Sevgilim yatakta benim sunmadığım zevkler için geneleve gidiyor. Ne yapmalıyım?

Sevgilim yatakta benim sunmadığım zevkler için geneleve gidiyor. Ne yapmalıyım?

• Ankete Katılan
    164
Hayır en komiği adam sadık imiş ... He çok sadık canım tamam . Gidip yatsın başkaları ile sonra gelsin sana çok sadık evet .... Hı hı
Yazik ya kadin bence cidden hasta.
Ciddiyim bak normal bir kadin bunu kabul edemez.
Insallah tedavi olur.

Cana -sedat-nalan üçlüsü geldi aklıma
Ayrılsana bacım neyin gayretindesin. Hem geneleve gidiyo hem sana sadık nasıl oluyo sende de var bişeyler belli bu aşk değil.böyle cinsellikte olmaz. Zamanına yazık
Asik olmasin yeter kanka
Istedigine gol atabilir kafasi

Gerçekten anlayamıyorum ,ben mi çok geride kalmışım . Sadiklik sadece duygusal boyut yaşamamak mi ? Bedensel tüm şeyleri yasa ama sadık ol. İğrenç
Modernlik diyolar ona
Cagdaslik.
Bu bildigin genislik, midesizlik, igrenclik.
Yada hastalik , ki buyuk ihtimal konuyu acan kisi hasta.
Hala seviyorum diyemezdi bunlari bile bile.

Yazdığını okumadan üçüncüye bastım da vazgeçtim. Ayril yoluna bak. Ben basit düzeyde bir şeylerdir diye düşündüm. Ben aşırı kıskancım kaldiramazdim..
Ben de merak ediyordum kim bastı bu üçüncü şıkka diye? gerçi ikinci şıkka basanı daha çok merak ettim...

Sadık sevgiliye bak hele, ya sadık olmasaydı evlerden ırak.en azından durust yedigi haltları saklamıyo. Durust insan zor bulunur bi an once evlenin
Dimi ya daha neler gorecek duyacak bu kulaklar
Beni idare et gibi bisey soyluyomus ya
Oldu pasam
O vakit kadin senden zevk almadiginda gitsin baska adamlarda tatmin olsun gelsin koynuna? Sen kabul edebilicek misin? Demek ki edecek kadar genis bir adam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…