Erkek arkadaşın seni önemsemiyor net.
Neden hala devam ediyorsun?
Egosu zedelenince sana ulaşıyor egosu normale dönünce seni şutluyor. Bu mu ilişki?
Zaten koca olması imkansız sorumsuz bir insan kendisi rahatsız olsun değiştirsin istiyorum ben memnunum işimden ama şu anda değiştirmem imkansız teşekkür ederim yorumunuz için.BENCE HİÇ UZATMA ONDAN SANA KOCA OLMAZ OLURSADA HAYRI OLMAZ, ZOR OLACAK AÖA ATLATACAKSIN, BİRDE DEĞİŞTİRME İMKANIN VARSA İŞİNİ DEĞİŞTİR....
İşyerinde ki kız ve ekran görüntüsü aldığı kızlar farklı malesef nasıl bir yokluk diyorum kendi kendimeEkran goruntusu telefon cebindeyken mi cekilmis:) hahaha hic gulecegim yoktu:) buna inanmani bekleyerek mi soyledi acaba:) eskiden nokialarda olurdu ya tus kilidi acilirdi son arananlardan biri aranirdi vs :) yaw bi gitsin kendine hobi edinsin sacma sapan seyler uydursun:)) baya baya o kizdan etkilenmis. Her boslukta sana kosabilir ama akli kaymis bi kere. Yolla gitsin
Ooo o daha kotu o zmn bence yolla bundan koca olmazİşyerinde ki kız ve ekran görüntüsü aldığı kızlar farklı malesef nasıl bir yokluk diyorum kendi kendime
Uzaktan izlemekten sıkıldığım için söyledim. Şimdi şirkete gideceğim ve 4 saat göreceğim nasıl davranacağımı bilmiyorum . Tabi bir tarafını kaldırmak benim marifetimYa kızdan hoşlandı ya da size sadece canı sıkıldıkça boşluğa düşünce dönüyor. Sevgisinin kalmadığı belli, kendi yolunuza bakın
Bir de biz kadınlar şu konuda hata yapıyoruz; akıllarında yoksa bile “şu kadının sana ilgisi mi var” “ona yardımcı olma” “selam verme hoşuma gitmiyor” minvalinde söylemlerle, karşı tarafa o gözle bakmasını sağlıyoruz. Sonra kendilerini çok önemli,müthiş çekici falan sanmaya başlıyorlar ve ego arşla yarışmaya başlayınca ilgileri de kayıyor. En iyisi böyle durumlarda sormadan önce bir süre uzaktan izlemek
O yokmuş gibi davranın. En güzel intikam şekliUzaktan izlemekten sıkıldığım için söyledim. Şimdi şirkete gideceğim ve 4 saat göreceğim nasıl davranacağımı bilmiyorum . Tabi bir tarafını kaldırmak benim marifetim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?