- 16 Aralık 2019
- 20.218
- 80.467
- 31
- Konu Sahibi yildiztozuyt
Teşekkür edrimProfil resminize bakarak okudum baya yaşadım yani çok tatlısınız yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür edrimProfil resminize bakarak okudum baya yaşadım yani çok tatlısınız yaa
Erkek olsam ismim sadik olsa ismimi degistirirdim o dereceEvet çok sadıkmış sadık kelimesi kelimeliğinden utandı bee
Konuşup tartışmaya gerek bile yok bunu okudugum halde sinirlenen ben,Erkek arkadaşımla 2 yıldır birlikteyiz, hemen hemen her konuda kafalarimız uyusuyor. Birbirimize aşığız, evlenme planımız da var zaten. Fakat onun cinsel arzulari çok yoğun ve sadomazo dedikleri seyleri istiyor bazen. Benim onları kabul etmemem bir kriz sebebi, ara sira parayla bu işi yapan kadinlara gidip benim sert bulduğum arzularını tatmin ediyor. Çok kıskaniyorum ama onu bu sebepten kaybetmek istemiyorum. Zaten bana sadık, başka biriyle asla duygusal yakınlaşması olmaz. Benden bu konuda anlayış bekliyor. Siz olsaniz ne yaparsınız? Evlensek bu sorun başka boyutlar kazanip derinlesir mi diye de düşünüyorum bir yandan.
Şimdi işin içine tahmin girince işkilleniyor insan, demeyin böyle şeylerNeden banlandı ki acaba bence kesin ikinci üyelik ve tahmin ettiğim biri de var
Beğenmedim atandan şüphe duyarımŞimdi işin içine tahmin girince işkilleniyor insan, demeyin böyle şeyler
Bu adamlar evlenmek için üretilmiyorlar ki sizi nasıl inandırdı evleneceğineErkek arkadaşımla 2 yıldır birlikteyiz, hemen hemen her konuda kafalarimız uyusuyor. Birbirimize aşığız, evlenme planımız da var zaten. Fakat onun cinsel arzulari çok yoğun ve sadomazo dedikleri seyleri istiyor bazen. Benim onları kabul etmemem bir kriz sebebi, ara sira parayla bu işi yapan kadinlara gidip benim sert bulduğum arzularını tatmin ediyor. Çok kıskaniyorum ama onu bu sebepten kaybetmek istemiyorum. Zaten bana sadık, başka biriyle asla duygusal yakınlaşması olmaz. Benden bu konuda anlayış bekliyor. Siz olsaniz ne yaparsınız? Evlensek bu sorun başka boyutlar kazanip derinlesir mi diye de düşünüyorum bir yandan.
Bu kafayla devamkeErkek arkadaşımla 2 yıldır birlikteyiz, hemen hemen her konuda kafalarimız uyusuyor. Birbirimize aşığız, evlenme planımız da var zaten. Fakat onun cinsel arzulari çok yoğun ve sadomazo dedikleri seyleri istiyor bazen. Benim onları kabul etmemem bir kriz sebebi, ara sira parayla bu işi yapan kadinlara gidip benim sert bulduğum arzularını tatmin ediyor. Çok kıskaniyorum ama onu bu sebepten kaybetmek istemiyorum. Zaten bana sadık, başka biriyle asla duygusal yakınlaşması olmaz. Benden bu konuda anlayış bekliyor. Siz olsaniz ne yaparsınız? Evlensek bu sorun başka boyutlar kazanip derinlesir mi diye de düşünüyorum bir yandan.
Erkek arkadaşımla 2 yıldır birlikteyiz, hemen hemen her konuda kafalarimız uyusuyor. Birbirimize aşığız, evlenme planımız da var zaten. Fakat onun cinsel arzulari çok yoğun ve sadomazo dedikleri seyleri istiyor bazen. Benim onları kabul etmemem bir kriz sebebi, ara sira parayla bu işi yapan kadinlara gidip benim sert bulduğum arzularını tatmin ediyor. Çok kıskaniyorum ama onu bu sebepten kaybetmek istemiyorum. Zaten bana sadık, başka biriyle asla duygusal yakınlaşması olmaz. Benden bu konuda anlayış bekliyor. Siz olsaniz ne yaparsınız? Evlensek bu sorun başka boyutlar kazanip derinlesir mi diye de düşünüyorum bir yandan.
Neler yapmaz ki..Şimdi bunu yapan evlenince neler yapar..