- 7 Haziran 2017
- 2.796
- 3.067
Nasıl yani? Kötü olan eski oldu dört sene önce işte.Hep böyle ayarsız tiplere mi denk geliyor sunuz?
lise sondaysan 17 yasında falansın, 8 yıllık ilişki ne ya? beşik kertmen mi hayırdır?Merhaba.Lise son öğrencisiyim.Çok güzel giden çocukluktan kalma bir ilişkim var ve bugün sevgilim bana okumak için yurt dışına gitmek zorunda olduğunu yoksa sınıfta kalacağını söyledi.Bulgaristanda dedesinin yanında kalacakmış .Ben bunu öğrenince dayanamadım tabiki yıllardır beraber olup üstelik komşu olup 4 yıl ayrı kalmak istemedim.Dayanamıyorum *lmek istiyorum yaşama olan inancım bitti resmen 2.dönem düzelt ve gitme dedim fakat olmuyor yapamıyorum dedi ama ben onun yerinde olsaydım sınıfta kalmayı göze alırdım onun için .Kendimi çok kötü hissediyorum şükredemediğim için Kurban olduğum Allah'ım onu benden alıyor ben onun gitmesine dayanamam Nası ikna edebilirim gitmemesi için lütfen bana yardım edin kendimi çok kötü hissediyorum ve eğer giderse yaşayacağıma inanmıyorum ...Lütfen onu ikna etmem derslerini düzeltmesi için öneriler verin.Ona giderse hayatıma son vereceğimi ve beni birdaha asla göremeyeceğini onu asla affetmeyeceğim söyledim çünkü çabalamıyor ve beni bu halde bırakıp gitmeyi göze alıyor.Lütfen yardım edin kızlar ben dayanamıyorum ... O pek üzülüyor gibi değil açıkçası ve benim üzülmem ağlamam da umrunda değil gibi .Onu nasıl ikna ederim lütfen yardım edin çok kötüyüm ağlamaktan harap oldum... seviyorum
Kızlar hepiniz kızmışsınız ama lütfen empati de kurun haberi henüz yeni aldım sadece dualarınızı istiyorum lütfen herşey yolunda gitsin sınıfta kalmasın ve gitmesin ...Lütfen dua edin yeter benim için .Amacım sevgilimi üzmek değil 7 8 yıllık bir aşkımız var ve bir anda gitmesi çok koyuyor lütfen anlamaya çalışın.
Şimdi bak canım birincisi onsuz ölürüm diye bir şey yok tecrübeyle söylüyorum ikincisi sınıfta kalıp yanında kalıp okuyamayıp bir baltaya sap olamadan evlenip birbirinizi yemek mantıklımı sence üçüncüsü çocuk geleceği için bir ümit görmüş ve sen diyosun ki benim için geleceğini yak. Bu konuya birde onun ailesi açısından baksana çocuklarının geleceklerini kurtarmak için çaba gösteriyorlar ama hayatındaki kız gitme dedi diye gitmeyecek? Onu büyüten gelecek kuran annesi babası ne yapsın bu durumda? Ben de bir anneyim şuan 1. Sınıfa giden bir oğlum birde sana yazarken ayağımda sallayarak uyutmaya çalıştığım bir yaşında kızım var. Düşünüyorum ben oğlum için eğitimi için ailecek bir karar alıcaz ama benim çatım altında yaşamasına rağmen onun kararlarına saygı duymayan biri yüzünden karar değiştirecek. Yok öyle bir dünya. Aynı şey kızım için de oğlum içinde geçerli. Ne hayatlarındaki insana gitme yapma desinler ne de hayatlarındaki insandan böyle şeyler alsınlar. Lütfen kendinize çeki düzen verin. Daha bu yaşta sevgili konumundayken 5 çocuklu karısı gibi davranmayın.Merhaba.Lise son öğrencisiyim.Çok güzel giden çocukluktan kalma bir ilişkim var ve bugün sevgilim bana okumak için yurt dışına gitmek zorunda olduğunu yoksa sınıfta kalacağını söyledi.Bulgaristanda dedesinin yanında kalacakmış .Ben bunu öğrenince dayanamadım tabiki yıllardır beraber olup üstelik komşu olup 4 yıl ayrı kalmak istemedim.Dayanamıyorum *lmek istiyorum yaşama olan inancım bitti resmen 2.dönem düzelt ve gitme dedim fakat olmuyor yapamıyorum dedi ama ben onun yerinde olsaydım sınıfta kalmayı göze alırdım onun için .Kendimi çok kötü hissediyorum şükredemediğim için Kurban olduğum Allah'ım onu benden alıyor ben onun gitmesine dayanamam Nası ikna edebilirim gitmemesi için lütfen bana yardım edin kendimi çok kötü hissediyorum ve eğer giderse yaşayacağıma inanmıyorum ...Lütfen onu ikna etmem derslerini düzeltmesi için öneriler verin.Ona giderse hayatıma son vereceğimi ve beni birdaha asla göremeyeceğini onu asla affetmeyeceğim söyledim çünkü çabalamıyor ve beni bu halde bırakıp gitmeyi göze alıyor.Lütfen yardım edin kızlar ben dayanamıyorum ... O pek üzülüyor gibi değil açıkçası ve benim üzülmem ağlamam da umrunda değil gibi .Onu nasıl ikna ederim lütfen yardım edin çok kötüyüm ağlamaktan harap oldum... seviyorum
Kızlar hepiniz kızmışsınız ama lütfen empati de kurun haberi henüz yeni aldım sadece dualarınızı istiyorum lütfen herşey yolunda gitsin sınıfta kalmasın ve gitmesin ...Lütfen dua edin yeter benim için .Amacım sevgilimi üzmek değil 7 8 yıllık bir aşkımız var ve bir anda gitmesi çok koyuyor lütfen anlamaya çalışın.
bana böyle söyledi o an bunu düşünecek halde değildimBulgaristana giderse sinifta kalmayacak mi? Ne alaka anlayamadim. Kac yasinda cocuk?
Tahmin ettiğim gibi saplantı olmuş sizde. Gram ilgi görmediğiniz birini nasıl bu kadar seviyorsunuz? Sevgilinizi yüceltip sizi yerdiğimi sanmayın. Gidişatı boş beleş, ailesi önlem almaya ya da başlarından atmaya çalışıyor. Bu tipler kucağınızda iki çocukla da basıp gider.gün içinde bana gram ilgi göstermiyor fakat yinede ders falan çalışmıyor
Lisede böyle oluyor yaMerhaba.Lise son öğrencisiyim.Çok güzel giden çocukluktan kalma bir ilişkim var ve bugün sevgilim bana okumak için yurt dışına gitmek zorunda olduğunu yoksa sınıfta kalacağını söyledi.Bulgaristanda dedesinin yanında kalacakmış .Ben bunu öğrenince dayanamadım tabiki yıllardır beraber olup üstelik komşu olup 4 yıl ayrı kalmak istemedim.Dayanamıyorum *lmek istiyorum yaşama olan inancım bitti resmen 2.dönem düzelt ve gitme dedim fakat olmuyor yapamıyorum dedi ama ben onun yerinde olsaydım sınıfta kalmayı göze alırdım onun için .Kendimi çok kötü hissediyorum şükredemediğim için Kurban olduğum Allah'ım onu benden alıyor ben onun gitmesine dayanamam Nası ikna edebilirim gitmemesi için lütfen bana yardım edin kendimi çok kötü hissediyorum ve eğer giderse yaşayacağıma inanmıyorum ...Lütfen onu ikna etmem derslerini düzeltmesi için öneriler verin.Ona giderse hayatıma son vereceğimi ve beni birdaha asla göremeyeceğini onu asla affetmeyeceğim söyledim çünkü çabalamıyor ve beni bu halde bırakıp gitmeyi göze alıyor.Lütfen yardım edin kızlar ben dayanamıyorum ... O pek üzülüyor gibi değil açıkçası ve benim üzülmem ağlamam da umrunda değil gibi .Onu nasıl ikna ederim lütfen yardım edin çok kötüyüm ağlamaktan harap oldum... seviyorum
Beşik olabilir başlangıçLise sonda 7 8 senelik aşk derken?
teşekkür ederim motive oldu:)Lisedeki sevgilim 4,5 yıl başka şehirde okudu. Aramızdaki mesafede ülkenin iki ayrı ucuydu. Şimdi içeride çocuğu uyutmaya çalışıyor
Ölmek istemek vs ne yani...
Romantik şarkı dinlersin geçer, kavga edersin geçer, özlersin geçer... İlla ki dipdibe mi duracaksınız ömür boyu sanki.