Ben de inanmıyordum önceleri sosyal medyadan hakaret edene bir şey olmuyordur vs. diyordum da. Bir tane yayıncı var, eskiden takip ederdim. Adam en ufak bir hakaret kelimesini bile dava ediyordu. Sonra işte uzlaşma vs. derken bir sürü kişiden para almış oldu. Uzlaşmazsa o da sıkıntı tabi.sonra yalvarıyorlar ama ailem eşim duyacak tazminat ödemek zorunda kalıcam diye
zaten onu da ödeyemiyorlar
yassık
Tanımadığın dangalak sürüsüne dert anlatacak kadar yalnız mısınBen güya üslup bilmiyorum ya siz niye üsluptan bihabersiniz geviş getirerek hakaret ediyorsunuz? Tanımadığınız, öznesi olmadığınız birinin hikayesi sizi niye gerdi dangalak sürüsü. Tedavi olun acilen
yakında bir cami var adres ister misinBen güya üslup bilmiyorum ya siz niye üsluptan bihabersiniz geviş getirerek hakaret ediyorsunuz? Tanımadığınız, öznesi olmadığınız birinin hikayesi sizi niye gerdi dangalak sürüsü. Tedavi olun acilen
Anonim kaçkınlar ne laaa, dur gitmeSize neee size neee neden kişisel algiliyorsunuz? Kim takar sizin zorbalık hevesinizi anonim kackinlar
sakın şikayet etmeyin çok eğlenceliAnonim kaçkınlar ne laaa, dur gitme
Bu kişilerden biri benimBen de inanmıyordum önceleri sosyal medyadan hakaret edene bir şey olmuyordur vs. diyordum da. Bir tane yayıncı var, eskiden takip ederdim. Adam en ufak bir hakaret kelimesini bile dava ediyordu. Sonra işte uzlaşma vs. derken bir sürü kişiden para almış oldu. Uzlaşmazsa o da sıkıntı tabi.
İşte o yayıncı da anlatıyordu, 15 yaşında çocuk çıktı annesi babası rica etti ama yine de kabul etmedim diye. Bazısı kınadı, çocuk işte affet diye vs. diye.
Ama ben katılmıyorum, 15 yaşında da olsa eylemlerinin sonuçlarını görmüş oldu işte.
Yani demem o ki herkes amaaan uğraşmazlar şikayetle vs. diye rahat rahat hakaret ediyor. Ama bazı insanlar şikayetle uğraşıyor, ciddi ciddi takip ediyor. İnsanların işi gücü vardır, vakit bulamazlar falan dememek lazım. Bazen takmak istersen takıyorsun ve zaman yoksa da yaratırsın.
Birinin gergin bir anına denk gelirsin, o da tam vaktinde olur, ondan sonra uzlaştırmacı mahkeme falan uğraşırsın. Gereği var mıydı peki?
Bence yok.
İlişkiye başlar başlamaz dememiş ki.Hayir ben istemiyorum der bitirirdiniz.incitmek istedim. Çünkü daha önce mesafeli ve saygiliydi. Birden sadece cinsellik yaşanacak kız kategorisine koyması, kızmama rağmen buna devam etmesi beni çok kırdı. Çünkü beş ay boyunca bağlandım sevdim. Elbette hayal kurdum. Son iki hafta tavrı, saygısı, yaklaşımı değişti. Kendimi çok kötü hissettim, suçladım. Nerde hata yaptım da bunu layık görmeye başladı diye
Yok ya, sevdim bu çılgın şeyisakın şikayet etmeyin çok eğlenceli
Yok olmaz hakaret etmeden kendini ifade edebildiği forum içinde bile görülmediİlişkiye başlar başlamaz dememiş ki.Hayir ben istemiyorum der bitirirdiniz.
derdi o zatenŞu ettiğiniz sözlerin özürü olamaz.
İkincisi özür dileseniz kabul etse ne olacak, barışınca sevişmeye razı mısınız ki adam sevişme yoksa ayrılalım demiş zaten.
İnşallah çalışıyorsundur yoksa anan baban ödemek zorunda kalacak tazminatları. Yazık günah insancıklara evlatlarıyla sınanıyorlar.Hayatsiz toksik kitle size acıyorum valla. Kemik attım ortalık şenlendi. Hadi yine iyisiniz. Bomboş hayatınız aksiyon kazandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?