Çirkinsin diye değil de beni son dönemde en çok etkileyen evinin pisliği oldu aslındaAdamla kavga şu bu yoktu, evlenmeyi planlarken bir anda cirkinsin diye ayrılmak garip geldi. Demek ki motivasyon olan yurt dışı sevdası yetmemiş diye görüyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çirkinsin diye değil de beni son dönemde en çok etkileyen evinin pisliği oldu aslındaAdamla kavga şu bu yoktu, evlenmeyi planlarken bir anda cirkinsin diye ayrılmak garip geldi. Demek ki motivasyon olan yurt dışı sevdası yetmemiş diye görüyorum.
Daha önce tatilde beraber kalmıştık çok güzeldi o zaman. Ama bu sefer çalışırken evi çok pisti beni o soğuttuiki şey sizi aynı evde tutmaya yetmez ama biliyorsun o adamın o suratını bir ömür göreceksin her sabah her akşam ki annen gene ayırır sizi öle geliyo bana
siz bu çocukla barışmayınBelli ettim ama anneme hak verdiğimi ve dağınıklığını da benim beğenmediğimi söyledim
Uzun süre yaşamadın ama seyahat amaçlı 10 küsür ülke gezdim
Takıldıgınız nokta sadece bakımsız olması mı?arkadaşlar sevgilimden ayrıldım. Annemin onu beğenmediğini söyledim benim de düşüncelerimin karışık olduğunu söyledim tamam saygı duyarım dedi. Dağınıklık konusunda haklısın aslında düzeltilebilecek şeyler ama istemiyorsan tamam dedi. Ve ayrıldık 3 haftayı geçti.
Başka biri yazdı sonrasında arkadaşın arkadaşı farklı bir şehirde ama düşüncelerimiz uyuşmuyor henüz görüşmedik . Yurtdışına bir kere gitmiş pek fikri yok. Mesleki anlamda uyumluyuz ama farklı açılardan pek uyuşmuyoruz. Ben atıyorum suşi severim yeni şeyler denemeyi severim diyorum o hiç aram yok benim diyor. Biraz daha kapalı bana göre. İyi yanı giyim kuşama önem veriyor bakımlı. Ama sanırım eski sevgilimi özlüyorum onunla baya uyuşuyorduk hata mı ettim diyorum. Ayrılırken de çok olgun ve saygılıydı.
çok bakımsız değilse kişisel bakımını(duş, el yıkama, diş fırçalama, deodarant gibi) giyim tarzı, saç vs konusunu siz yönlendirebilirdiniz. Mesela benim eşimin yüzü boyu posu çok güzel(bana göre) çok temiz her gün duş alırdı. Ama giyim konusunda çok eksikliği vardı cok kıyafet ayakkabı almazdı gereksiz gelirdi aynı şeyleri giyerdi babasının kıyafetini bile giyiyordu dede gibi flört zamanlarımızdaarkadaşlar sevgilimden ayrıldım. Annemin onu beğenmediğini söyledim benim de düşüncelerimin karışık olduğunu söyledim tamam saygı duyarım dedi. Dağınıklık konusunda haklısın aslında düzeltilebilecek şeyler ama istemiyorsan tamam dedi. Ve ayrıldık 3 haftayı geçti.
Başka biri yazdı sonrasında arkadaşın arkadaşı farklı bir şehirde ama düşüncelerimiz uyuşmuyor henüz görüşmedik . Yurtdışına bir kere gitmiş pek fikri yok. Mesleki anlamda uyumluyuz ama farklı açılardan pek uyuşmuyoruz. Ben atıyorum suşi severim yeni şeyler denemeyi severim diyorum o hiç aram yok benim diyor. Biraz daha kapalı bana göre. İyi yanı giyim kuşama önem veriyor bakımlı. Ama sanırım eski sevgilimi özlüyorum onunla baya uyuşuyorduk hata mı ettim diyorum. Ayrılırken de çok olgun ve saygılıydı.
Bazen uzman değişikliği de iyi gelebiliyor, değiştirin o zaman.Gidiyorum zaten![]()
Aynı şey değil bahsettiğim vizyon olayı ayrıca nasıl aynı oluyor onu da hiç anlamadım bir sürü yer gezenle gezmeyen?yani aslında siz de birkaç günlüğüne 10 kere gitmişsiniz. bu beyin ne kadar fikri varsa sizin de o kadar fikriniz var.
Özelden bekliyorumBen size bulcam yurt dışından bi tane. Size bi o yeter zaten. Kel olmasın, eşli çorap giysin kriterlerini de karşılarsa anneniz de sever. Ama altın takmam düğünde baştan anlaşalım
Değiştirdim de ahahahahBazen uzman değişikliği de iyi gelebiliyor, değiştirin o zaman.
Duş alır dişini fırçalar temiz biri.Takıldıgınız nokta sadece bakımsız olması mı?
çok bakımsız değilse kişisel bakımını(duş, el yıkama, diş fırçalama, deodarant gibi) giyim tarzı, saç vs konusunu siz yönlendirebilirdiniz. Mesela benim eşimin yüzü boyu posu çok güzel(bana göre) çok temiz her gün duş alırdı. Ama giyim konusunda çok eksikliği vardı cok kıyafet ayakkabı almazdı gereksiz gelirdi aynı şeyleri giyerdi babasının kıyafetini bile giyiyordu dede gibi flört zamanlarımızdaama diger durumlar kariyer, hayattan beklentiler, maddiyat, aile durumu kafama yattığı için ‘aa olmaz demedim’ cünkü seviyordum. Sizin ex duş almayan dişini fırcalamayan biriyse o durum degişir mi bilemem. Aam kıyafet saç baş konusunda bakımsızsa o değişirdi. Ben eşimi baya yonttum giyim, ayakkabı, saç, sakal vs konusunda. Hatta cevresindekiler ailesi hep der eşinin cok güzel eli değdi diye. Kıyafetlerini birlikte alıyoruz alısverişe zorluyorum vs. Şuan çok özenli, giyimine kombinine çok önem verir, yüzüne cilt bakımı yaparız, kremlerini sürer benden öncesini görseniz yüzüne krem bile sürmemiştir bu adamın heralde parası fln yok aynı şeyleri giyiyor derdiniz. Ama bu kadar taktıgınıza göre de muhtemelen pek hissiniz yoktu.
Aynı şey değil bahsettiğim vizyon olayı ayrıca nasıl aynı oluyor onu da hiç anlamadım bir sürü yer gezenle gezmeyen?
O hiç gezmemiş veya öyle bir isteği yokon kadar ülkenin birkaç gün içerisinde bir ya da birkaç kentini gezdiniz ama siz de gezdiğiniz yerleri tıpkı beyefendinin yaptığı gibi kısıtlı sürede gördüğünüz kadar tanıdınız.
Duş alır dişini fırçalar temiz biri.
Ama giyim kuşamda değişir mi bilmiyorum ona da çok yanaşmadı gibi geldi bana değişebilecek şeylet aslında dedi ama üzerine de gitmedi.
Takıldığım tek nokta bakımsızlığı ve çalırşırkenki dağınıklığı yokse uzun boylu yüzü güzel beğenmezsem nasıl ilişki yaşayayım bu kadar
O hiç gezmemiş veya öyle bir isteği yok
Duş alır dişini fırçalar temiz biri.
Ama giyim kuşamda değişir mi bilmiyorum ona da çok yanaşmadı gibi geldi bana değişebilecek şeylet aslında dedi ama üzerine de gitmedi.
Takıldığım tek nokta bakımsızlığı ve çalırşırkenki dağınıklığı yokse uzun boylu yüzü güzel beğenmezsem nasıl ilişki yaşayayım bu kadar
Onu yurtdışı için söylemedim genel olarak söyledim.bunun vizyonla ilgisi yok ki. bunun ilgi alanıyla doğrudan bir alakası var. elindeki serbest zaman ve bütçeyi belki de başka şekilde değerlendirmeyi tercih ediyordur. şayet hiçbir hobisi olmadan bomboş yaşıyorsa belki vizyonsuzluktan söz edilebilirdi fakat öte yandan Türkiye ekonomisinde de insanları hobi sahibi olmadıkları için vizyonsuzlukla itham etmek çok sert olur.
dürüst konuşmak gerekirse bu yaşta bir hanım olarak bunları göremeyip insanları vizyonsuz zannetmenize çok şaşırdım. asıl yurtdışına seyahati vizyon olarak görmeniz ya da hayatınızda konumlandıracağınız kişileri henüz belirgin olmayan yurtdışı planına göre elemeniz asıl sizdeki vizyon eksikliğinin bir işareti gibi geliyor bana.
Dürüst davrandım annemin yorumları da önemli benim için çok takıntılı biri değil sanmıyorum takılacağını.Çok dağınıksa kirliyse çoraplarını bile farklı giyiyorsa bence sadece huyundan değil psikolojik olarak sorunu olabilir.
Keşke ayrılırken annem beğenmedi seni demeseydiniz, çünkü unutmayacak onu.
Benim geleceğimi bildiği halde çok pisti senin konferansa hazırlandığın evin eminim çok daha iyidir Miss. Kıyafet seçerim onu severim ama evinde peşini toplayamam. Temizlikçi de yetemez direkt yatılı hizmetçi lazımAblacım bunda ne var, ben de şimdi konferansa hazırlanıyorum evim kirli. Bildiğin kirli yani çünkü uğraşamadım, gelecek hafta temizlikçi çağırıcam. Tek yaşıyorsan ara sıra işin de çoksa oluyor öyle. Sıkıntı şurda ki adam seni davet ettiyse tabi ki temizletmeli, misafiri pis eve çağırmazsın hele ki gelen sevgilinse tabi ki özen gösterirsin. Adamın hiçbir özeni yok sana. Aynı şekilde sen de aşkından ölmüyorsun. Bunu böyle kabul edeceksen, kıyafetlerini seçip alıcaksan, eve de sen bakacaksan olur niye olmasın. O adam kıyafet almaz, uğraşmaz sen seçip al giy diye eline verceksin. Eve de temizlikçi çağırcaksın. Adam bir miktar sosyal engelli iste, diare ediceksin edemem diyorsan aramaya devam ediceksin. %100 mukemmel insan diye bir sey yok ki. sadece vazgecilmeyecek kriterler var, senin olmazsa olmazin da karsidakinin entellektuel olmasi, bu adam da onu sunuyorsa geriye kalan seyler de batmiyorsa tamam demektir.
Rachel 2dir denk geliyorum dürüst davrandım demişsin ama gerçekten iyi niyetle uyanıyorum, bu dürüstlük değil. Hem patavatsızlik hem de biraz densizlik, çok kırıcı çünkü, ne kadar belli etmese de gerçekten çok gurur kırıcı bir durum bu. Bir yandan da kendi fikri yok mu da annesinin ağzıyla iş yapıyor diye düşünüyorum. Gerçekten eğer seveyim, ailemi kurayım diye bir düşüncen varsa biraz annenden kop ve kriterlerini tekrar değerlendir. Tanıdığım çoğu erkeğin giyim tarzına eşi yön veriyor, eve de yardımcı alıyorlar. Şu dünyada ayrılmak için olabilecek en küçük şey şu yani. Diğer yandan çocuk adına sevindim çünkü sevmiyordun, sürekli şikayet edecektin, aklın da daha iyisi vardır ben kaçırdım diye başka seçeneklerde kalacaktı.Dürüst davrandım annemin yorumları da önemli benim için çok takıntılı biri değil sanmıyorum takılacağını.