Sevgilim yatakta benim sunmadığım zevkler için geneleve gidiyor. Ne yapmalıyım?

Sevgilim yatakta benim sunmadığım zevkler için geneleve gidiyor. Ne yapmalıyım?

• Ankete Katılan
    164

yildiztozuyt

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2021
1
-7
27
Erkek arkadaşımla 2 yıldır birlikteyiz, hemen hemen her konuda kafalarimız uyusuyor. Birbirimize aşığız, evlenme planımız da var zaten. Fakat onun cinsel arzulari çok yoğun ve sadomazo dedikleri seyleri istiyor bazen. Benim onları kabul etmemem bir kriz sebebi, ara sira parayla bu işi yapan kadinlara gidip benim sert bulduğum arzularını tatmin ediyor. Çok kıskaniyorum ama onu bu sebepten kaybetmek istemiyorum. Zaten bana sadık, başka biriyle asla duygusal yakınlaşması olmaz. Benden bu konuda anlayış bekliyor. Siz olsaniz ne yaparsınız? Evlensek bu sorun başka boyutlar kazanip derinlesir mi diye de düşünüyorum bir yandan.

Yazdığını okumadan üçüncüye bastım da vazgeçtim. Ayril yoluna bak. Ben basit düzeyde bir şeylerdir diye düşündüm. Ben aşırı kıskancım kaldiramazdim..

Üstelik sadist diyorsun. Bu sadece cinsellikte kalmayabilir ki ben acı çekerken zevk duyan evire çevire sevişmek bana zevk vermiyor. Bilmiyorum bayağı sıkıntılı geldi bana yinede sen yaşayacak olansin.

Geneleve gidip işini görüyor ama sadık. O nasıl oluyor?

Sorman hata ayrıl.
+1 Ben kolay kolay ayrıl demem ama üzgünüm ayrılmalısınız. Siz şu an aşıksınız onu kaybetmek istemediğinizi söylüyorsunuz ama şu an bile içten içe ne kadar üzülüyorsunuz. İleride bu adam sizi çok üzer Evlenmeyi düşünmeyin.
Ayrıca cinsellikte sizi cidden rahatsız edecek bir şeyi karşı taraf istiyor diye asla yapmayın.

Sevgiliyken geneleve giden adam evlenince de devam eder. Gizli saklı gitmiyormuş bir de size söylüyormuş. Böyle bir adamdan ne eş olur ne aile babası.
İnsan sevdiği kişi için bazı şeylerden feragat eder. Kaldı ki siz hiç ilişkiye girmiyor değilsiniz. saygısız ve sağlıksız bir kişi. Genelevden hastalık getirir size

Evet başka boyutlar kazanır sadık felan da değil size ayrılın derim

Bu konu ve sen fakesiniz çok net.. her şeyde olduğu gibi ilişkilerimizde yozlaştı millet kafaları yedi bazı şeylere tamam da ama bu kadar da değil yani mokunu çıkarıyorsunuz artık yuh yaaa.. O yüzden boş yapma başka eğlenceler bul kendine..

Erkek olsan kafana yazık , kadın olsan insanı kadınlığından utandıran bir cins öyle bir profil çiziyorsun milletin kafasında..Şuursuzca önüne gelen yazmasın artık şurada!!

Bu konuyu ciddiye alip ciddi ciddi yorum yapanlarda var oda baska tartilasi konu

Herşey mantıklı bir açıklamayla anlatılsa bile, hadi diyelim kıskanmıyorum rahatsız olmuyorum, hastalık kaparım diye korkup ayrılırım. Öyle iş mi olur her önüne gelenle yatacak bana bir sürü vajinal mantar enfeksiyon bulaştıracak. Lütfen evlenmeden önce birlikte oluyorsanız test isteyin ne olduğunu bilmediğiniz insanlarla birlikte olmayın.tipine bakıp temiz olduğunu anlayamazsınız .

O gidiyor ve bunu size söylüyor mu? Yarın istediği yemeği yapmadın diye gider istediğin kıyafeti giymedin diye gider gider de gider yani... yatak dediğiniz şey sadece erkeklerin zevkini tatmin etmek için değil kii!!! Size de saygı göstermesi lazım.

Böyle olan insanlar var gerçekten ama benim başıma gelse uygun değiliz der ayrılırdım. Sırf ihtiyaç gidermiyor ki oradaki kadınlarda hastalık vardır size bu hastalıkları taşıyor. Dolayısıyla sizi düşünmüyor .
Madem sadomazoşist ayrılmadan bir güzel kırbaçlayın görsün..

ya bir de ayıptır söylemesi gidip normal bir kızla yapsa daha iyi..en azından kız temizdir hastalık bakımındann..Genel ev deyince yumuşamayın. Bir de genel eve gitmek demek anca parayı vererek birlikte olabiliyorum demek bunu nasıl kabul edebiliyor erkekler.

Benden bu konuda anlayış bekliyor.
Pardon?
Hangi konuda?
Kendini paylasmak konusunda mi anlayis bekliyor anlamadim?
Onu kaybetmek istemiyor musunuz?
Bi sn beyin hucrelerim iptal

Adam baska kadinlarla tatmin olacak.
Baskasindan cikip sana gelecek,
Sen anlayisli olacan???

Iyi misin sen? Bi doktora falan gorunmek ister misin? Cunku bu genislik ilerde size daha uc seyler yasatir. Grup vs ve daha cirkin seyler teklif de edebilir nasilsa kaybetmek istemiyorsun; belki seni baslasiyla paylasmak dahi isteyebilir ozaman da kabul mu edeceksin?

Bu ne sapkin bi iliski?

Hayır en komiği adam sadık imiş ... He çok sadık canım tamam . Gidip yatsın başkaları ile sonra gelsin sana çok sadık evet .... Hı hı

Cana -sedat-nalan üçlüsü geldi aklıma
Ayrılsana bacım neyin gayretindesin. Hem geneleve gidiyo hem sana sadık nasıl oluyo sende de var bişeyler belli bu aşk değil.böyle cinsellikte olmaz. Zamanına yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…