Başka işin yok muSiz hakaret etmeden kendinizi ifade edemiyor musunuz? En ufak hoşunuza gitmeyen durumda hakarete başvuruyorsunuz gibi görünüyor. Bu temizlik işi yapmaktan daha alçaltıcı bir durum bence. Söyleyecek sözü olmayan insanlar hakarete başvurur.
O klavye terbiyesizliğine dikkat et de birisinden dava celbini alma anonim zannetme kendini. Terbiyesizlikten başka kendini ifade etmeyi bilmemenden kimin ne olduğu anlaşılıyor zaten. Adam çok iyi yapmış terk etmekleO senin lağım fareligin
Hayır terk eden benim. Ha edepsizlik edip terk etme noktasına getiren oydu. Aynı senin gibi ebleh demek ki. Heralde fazlaca cinsellik yaşayıp laçka olmuşsunuz ki bu teklife hakaretle karşılık vermek anormal geliyor sizeAdam sizi çatır çatır terk etmiş kuyruk acısı olan sizsiniz cildirmissiniz resmen terk edilince .
Sen ancak evimin tuvaletini yıkamaya layıksın dedim. Evimi temizletmeye ve tuvaletimi yıkatmaya ihtiyaç duyarsam seni ararım , lağım fareleri tuvalete layıktır dedim.
Ne oldu da ciddi düşünülecek kızdan kullanacak kız moduna aldı diye çıldırdım.
Nerde hata yaptım da bunu layık görmeye başladı diye
Ay siz çok terbiyesiz birisiniz. Ayrıca ciddi üslûp sorununuz var.Birden sadece cinsellik yaşanacak kız kategorisine koyması,
Edepsizlik edene hak ettiği cevap verilir. Sen terbiyesizlik yapıp üstüne bir de dava celbi mi gonderebilecegini sanıyorsunO klavye terbiyesizliğine dikkat et de birisinden dava celbini alma anonim zannetme kendini. Terbiyesizlikten başka kendini ifade etmeyi bilmemenden kimin ne olduğu anlaşılıyor zaten. Adam çok iyi yapmış terk etmekle
Görürsün sonra zırlamayı iyi biliyosunuz hakimin önündeEdepsizlik edene hak ettiği cevap verilir. Sen terbiyesizlik yapıp üstüne bir de dava celbi mi gonderebilecegini sanıyorsun
Yolgecen hanlari alınmış. Cinsellik yaşarsınız, o Sizi bağlar yaranizsa bilemem gocunmayin. isteyen yaşasın dedim ben cinsellik yaşamak kotu değil, istemeyenden istemek kötü. Beyin yetmezliği yaşıyorsun ki anlamamışsın bileAy siz çok terbiyesiz birisiniz. Ayrıca ciddi üslûp sorununuz var.
Evlilik öncesi cinsel birliktelik yaşamak insanın kendi tercihidir, kimseyi ilgilendirmez, sizi kimse bu konuda eleştirmiyor zaten. Hatta her iki tarafın da birbirinin beklentilerine saygı gösterip, uyuşmuyorsanız usülünce yollarınızı ayırmanızın en doğrusu olduğunu söylüyor.
Ancak siz dilinin kemiği olmayan ve haddini bilmeyen birisiniz.
Kendinizi hakaret etmeden ifade edemiyorsunuz bile.
Sevgilisiyle cinsellik yaşayan kadınlar için düşündüğünüz ve kullandığınız kelimeler de ayrıca berbat.
Bence ilişki, hayat görüşü vb hepsinden bağımsız olarak toksik birisiniz.
Bu şekilde devam ederseniz sosyal hayatınızda da, özel hayatınızda da yalnız kalırsınız. Kimse sizin bu tavırlarınızı çekmek zorunda değil. Tercih sizin.
Seni ben bir zirlatirim. Yaran ne senin..temizlikçi olmak mı yoksa cinsellik mi doğru söyleGörürsün sonra zırlamayı iyi biliyosunuz hakimin önünde
Herkesle böyle abur supur konuşuyorsunuz ama birgün savcılıkta alıverirsiniz soluğu. İstemiyorsanız normal insanlar gibi ayrılırsınız, kimseye hakaret etmeye hakkınız yok.Senin tescillenmene gerek yok. Dümdüz, kuyruk acılı bir terbiyesizsin
O senin lağım fareligin
O senin edepsizliğin
Başka işin yok mu
ovvvvAynı senin gibi ebleh demek ki.
Sırf üyeye yazmış olduğunuz şu cümlelerle bile dava edilebilirsiniz. Bilmiyorsunuz sanırım ama bu şekilde hakaret edip de dava edilenler oldu bu sitede ve başka sosyal mecralarda.Seni ben bir zirlatirim. Yaran ne senin..temizlikçi olmak mı yoksa cinsellik mi doğru söyle
Kesinlikle belli ki her yerde bu kişi aynı zaten açtığı konu bile bu, kendi ağzıyla da itiraf etmiş hakaretleriniSırf üyeye yazmış olduğunuz şu cümlelerle bile dava edilebilirsiniz. Bilmiyorsunuz sanırım ama bu şekilde hakaret edip de dava edilenler oldu bu sitede ve başka sosyal mecralarda.
sonra yalvarıyorlar ama ailem eşim duyacak tazminat ödemek zorunda kalıcam diyeSırf üyeye yazmış olduğunuz şu cümlelerle bile dava edilebilirsiniz. Bilmiyorsunuz sanırım ama bu şekilde hakaret edip de dava edilenler oldu bu sitede ve başka sosyal mecralarda.
yaaaAdam namaz kılan dindar biriyse nasıl cinsellik yaşamak istiyior ki anlamadım.anlattıklarınızda uyumsuzluk var.
Doğru söylüyor dindarsa zina yapmak istememesi lazım. Her namaz kılan başörtü takan dindar değil demekki.Sonradan da zinakarsın evime girdin çıktın diyip kızı bırakır belki de. Çok dindar ya.yaaa
gerçekten mi
Ne olur al, ne olurBuraya konu açarak hata yaptım. Sizi ve değersiz fikirlerinizi dikkate almıyorum, okumayacagim. Boşuna kendi kendinize debelenip hasta ruhlu hayatsizlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?