- 18 Şubat 2018
- 454
- 410
Ona sorsanız aklı kaymamış ,ben büyümediğim için takıyormuşum. Neye göre nasıl bitirmeliyim işin içinden çıkamıyorumAklı kıza kaymış bi an önce noktayı koy en azından aldatılmış kadın damgası yedirmemis olursun kendine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ona sorsanız aklı kaymamış ,ben büyümediğim için takıyormuşum. Neye göre nasıl bitirmeliyim işin içinden çıkamıyorumAklı kıza kaymış bi an önce noktayı koy en azından aldatılmış kadın damgası yedirmemis olursun kendine
O şekilde davrandığım zamanlar yanıma gelip şimdi kendini güçlü göstermedim dokunsam ağlarsın ben seni biliyorum diyip gülmeleri de var hangimiz neyin intikamını alıyoruz bilemedim .O yokmuş gibi davranın. En güzel intikam şekli
Sevgiden önce saygısı bitmiş gibi hissediyorum yenisi de onu ne kadar çeker...Sevgisi bitmiş gibi. Alışkanlığından vazgeçemiyor yenisini bulsun gidecek.
Cidden adamın totosunu arşa çıkarmışsınız. Özgüvene bak. Nasıl da emin sizden... Siz de güçlü olun, güçlü durun aksini ispat edin onaO şekilde davrandığım zamanlar yanıma gelip şimdi kendini güçlü göstermedim dokunsam ağlarsın ben seni biliyorum diyip gülmeleri de var hangimiz neyin intikamını alıyoruz bilemedim .
Bence bitirmek istemiyorsun.Ona sorsanız aklı kaymamış ,ben büyümediğim için takıyormuşum. Neye göre nasıl bitirmeliyim işin içinden çıkamıyorum
Hayır ,sanırım tam anlatamadım . Neye göre nasıl bitirmeli ? Mesajla mı , yüzyüze mi yoksa birden heryerden engelleyip kendim mi bitirmeliyim aklımda ? İlk nereden başlamalıyım.Bence bitirmek istemiyorsun.
Ne demek neye göre? O kadar çok sebep var ki. Biri bile çok büyük sebep. Bahane bulma kendine.
Mesajla. Cevabı ne olursa olsun engellemek sonrasında. İş yerinde de "konuşmak istemiyorum" demek.Hayır ,sanırım tam anlatamadım . Neye göre nasıl bitirmeli ? Mesajla mı , yüzyüze mi yoksa birden heryerden engelleyip kendim mi bitirmeliyim aklımda ? İlk nereden başlamalıyım.
Yenisine öyle davranmaz ki canım erkek milleti değil mi topu kurusun. :)Sevgiden önce saygısı bitmiş gibi hissediyorum yenisi de onu ne kadar çeker...
Kendisine aynı şeyleri bende söyledim olmaz dedim imkansız bir şey. Bu sefer de ben güvenmeyen şüpheli davranan oldumCebindeyken ekran resmi çekilmiş öyle mi ?
Sallama dünyasında çığır açılıyor resmen .
İşyerindeki kızla ilgisinii bilemem de size eski ilgi sevgisi kalmamış diye sezdim
Ben öyle yapmaya çalıştıkca sürekli etrafımda ..Onunla konuşmayacağım diye susup herkesten cekılme. Gül eğlen yanına gelince de tersle. Yokmuş gibi değil hiçmiş gibi davran
Bu akşam aynı şeyi dedim konuşmak istemiyorum diye ,kendisi bana iyi davrandı çünkü arkadaşları yoktu ben yüzüne karşı söylememe rağmen tınlamadı beniMesajla. Cevabı ne olursa olsun engellemek sonrasında. İş yerinde de "konuşmak istemiyorum" demek.
Dediğiniz gibi uzak durdum lakin bana çok farklı davrandı kendimi şizofren gibi hissediyorumCidden adamın totosunu arşa çıkarmışsınız. Özgüvene bak. Nasıl da emin sizden... Siz de güçlü olun, güçlü durun aksini ispat edin ona
Yahu siz niye şizofren gibi hissedesiniz? O anormal... Bence kurtarın kendinizi bu durumdan bir an önce zira doğru ilişki, insanı değerli ve özel hissettirir şizofren gibi değil...Dediğiniz gibi uzak durdum lakin bana çok farklı davrandı kendimi şizofren gibi hissediyorum
Eh böyle pasif olmaya devam et aferin.Bu akşam aynı şeyi dedim konuşmak istemiyorum diye ,kendisi bana iyi davrandı çünkü arkadaşları yoktu ben yüzüne karşı söylememe rağmen tınlamadı beni