sevgilimden haber alamıyorum

inşallah öyle değildir

Terk edilmis olabilir misin? Benim bir arkadasim sevgilisiyle konusmus cocuk derse giriyorum askim kapatmam lazim cikinca ararim demis ve 3 yildir cocuktan haber alinamiyor
Bence sarji falan bitmistir yada ne bileyim uyuyakalmistir falan yada kafasini dinlemek istemistir. Telas yapma arar nasilsa.

1 senedir birliktesin nasıl hakkında bu kadar az şey biliyorsun ben ona anlam veremedim. Evini, arkadaşlarını bilmemen çok tuhaf bence. Zaten 25 saattir ulaşamıyorsan ya başına bir şey gelmiştir ya da seni terk etmiştir başka bir ihtimal yok.

Bence korkma bişey olmamış belliki watsuptan görmüş ama yazmak istememiş yani ya terkedildin ya da terkediliş asamasındasın....

hala bekliyormu aramasını :))))

Neden sürekli terk edildin, edileceksin diyorsunuz yada hakkında az bilgiye sahip olmamla yargılıyorsunuz? Okulunu biliyorum yarın gideceğim ev adresinide buldum sadece ailesinin numarası yok saatlerdir haber alamıyorum telefonu kapalı kaç arkadaşına mesaj attım cevap yok. Sadece ne yapmam gerektiği hakkında bilgi istemiştim

Allah allah ya.
Cok garip.
Benim aklima ilk terkedilmek geldi ama hastane diyosun.
Isin icinde baska bisy var gibi.
Yada klasik durum sarj bitti ve hastaneye sarj aletini getirmeyi unuttu

Tecrübe sahibi çünkü cevap verenler.
Yoksa terk edildin diye zil takıp oynayacak değiliz.

size anlatamayacağı bişey olmuştur. ailevi olabilir, bir arkadaşıyla ilgili olabilir. nasıl toparlayacağını bilemediği için sizinle görüşmüyor olabilir bir süre.

kızacağı bişey yapmış olabilir misin acaba? yani bütün ihtimaller konuşulmuş..

whatsappta fotosu falan gözüküyomu engellemiş olmasın seni .en nefret ettğim şey aradığım insana ulaşamamak

iki uçlu çoklu değnek ..

insan hem kötü bir şey olmamıştır inşallah diye dua eder,
hemde kötü bir şey olmuş olsun da ulaşamıyor olmamım mantıklı açıklaması olsun affedebileyim der

hadi bakalım hayırlısı.. Allah korusun kötü felaketlerden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…