- 1 Eylül 2014
- 7.010
- 6.632
- 39
-
- Konu Sahibi zeynep2012
zipzip Kazen sizi özelden uyardı değil mi? Gerçekten banlanacaksınız artık ve bu ban epey uzun olacağa benzer, bırakın artık şu yaş sorusunu...
yok yapmadım iyiydikkızacağı bişey yapmış olabilir misin acaba? yani bütün ihtimaller konuşulmuş..
görüyorum engellememişwhatsappta fotosu falan gözüküyomu engellemiş olmasın seni .en nefret ettğim şey aradığım insana ulaşamamak
sabah 11de girmiş ama yine haber yokTel kapalı ama facebooka girilmiş.Bence ciddi bir şey yoktur. İçinizi ferah tututn.Erkekler bizim kadar ince düşünemiyor maalesef.
sabah 11de girmiş ama yine haber yok
özelden vereyim de ben sürekli arıyorum elimden telefon düşmüyor kapalı hala polisi aradım karakola başvurun dedisen şunun facesini falan var bize numarasını bakalım bi,ze dönüyo mu. sinir oldum ay nerde bu herif
hımm başka birinin telinden aramayı denedin mi engellemiştr belki seni. biz şimdi faceden mesaj atsak diğere düşer anlamı yok. bizim burda ters köşe yapmamızınözelden vereyim de ben sürekli arıyorum elimden telefon düşmüyor kapalı hala polisi aradım karakola başvurun dedi
ben 3 senedir evliyim ben de bilmiyorum arkadaşlarını.
facebook dışında.
olamayacak bişey değil bence
dershaneden aradım sabah annem numarasını falan da engelledi desem dershanenin numarasını nereden bilecek kapalı telefonu ulaşamıyorum hiçbir yerdenhımm başka birinin telinden aramayı denedin mi engellemiştr belki seni. biz şimdi faceden mesaj atsak diğere düşer anlamı yok. bizim burda ters köşe yapmamızın