Sevgilimden özür dilemeli miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sonra yalvarıyorlar ama ailem eşim duyacak tazminat ödemek zorunda kalıcam diye
zaten onu da ödeyemiyorlar
yassık
Ben de inanmıyordum önceleri sosyal medyadan hakaret edene bir şey olmuyordur vs. diyordum da. Bir tane yayıncı var, eskiden takip ederdim. Adam en ufak bir hakaret kelimesini bile dava ediyordu. Sonra işte uzlaşma vs. derken bir sürü kişiden para almış oldu. Uzlaşmazsa o da sıkıntı tabi.
İşte o yayıncı da anlatıyordu, 15 yaşında çocuk çıktı annesi babası rica etti ama yine de kabul etmedim diye. Bazısı kınadı, çocuk işte affet diye vs. diye.
Ama ben katılmıyorum, 15 yaşında da olsa eylemlerinin sonuçlarını görmüş oldu işte.
Yani demem o ki herkes amaaan uğraşmazlar şikayetle vs. diye rahat rahat hakaret ediyor. Ama bazı insanlar şikayetle uğraşıyor, ciddi ciddi takip ediyor. İnsanların işi gücü vardır, vakit bulamazlar falan dememek lazım. Bazen takmak istersen takıyorsun ve zaman yoksa da yaratırsın.
Birinin gergin bir anına denk gelirsin, o da tam vaktinde olur, ondan sonra uzlaştırmacı mahkeme falan uğraşırsın. Gereği var mıydı peki?
Bence yok.

Ben güya üslup bilmiyorum ya siz niye üsluptan bihabersiniz geviş getirerek hakaret ediyorsunuz? Tanımadığınız, öznesi olmadığınız birinin hikayesi sizi niye gerdi dangalak sürüsü. Tedavi olun acilen
yakında bir cami var adres ister misin
duvarıyla işin var gibi

Bu kişilerden biri benim
Ev sahibi çok üzerime gelmişti kiramı günü gününe ödememe rağmen neyse devamını anlatmayım şimdi tüm sülale davaları boşverip anlaşalım diyorlar ama sorry not sorry

İlişkiye başlar başlamaz dememiş ki.Hayir ben istemiyorum der bitirirdiniz.

Şu ettiğiniz sözlerin özürü olamaz.

İkincisi özür dileseniz kabul etse ne olacak, barışınca sevişmeye razı mısınız ki adam sevişme yoksa ayrılalım demiş zaten.

Şu ettiğiniz sözlerin özürü olamaz.

İkincisi özür dileseniz kabul etse ne olacak, barışınca sevişmeye razı mısınız ki adam sevişme yoksa ayrılalım demiş zaten.
derdi o zaten
o pijama nasıl aklında kaldıysa
tarif ede ede bitiremedi

Hayatsiz toksik kitle size acıyorum valla. Kemik attım ortalık şenlendi. Hadi yine iyisiniz. Bomboş hayatınız aksiyon kazandı
İnşallah çalışıyorsundur yoksa anan baban ödemek zorunda kalacak tazminatları. Yazık günah insancıklara evlatlarıyla sınanıyorlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…