Sevgilimden ayrıldım :((((((

mydarkheart

doğru insan??
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2010
447
0
46
Diğer
Sevgilimden ayrıldım ben istedim ayrılmayı..... o dön dedi.... ben seni seviyorum hayatımdan çıkmanı istemiyorum dedi...... ama bensiz daha mutlu olacağına inanıyorsan karar senin dedi.......... seni o kadar çok seviyorum ki benimle mutsuz olacağına bensiz mutlu ol dedi............. (((((

yaaaaaa onunla beraberken çok kavga ediyoruz. çok tartışıyoruz. ama onsuz da olmuyor bir yıl olacak ilişkimiz başlayalı. onu seviyorum ama bazen kırıcı konuşmaları oluyor. sinirlenince. sonra bir anlık sinirimden söledim diyor. ( aslında bende de suç var onda da..... daha önce de çok düşündüm ayrılmayı ama yapamadım söleyemedim ( bu sefer söyledim ama içim rahat etmiyor....... pişman olmaktan korkuyorum.......

arkadaş kalamayız, ya hayatıma ebediyen gir yada ebediyen çık hayatımdan dedi, her an başka birisiyle olabileceğini düşünerek yaşayamam dedi.......

ben de aynı şekilde öyle yaşayamam ama pişman olmaktan korkuyorum......

çok tartılıyoruz birlikteyken.....o da çok sık görüşmüyoruz, özlemden dolayı kavga ediyoruz diyor..... ne bilim ya aslında herşey özlemden de değil bana göre.... eskisi gibi mutlu değilim sanırım ama ondan da ayrılamıyodum.....

ne bilim bana bi yıl boyunca hiç hediye falan almadı. sadece sevgililer gününde gül aldı bir de bizi anlatan bi kitap yazdı :)) bu çok güzeldi.......

ama başka öle incelikleri yok.... neden hediye almadın falan dediğimde bana bi defasında demişti ki....... yazın senin olduğun şehre geldim işte şu kadar para harcadım.... herşey hediye almak değil falan dedi.... ben de demiştim ki sadece sen harcamadın ben de en az senin kadar harcadım dedim........ yani bunu konuşmak bile çok kötü yaaaaaaa (( ben parasal anlamda sölemememiştim halbuki hediyeyi. bi yerden bi çiçek de koparsa ben mutlu olurum..... incik bonzuk tezgahtan 1-2 tl lik bişey de alsa ben mutlu olurum.... gözüm yok fazlasında ama yanlıs anlasılıyorum sanırım.....

açtığım diğer konularada bakarsanız daha önce düşündüğüm ve yaşadığım bazı sorunları da görürsünüz.... ((((

bu sadece bi örnek hediye için ayrılık olarak algılamasın arkadaşlar......

2 haftadır işe girdi hemen yakınmaya başladı ben bizim için çalılıyorum.... geleceğimiz için çalışıyorum..... bütün yük benim üzerimde.... yani duyanda evliyiz 10 tane cocugumuz var.. ben evde yan gelip yatıyorum da o çalışıyormuş gibi eve bakmak için.. yani şimdiden çalıştığı için yakınırsa ilerde ne olacak acaba merak ediyorum bunu da acıkcası........

şimdi bana yarına kadar düşün dedi....... ben hayatıma girmeni tekrar benim kollarıma gelmeni istiyorum dedi........ ama sen benimle mi bensiz mi mutlu olacaksın sadece kendini düşünerek bi cevap ver dedi........ ne onunla ne de onsuz olmuyor...... ilerde mutsuz huzursuz bi yaşantı istemiyorum...... ama ayrıldığıma da pişman olmak istemiyorum........ arada kaldım.... sıkıştım..... ne yapacağımı bilemiyorum....... ((((( lütfen yardım edin (((( teşekkür ederim.......

(bi de o benim ilk sevgilim) (((((((

Son düzenleme:
Açtığınız diğer konuları okumadım.
Ama eğer ayrılık kararı aldıysanız vardır bildiğiniz kendinize göre.
Hakkınızda hayırlı olsun inşallah!

Açtığınız diğer konuları okumadım.
Ama eğer ayrılık kararı aldıysanız vardır bildiğiniz kendinize göre.
Hakkınızda hayırlı olsun inşallah!

anneme ayrıldığımı söylediğimde. anne bir yıl emek verdim dedim. o da bana dedi ki ya gelecek yıllarda vereceğin emekler?

teşekkür ederim. Amin. inşallah hayırlı olur verdiğim karar hakkımızda.

Son düzenleme:
canım yazında çok üzülmüş çok mutsuz göründün bana bu sonuca göre.. seviyorsan barış derim hem sana yarına kadar da düşün demiş sen iyice düşün tart kendini ama onu hayatından tamemen çıkardıktan sonra da ben yaparım diyebiliyorsan kararından dönme ama bana kafan çok karışık geldi şuan ve bana onsuz yapabilcekmişsin gibi gelmedi nedense..sadece olan biten tartışmalar yormuş seni.. bende böyle kafa karışıklığı çok yaşarım kararlarımda , sonradan pişmanlık duyduğum çok olur. umarım doğru kararı verirsin ..

evet herşeyden önce tartışmaktan yoruldum üzülüyorum bir yıldır hayatımda olan bi insanı bi anda hayatımdan çıkarmak zor. işte ondan ayrıldıktan sonra pişman olmayacağıma emin olmak istiyorum ama. emin olamıyorum. ya pişman olursam. bi de benim ilk sevgilim. son da olsun isterdim ama kısmette ne varsa onu göreceğiz. kafam çok karışık ( teşekkür ederim inşallah en doğru kararı verebilirim (

işin içine madiiyatı sokmuşsunuz ki bu da kötü şekilde yüz göz olmanıza neden olmuş bu da soğutmuş sizi. kendimi senin yerine koydum. erkek arkadasım bana dicek ben seni görmeye geldim şu kadar para harcadım şunu yaptım,bunu yaptım. tuhaf geldi bir an. haklısınız da . en doğru kararı yine siz vericeksiniz,ölçün tartın eksilerini artılarını.hakkınızda hayırlısı olsun

işte onu konuşmak da kötü oldu ( ya diğer açtığım konularda baz seyleri daha yazdım ama ( acaba ilk sevgilim olduğu için mi ayrılmakta zorlanıyorum bu kadar?? bi de bana dön dedi eskisi gibi olalım dedi ( işte bu mahvediyor benim içimi yakıyor (( ayrılıyorsan ayrıl ne halin varsa gör deseydi belki de salla gitsin demiştim çoktan ( ama o böyle yapınca cok zor oluyor (

Son düzenleme:

canım dediğim gibi en son kararı sen verieksin.bize sadece fikrimizi söylemek düşüyor. ilk sevgilin oldugu için,alıskanlık oldugu için zor geliyor sana eminim. yalnız dediğim giibi ileride onla olmak istiyor musun,yapabilir misin iyice tart bunları,ilk sevgilinle ayrılacaksın daha sonra da mutlu olamıcaksın diye bir kaide yok tatlım

mantıklı düşündüğüm zaman ondan ayrılmam gerektiğini düşünüyorum ama duygusal baktığım zaman hep hayali yanımda..... ( hayırlısı olsun hakkımızda teşekkür ederim (

mantıklı düşündüğüm zaman ondan ayrılmam gerektiğini düşünüyorum ama duygusal baktığım zaman hep hayali yanımda..... ( hayırlısı olsun hakkımızda teşekkür ederim (

İleride aşk bittiğinde mantığın her zaman seninle olacak unutma.. şu an mantıgının farkındaysan veriğin karar bi müddet canını yaksada sonrasında iyiki mantıgımı dinlemişim diyeceksindir. Bu şekilde devam edersen mantıgının sesi susacakmı ki?

off haklısın sanırım sevgilim işsizdi. ben de işsizim ama önce erkeklerin iş bulması gerek bişeylerin olması için. 2 haftadır bi işe girdi hemen şikayet etmeye başladı. bütün yük omuzumda bizim geleceğimiz için çalışıyorum. sen benim yükümü hafifletmiyosun. aksine her lafımdan bişey çıkarıyosun dedi. yani ilerde ev geçindirmeye başladığımız zaman ne olacak çok merak ediyorum ve başıma geleceklerden korkuyorum. ama herşeye rağmen ondan ayrılmak çok zor

• Ne kadar süredir berabersiniz biliyorum ama az çok onu tanımışsındır heralde ve bu adamla evli olarak kendini düşünebiliyor musun?
  • Bu kişiyle evlendiğinde mutlu olur musun yoksa keşke zamanında mantığımı dinleseydim mi dersin?
  • Bunu iyi düşün ve bir karar vereceksen o kararı verip bir daha ardına bakmayı düşünme...

1 yıldır beraberiz. aslında evli düşünüyorum ama mutsuz olmaktan da korkuyorum

işte şimdi duygularımla hareket etmek istiyorum ama ilerde mutsuz olmaktan korkuyorum.

düşünüyorum içinden çıkamıyorum. dediğin gibi arkama bakmak istemiyorum o kararı verdikten sonra. pişman olmak hiç ama hiç istemiyorum

duygusal olarak sorun yok sanırım sen de seviyosun onu.
ilerde mutsuz olmamak için sana ne kadar değer verdiğini değerlendirmen lazım.
küçük bi hediye bile almaması verdiği değeri gösterir. evet önemli olan hediye değil sevmesi ama değer veren seni önemseyen erkek hiçbişey olmasa 1 liralık bi toka alır hatıra olsun der.

bir de hayatınız ne kadar uyumlu. ideal birliği var mı?
yaşam tarzı olarak hayal ettiğiniz şeyler örtüşüyo mu?
aile yapıları ne kadar benzer? çok benzemesi şart değil ama çok ters olmamalı.
( mesela fatihayı bile ezbere bilmeyen bi erkekle 12 yaşında namaz kılması öğretilmiş bi kız mutlu olamaz)
öğrenim düzeyi uygun mu? ya da iş durumu?

tartışmak mühim değil, tartışma sebepleri önemli.
temel konularda uyumsuzluktan tartışıyosanız dönme geri. bana öyle gibi geldi.
ilk sevgilinse nolmuş, önemli olan son olması :)

yorumun için teşekkür ederim :)) işte annem de onu diyor aslında bir yıldır ufacık bişey dahi almadı. maddi değerinin hiçbir önemi yok. sanırım o da ailesiyle ilgili. ailesi hiç kutlamazmış doğum gününü falan. ama benim ailem her yıl mutlaka kutlar. annesi de garip tanışmaya gittiğimde çiçeğimi aldım süslendim falan ama kadın pek tınmadı. salona bile almadı beni salon kapısı kapalıydı!!!!!!!!! neden bilmiyorum. biraz gec habe verdim o gün gitmek için ondan da olabilir. ama kaç ay oldu ailesiyle tanışalı hiç yemeğe yada çaya, kahveye çağırmadı annesi beni. zaten kadının tek yaptığı şeyaltın günlerinde gezmeye gitmek. pek tınmıyor. belki de sevgilimin eski kız arkadasları gibi mi sandı ben?? ama sevgilimin de ailesine söüzünü dinltmesi gerekirdi bence.

yok aile yapımız çok farklı değil ama sanırım biz aile olarak daha samimimyiz saygılıyız birbirimize karşı. onlarda pek öyle değil tanıdığım kadarıyla.

ikimiz de üniversite mezunuyuz ve işsiziz.....

O iki hafta önce bi emlakcıya girdi prim usulü çalışmak üzere. ve sabah akşam çalışıyorum biizm geleceğimiz için. bütün yük benim üzerimde! diye söylenmeye başladı. sen benim her lafımdan bişey cıkarıyosun diyor. şimdiden bundan şikayetci olan birisi ev gecindirmeye basladıgımız zaman ne yapacak acaba????? (((

sinirlenince bazen cümlelerine dikkat etmiyor. ben de kırılıyorum tabi. sinirden söledim diyor sonra. ama bi zaman sonra yine aynısı yapıyor. sonra bana diyor ki sen abartıyorsun ne var bunda diyor. her lafımfa bişey arama diyor.
çok yazdım sanırım teşekkürler

Son düzenleme:
canım hiç 1yıl verdiğim emek ne olacak diye düşünme, ben 3yıllık sevgilimden ayrıldım. Bende senin gibiydim, ayrılmak istiyorum ama ayrılamıyorum, aynı senin gibi bana duygu sömürüsü yapıyordu, bensiz yapamazsın, beni seviyorsun diyordu. Beni kaybedersen birdaha geri dönmem diyordu. Bende korkuyordum, ya ayrıldıktan sonra çok pişman olursam diye. Ama sana birşey diyeyim mi; hiç pişman olmadım. aksine iyiki bunu yapmışım dedim. Sen zaten birkez ayrılmayı kafana koyduysan, zaten bişeyler bitmiş ve pişman olmayacaksın. Çünkü insan sevdiği birinden ayrılmayı düşünür mü hiç? Şimdi başkasıyla birlikteyim. bugün aydönümümüz, 27ay oldu, 2yılı geçti yani. Ve onu o kadar çok seviyorum ki, değil ayrılalım demek, ayrılma kelimesini ilikşimizin içinde bile kullanmak istemiyorum. Şimdi askerde aşkım, askerde bile unutmadı kutladı aydönümümüzü...

Bence sende, ilişkinizin belirli noktalarında bunu düşündüm ama yapamadım diyorsan, o ilişki zaten bitmiş. Şuan ona olan bir alışkanlık var içinde ve o alışkanlıktan vazgeçmek istemiyorsun. Bu artık aşktan sevgiden uzaklaşmış bir ilişki. Sen busun, yani hayatın boyunca ondan ufak hediyeler bekleyeceksin, ama o şimdi bile bunu konu ediyorsa ilerde sana hiç almayacak. Büyüklerin sözünü dinle onlar her zaman doğruyu söyler, ya ilerde verdiğin emekler ne olacak... 1yıl sana uzun bi süre gibi gelebilir ama koskoca bi ömürün yanında ufacık bir zaman dilimi...

Kalbin seni doğru yola sürüklemiş bence istikrarlı ol... Bu benim fikrim. Kötü etkiliyorsun diye yargılayanlar olabilir. Ama ben burda; bitmiş, son demlerini yaşayan bir ilişki gördüm... Hazır bu yola girmişsin bence dönme derim BEN... allah yardımcın olsun canım.

Onun şikayetlerinden, beklentilerinizi karşılamayışından, sizin duygusal isteklerinize maddiyatla karşılık verdiğini iddia etmesinden ve gereğince anlaşılamamaktan rahatsızsınız... Bu ilişki bu haliyle devam edip yine de sizi tatmin edecekse ayrılmayın tabii...

Başkaları el üstünde tutulurken, maddi manevi benzer perspektiften bakabilirken, zorlukları uyum ve anlayışla aşarken onlara imrenmek istemiyorsanız; sizi ondan çok daha iyi anlaması, daha fazla sevmesi muhtemel bir başkasını kendinizden uzak tutuyor olma ihtimalini de düşünerek ayrılın...

Ayrılma gereğini hissettiyseniz zaten hazırsınızdır bunu uygulamaya... Eğer bir düzelme, değişiklik olsa gelgitler yaşamazdınız böyle... "Ölüsü olan bir gün, delisi olan her gün ağlar" derler... Bir süre alışkanlığı ayrılık acısı sanacak ardından ilişkilerin sıkıntı değil mutluluk vermesi gerektiğini düşünerek daha rahat hissedeceksiniz... Hayat her gün kendimizi ifade etmeye uğraşacak kadar uzun değil; belki siz bu şekilde "vakit kaybederken" tıpkı sizin gibi düşünen ama sizin gibi beklentileri karşılanmayan biri bir yerlerde hayatınıza girmek için bekliyordur...

teşekkür ederim yorumun için beni verdiğim kararda ilerlemem için cesaretlendirdin. inşallah ben de senin gibi hiç pişman olmam. Amin canım. inşallah Allah yardımcım olur......

sevgilin için de Allah hayırlı teskereler nasip etsin canım. Allah kavuştursun sağlıklı şekilde ...

beni anlamışsın bu yorumu yaparken teşekkür ederim...... her yazdığınla haklısın....

teşekkür ederim canım saol, 2gün sonra yanımda inş kesinle bulucaksın, belki biryerlerde sana hakettiğin aşkı vermek için bekleyen birileri vardır... Bu kışıye bağlı kalarak o şansı kaçırmaya değer mi sence... Bak ben 3 yıl zamanımı boşa harcarken nişanlım meğerse beni bekliyormuş, ben iyiki yapmışım diyorum. Senin ilişkin bu noktaya geldiyse eğer, sende iyiki yapmışım diceksin, hiç düşünme bence... onun söylediklerine de kulaklarını kapat, eğer sen kesin kararını verdiysen tabi. Seni kandırmasına izin verme, ben böyle defalarca kandırıldım. Beni bırakma, mutlu olamazsın, ben sensiz sende bensiz yapamayız falan filan. Hepsi palavra. Kimsenin kişiliğini değiştiremzsin, ve onunda kişiliğini belli ki beğenmiyorsun, yada tavırlarını. E o zaman boşa zaman harcamıyor musun sence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…