Sevgilimden özür dilemeli miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızabilirsiniz bunda sorun yok. Ama kızdığımız her insana hakaret etmiyoruz. Rahatsız olduysanız, size uymuyorsa ayrılırsınız. Adamın ayrılmasını bekleyip sonra hakarete başvuramazsınız.

cinsellik yaşayanlar kullanılacak kızlar mı
o zaman erkekler de öyle
terbiyesizsiniz

cinsellik yaşayanlar kullanılacak kızlar mı
o zaman erkekler de öyle
terbiyesizsiniz
Sizsiniz o .kuyruk acınız var galiba. Cinsellik doğaldır ,cinsellik de yasanabilir ama istemeyen birine ısrarla yaklaşma çabası kullanmaya kalkmaktır bana göre. Beynin yoksa fikrin de olmasın.

Yani adamın amacı da doğru değil ama sizin bu şekilde aşağılamanız çok kötü ve aşırı incitici olmuş.

Bir kere adamın yaptığı yanlış ama sizin ona ettiğiniz sözler bence daha yanlış. Ben böyle bir ilişki istemiyorum diyip hayır derdin her yerden engellersin. Atanamamış ve temizlik işinde çalışan bir insanı işiyle aşağılamak olmamış. Özür dileme yine de konuyu uzatmamak için ama talihsiz bir olay olmuş.

Yani adamın amacı da doğru değil ama sizin bu şekilde aşağılamanız çok kötü ve aşırı incitici olmuş.
incitmek istedim. Çünkü daha önce mesafeli ve saygiliydi. Birden sadece cinsellik yaşanacak kız kategorisine koyması, kızmama rağmen buna devam etmesi beni çok kırdı. Çünkü beş ay boyunca bağlandım sevdim. Elbette hayal kurdum. Son iki hafta tavrı, saygısı, yaklaşımı değişti. Kendimi çok kötü hissettim, suçladım. Nerde hata yaptım da bunu layık görmeye başladı diye

Senin tescillenmene gerek yok. Dümdüz, kuyruk acılı bir terbiyesizsin
Siz hakaret etmeden kendinizi ifade edemiyor musunuz? En ufak hoşunuza gitmeyen durumda hakarete başvuruyorsunuz gibi görünüyor. Bu temizlik işi yapmaktan daha alçaltıcı bir durum bence. Söyleyecek sözü olmayan insanlar hakarete başvurur.

Gayet asılmışsın, temizlik şirketini aramak varken adama bildiğin iş atmışsın

İnsan gibi ayrilamadin mi ? Bu nasıl bir terbiyesiz üsluptur. Onun ilişki anlayışında cinsel temas vardır sende yoktur!

Bence yaptığınız terbiyesizligin dik alası . İnsanlar cinsel ilişki yaşamak istedikleri ilişki tercih edebilirler gayet açık konuşmuş . Siz kendinize lağım faresi layık görüyorsunuz herhalde adam öyle değilmiş numaranızı silmiş. İnsanların ne olacagi belli olmaz bu arada hep diyorum bir gün zorunda kalırsam gider temizlerim diye. İçinizdeki kiri kusmussunuz.

Sizsiniz o .kuyruk acınız var galiba. Cinsellik doğaldır ,cinsellik de yasanabilir ama istemeyen birine ısrarla yaklaşma çabası kullanmaya kalkmaktır bana göre. Beynin yoksa fikrin de olmasın.
Adam sizi çatır çatır terk etmiş kuyruk acısı olan sizsiniz cildirmissiniz resmen terk edilince .

5 ayda birden fazla kez sınırlarınızı ihlal ettiyse ben buna gelemem deyip bitirseydiniz daha şık olurdu.
Fotoğraf attığında mesela direkt mevzuyu anlayıp hoşçakal diyecektiniz.
Şimdi fare falan diyerek terk edilmeniz hoş olmamış açıkçası.
Neyse artık olan olmuş, daha fazla bir şey yapmazdım ben olsam. Olduğu gibi bırakırdım.

O senin lağım fareligin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…