Sevgilimden özür dilemeli miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adam sizi çatır çatır terk etmiş kuyruk acısı olan sizsiniz cildirmissiniz resmen terk edilince .
Hayır terk eden benim. Ha edepsizlik edip terk etme noktasına getiren oydu. Aynı senin gibi ebleh demek ki. Heralde fazlaca cinsellik yaşayıp laçka olmuşsunuz ki bu teklife hakaretle karşılık vermek anormal geliyor size

Sen ancak evimin tuvaletini yıkamaya layıksın dedim. Evimi temizletmeye ve tuvaletimi yıkatmaya ihtiyaç duyarsam seni ararım , lağım fareleri tuvalete layıktır dedim.
Ne oldu da ciddi düşünülecek kızdan kullanacak kız moduna aldı diye çıldırdım.
Nerde hata yaptım da bunu layık görmeye başladı diye
Birden sadece cinsellik yaşanacak kız kategorisine koyması,
Ay siz çok terbiyesiz birisiniz. Ayrıca ciddi üslûp sorununuz var.

Evlilik öncesi cinsel birliktelik yaşamak insanın kendi tercihidir, kimseyi ilgilendirmez, sizi kimse bu konuda eleştirmiyor zaten. Hatta her iki tarafın da birbirinin beklentilerine saygı gösterip, uyuşmuyorsanız usülünce yollarınızı ayırmanızın en doğrusu olduğunu söylüyor.

Ancak siz dilinin kemiği olmayan ve haddini bilmeyen birisiniz.

Kendinizi hakaret etmeden ifade edemiyorsunuz bile.

Sevgilisiyle cinsellik yaşayan kadınlar için düşündüğünüz ve kullandığınız kelimeler de ayrıca berbat.

Bence ilişki, hayat görüşü vb hepsinden bağımsız olarak toksik birisiniz.

Bu şekilde devam ederseniz sosyal hayatınızda da, özel hayatınızda da yalnız kalırsınız. Kimse sizin bu tavırlarınızı çekmek zorunda değil. Tercih sizin.

O klavye terbiyesizliğine dikkat et de birisinden dava celbini alma anonim zannetme kendini. Terbiyesizlikten başka kendini ifade etmeyi bilmemenden kimin ne olduğu anlaşılıyor zaten. Adam çok iyi yapmış terk etmekle
Edepsizlik edene hak ettiği cevap verilir. Sen terbiyesizlik yapıp üstüne bir de dava celbi mi gonderebilecegini sanıyorsun

Yolgecen hanlari alınmış. Cinsellik yaşarsınız, o Sizi bağlar yaranizsa bilemem gocunmayin. isteyen yaşasın dedim ben cinsellik yaşamak kotu değil, istemeyenden istemek kötü. Beyin yetmezliği yaşıyorsun ki anlamamışsın bile

Birbirinize uygun değilsiniz. Cinsellik yaşamak istemediğini bildiği halde ısrar etmesini kabul etme. Kendine uygun bir sevgili bulsun. Cinsellik yaşamak istemiyorsan da evine falan gitme. Bence bırak bu çocuğu. Kendini uyanık sanıyor. Belaltı imalarını anlamışsın zaten.

Sen de ağır konuşmuşsun.

O senin lağım fareligin

O senin edepsizliğin

Başka işin yok mu

Aynı senin gibi ebleh demek ki.
ovvvv
kötü bir haberim var
ömrün boyunca kullanılıp atılacak bir kız olarak kalacaksın
seninle aynen böyle üç beş ay geçiren biri senin bu halini tanıyınca zaten seninle bir İNSAN evladının yaşayamayacağını anlayıp işini görüp gitmeye bakacak
ben senin gibi bir ŞEYle zaten uğraşmam da o diline sahip olmanı tavsiye ederim
burayı daha önce girdiğin ergen forumlarıyla karıştırma
adamın alnını karışlarlar,sahaba kendini nerde bulduğunu bilemezsin

Seni ben bir zirlatirim. Yaran ne senin..temizlikçi olmak mı yoksa cinsellik mi doğru söyle
Sırf üyeye yazmış olduğunuz şu cümlelerle bile dava edilebilirsiniz. Bilmiyorsunuz sanırım ama bu şekilde hakaret edip de dava edilenler oldu bu sitede ve başka sosyal mecralarda.

Sırf üyeye yazmış olduğunuz şu cümlelerle bile dava edilebilirsiniz. Bilmiyorsunuz sanırım ama bu şekilde hakaret edip de dava edilenler oldu bu sitede ve başka sosyal mecralarda.
Kesinlikle belli ki her yerde bu kişi aynı zaten açtığı konu bile bu, kendi ağzıyla da itiraf etmiş hakaretlerini

Adam namaz kılan dindar biriyse nasıl cinsellik yaşamak istiyior ki anlamadım.anlattıklarınızda uyumsuzluk var.

sonra yalvarıyorlar ama ailem eşim duyacak tazminat ödemek zorunda kalıcam diye
zaten onu da ödeyemiyorlar
yassık

Adamın yaptığı yanlış diye hemen böyle hassas olabileceği konuda aşağıamak çok yanlış. Özür dilemeniz manasız olur ama kendinizi de bir sorgulayın bence. Çok ucuz bir hareket olmuş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…