sevgilimden haber alamıyorum

zipzip Kazen sizi özelden uyardı değil mi? Gerçekten banlanacaksınız artık ve bu ban epey uzun olacağa benzer, bırakın artık şu yaş sorusunu...
ay kusura bakmayın istemsizce güldüm bilgisayarın başında.Sayfann altına gelince sizin uyarınız gördüm. Bu üyenin yaşlarla ilgili bir sıkıntısı var sanırım.

Tel kapalı ama facebooka girilmiş. Bence ciddi bir şey yoktur. İçinizi ferah tututn.Erkekler bizim kadar ince düşünemiyor maalesef.

Arkadaşlar bir şey soracağım okuluna gitsem ailesinin numarasını vermeleri için ne yapabilirim

sen şunun facesini falan var bize numarasını bakalım bi,ze dönüyo mu. sinir oldum ay nerde bu herif
özelden vereyim de ben sürekli arıyorum elimden telefon düşmüyor kapalı hala polisi aradım karakola başvurun dedi

ben 3 senedir evliyim ben de bilmiyorum arkadaşlarını.
facebook dışında.
olamayacak bişey değil bence

Bence olmayacak birşey.
Siz hiç mi merak etmiyorsunuz bu adam kimlerle muhattap diye..Nasıl bir arkadaş çevresi var.Ben Ali'ye Veli'ye gidiyorum dediğinde hiç merak etmiyormusunuz ? Kim bu Ali , Veli diye..
Hele ki 3 senelik evliymişsiniz bence problemli bir durum bu.Ben eşimin kimlerle muhattap olduğunu bilmek isterim.Basına bir iş gelse arayacağım ulasacağım insanlar olmalı.
İlla ki yan yana gelip oturman gerekmiyor en azından varlığını bildiğin kişiler olmalı.
İnanın ben size daha çok şaşırdım.

hımm başka birinin telinden aramayı denedin mi engellemiştr belki seni. biz şimdi faceden mesaj atsak diğere düşer anlamı yok. bizim burda ters köşe yapmamızın
dershaneden aradım sabah annem numarasını falan da engelledi desem dershanenin numarasını nereden bilecek kapalı telefonu ulaşamıyorum hiçbir yerden

Benim de başıma gelmişti böyle bir durum.

Umarım kötü bir şey yoktur. Bu arada yaşlarınız kaç acaba? Biraz ergence geldi davranışları. Facebooka girmiş ama sana bir haber bile vermemiş tahmin edemiyor mu meraklandığını? Arkadaşlardan da mı cevap yok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…