- 18 Şubat 2018
- 454
- 410
Nasıl bir pasiflik? Kendisine konuşmak istemiyorum iyi hissetmiyorum artık dedim daha nasıl olabilirim.Eh böyle pasif olmaya devam et aferin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl bir pasiflik? Kendisine konuşmak istemiyorum iyi hissetmiyorum artık dedim daha nasıl olabilirim.Eh böyle pasif olmaya devam et aferin.
E iyi davrandı diyorsun tınlamadı diyorsun ayrılık illa onay alarak olmaz ki? Bitti dersin engellersin konuşmazsın biter. Yaptın mı bunları?Dediğiniz gibi uzak durdum lakin bana çok farklı davrandı kendimi şizofren gibi hissediyorum
Engelle, afedersin eşşekten düşmüş karpuza dönsün işini de şakın değiştirme değmez , onu görmüyormuş gibi davranHayır ,sanırım tam anlatamadım . Neye göre nasıl bitirmeli ? Mesajla mı , yüzyüze mi yoksa birden heryerden engelleyip kendim mi bitirmeliyim aklımda ? İlk nereden başlamalıyım.
Bu şekilde yapacağım en sağlıklısı bir anda elini ayağını çekmek..Engelle, afedersin eşşekten düşmüş karpuza dönsün işini de şakın değiştirme değmez , onu görmüyormuş gibi davran
Klasik erkek yaklaşımı işte inkar politikaları :) neyse en azından bi şekilde haberdar olduğunuzu biliyor artık dikkat eder heraldeKendisine aynı şeyleri bende söyledim olmaz dedim imkansız bir şey. Bu sefer de ben güvenmeyen şüpheli davranan oldum
Malesef işyerinde iş gereği konuşmak zorundayız. Bunu engellesem bile anlamaz gibi hissediyorum .kendimi çok dipte görüyorum 2 yıl emek vermişsin uğraşmışsın sonra bir bakıyorsun bir hiç. .Malesef sizi elinde avcunda kabul edip istediginde iletisimi kesip istediginde yazip konusup görüsebilcegni düsünüyor. Bence noktayi koyun msj ile ve engelleyinki anlasin bidha size öle kolay ulasamicagni!
Isyerindede yüzüne bile bakmayin ki sürünsün.. gene yüzüne bakip gülüp konusursaniz hic bir pismanlik olcagni sanmiyorm istedigimde barisir zaten düsüncesi olucaktir..
Malesef işyerinde iş gereği konuşmak zorundayız. Bunu engellesem bile anlamaz gibi hissediyorum .kendimi çok dipte görüyorum 2 yıl emek vermişsin uğraşmışsın sonra bir bakıyorsun bir hiç. .