- 11 Ağustos 2013
- 6.523
- 24.153
-
- Konu Sahibi yildiztozuyt
Yazik ya kadin bence cidden hasta.Hayır en komiği adam sadık imiş ... He çok sadık canım tamam . Gidip yatsın başkaları ile sonra gelsin sana çok sadık evet .... Hı hı
Asik olmasin yeter kankaCana -sedat-nalan üçlüsü geldi aklıma
Ayrılsana bacım neyin gayretindesin. Hem geneleve gidiyo hem sana sadık nasıl oluyosende de var bişeyler belli bu aşk değil.böyle cinsellikte olmaz. Zamanına yazık
Sahte sahteeeee aşklar sahte ... Hesap sahte ,insanlar sahte .Yazik ya kadin bence cidden hasta.
Ciddiyim bak normal bir kadin bunu kabul edemez.
Insallah tedavi olur.
Böyle aşkın ızdırabını neyse banlanmak istemiyomAsik olmasin yeter kanka
Istedigine gol atabilir kafasi
Ben de bilmem inanŞu da ayrı bi konu 2019 dan beri üyeyim nasıl anket açılır bilmiyomkimsüüün bacuuuu
Gerçekten anlayamıyorum ,ben mi çok geride kalmışım . Sadiklik sadece duygusal boyut yaşamamak mi ? Bedensel tüm şeyleri yasa ama sadık ol. İğrençDusunsene, aksam esin geliyor; baska kadinin her yerine dokundugu elini agzini bebeginize suruyo, opuyor falan
Modernlik diyolar onaGerçekten anlayamıyorum ,ben mi çok geride kalmışım . Sadiklik sadece duygusal boyut yaşamamak mi ? Bedensel tüm şeyleri yasa ama sadık ol. İğrenç
Ben de merak ediyordum kim bastı bu üçüncü şıkka diye? gerçi ikinci şıkka basanı daha çok merak ettim...Yazdığını okumadan üçüncüye bastım da vazgeçtim. Ayril yoluna bak. Ben basit düzeyde bir şeylerdir diye düşündüm. Ben aşırı kıskancım kaldiramazdim..
Toleransli davran diyen bile varBen de merak ediyordum kim bastı bu üçüncü şıkka diye? gerçi ikinci şıkka basanı daha çok merak ettim...
Ben ben okumadan bastımBen de merak ediyordum kim bastı bu üçüncü şıkka diye? gerçi ikinci şıkka basanı daha çok merak ettim...
Dimi ya daha neler gorecek duyacak bu kulaklarSadık sevgiliye bak hele, ya sadık olmasaydı evlerden ırak.en azından durust yedigi haltları saklamıyo. Durust insan zor bulunur bi an once evlenin
Profil resminize bakarak okudum baya yaşadım yaniŞu da ayrı bi konu 2019 dan beri üyeyim nasıl anket açılır bilmiyomkimsüüün bacuuuu
Evet çok sadıkmışZaten bana sadık,