 5 aydır konuşuyorduk. Birden işi cinsellige dökmeye başladı. Mesela cinsel organının belli olduğu bir pijamayla çektirdiği resmi attı. Kötü düşünmemeye çalıştım. Yine de emin olmak için sordum , ben kadin değilim dümdüz bir bölgem olamaz degil mi diye tepki gösterdi. Belli olduğunu farketmemistir dedim. Sonra evine çağırınca, sevdiğimle yakın olmadığım ilişki beni strese sokar, gelmezsen arkadaş kalalım demesiyle dank etti. O zaman aslında o resmin bilinçli atıldığını anladım.

Sen ancak evimin tuvaletini yıkamaya layıksın dedim. Evimi temizletmeye ve tuvaletimi yıkatmaya ihtiyaç duyarsam seni ararım , lağım fareleri tuvalete layıktır dedim.

Ben şerefli bir iş yapıyorum ,işimi aşağılamaya hakkın yok dedidedi numaramı sildi. Özür dilemeli miyim?
İnsan gibi ayrilamadin mi ? Bu nasıl bir terbiyesiz üsluptur. Onun ilişki anlayışında cinsel temas vardır sende yoktur!

Bence yaptığınız terbiyesizligin dik alası . İnsanlar cinsel ilişki yaşamak istedikleri ilişki tercih edebilirler gayet açık konuşmuş . Siz kendinize lağım faresi layık görüyorsunuz herhalde adam öyle değilmiş numaranızı silmiş. İnsanların ne olacagi belli olmaz bu arada hep diyorum bir gün zorunda kalırsam gider temizlerim diye. İçinizdeki kiri kusmussunuz.

Sizsiniz o .kuyruk acınız var galiba. Cinsellik doğaldır ,cinsellik de yasanabilir ama istemeyen birine ısrarla yaklaşma çabası kullanmaya kalkmaktır bana göre. Beynin yoksa fikrin de olmasın.
Adam sizi çatır çatır terk etmiş kuyruk acısı olan sizsiniz cildirmissiniz resmen terk edilince . 🤣

5 ayda birden fazla kez sınırlarınızı ihlal ettiyse ben buna gelemem deyip bitirseydiniz daha şık olurdu.
Fotoğraf attığında mesela direkt mevzuyu anlayıp hoşçakal diyecektiniz.
Şimdi fare falan diyerek terk edilmeniz hoş olmamış açıkçası.
Neyse artık olan olmuş, daha fazla bir şey yapmazdım ben olsam. Olduğu gibi bırakırdım.

Bence yaptığınız terbiyesizligin dik alası . İnsanlar cinsel ilişki yaşamak istedikleri ilişki tercih edebilirler gayet açık konuşmuş . Siz kendinize lağım faresi layık görüyorsunuz herhalde adam öyle değilmiş numaranızı silmiş. İnsanların ne olacagi belli olmaz bu arada hep diyorum bir gün zorunda kalırsam gider temizlerim diye. İçinizdeki kiri kusmussunuz.
O senin lağım fareligin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back